LEDIG STILLING VED OSLOMET

Stipendiat innen Biomedisinsk analyse

Søknadsfrist: 11.08.2021

OsloMet

OsloMet – storbyuniversitetet er landets tredje største universitet, med over 20 000 studenter og mer enn 2000 ansatte. OsloMet leverer kunnskap og yrkesutøvere samfunnet er avhengig av, og er tett på arbeidslivets behov. OsloMet er et urbant og mangfoldig universitet med internasjonalt preg og et attraktivt studie- og arbeidssted med studiesteder midt i Oslo og på Kjeller ved Lillestrøm. Tilstedeværelsen i hovedstadsregionen gir universitetet gode muligheter til å forstå og høste fordelene av byens varierte befolkningssammensetning.

Ved Fakultet for helsevitenskap (HV), Institutt for Naturvitenskapelige Helsefag er det ledig en åremålsstilling som stipendiat innen fagområdet Biomedisinsk analyse, tilknyttet prosjektet CiRCle – Immune profiles in ColoRectal Cancer.

Stillingen har en varighet på tre år, og ønsket tiltredelse er 1.12.2021.

Les mer om forskningsgruppen.

Forskningsområde

Den utlyste stillingen gjelder forskning knyttet til prosjektet “CiRCle – Immune profiles in ColoRectal Cancer”. Forskningen er en del av et større prosjekt om kolorektal kreft og skjer i tett samarbeid med Akershus Universitetssykehus (Ahus). Det er kjent at inflammasjon spiller en viktig rolle ved utvikling av kolorektal kreft. Pasienter med dårlig prognose har ofte en immunologisk profil som ved kronisk inflammasjon eller immunsuppresjon. En rekke studier har også vist assosiasjon mellom bakterien Fusobacterium nucleatum og kolorektale tumorer, men hvilken rolle bakterien har i tumorprogresjon er fortsatt ikke fullstendig kartlagt. Dette prosjektet vil bidra til å forstå sammenhengen mellom F. nucleatum, inflammasjon og epigenetiske forandringer i kolorektale tumorer og i polypper. Immunassosierte molekyler vil undersøkes som kandidater til ikke-invasive biomarkører for deteksjon av kolorektal kreft.

Den som ansettes må påberegne arbeidsperioder ved både OsloMet og Ahus. En del prøver er allerede samlet inn i prosjektet, og inklusjon av nye pasienter vil starte høsten 2021. Kandidaten må bidra i prøvetaking/-biobanking av blod-, feces, og biopsiprøver fra nye pasienter ved Ahus.

Kvalifikasjonskrav

Vi søker deg som har:

  • mastergrad (120 stp/ECTS) i biomedisin eller tilsvarende
  • erfaring med håndtering av humane prøver og ivaretakelse av personvern
  • erfaring med laboratorieanalyser innen molekylærbiologi/cellebiologi/immunologi av nyere dato
  • gode norsk- og engelskkunnskaper

Ønskede kvalifikasjoner

  • erfaring med håndtering av forskningsdata
  • erfaring fra å jobbe i sykehus med oppbygging av biobank
  • erfaring med blodprøvetaking

Vilkår

  • Opptak til doktorgradsprogrammet i helsevitenskap er en forutsetning for å tiltre i stillingen. For å få opptak på ph.d. -programmene på Fakultetet for helsevitenskap må søkere ha B eller bedre på masteroppgaven/hovedfagsoppgaven og gjennomsnittskarakter tilsvarende B eller bedre på mastergraden. Se informasjon om kriterier
  • endelig plan for forskerutdanning skal være godkjent og avtalefestet senest 3 måneder etter tiltredelse

Ønskede egenskaper

  • evne til å arbeide selvstendig
  • evne til å jobbe strukturert, systematisk og håndtere store mengder data
  • kunne reflektere etisk og ivareta personvern
  • kunne gjennomføre arbeider innen tidsfrister

Det er viktig for OsloMet å gjenspeile befolkningen i vår region og vi ønsker alle kvalifiserte søkere velkommen. Vi arbeider aktivt med å utvikle oss videre som en inkluderende arbeidsplass og for å tilrettelegge arbeidsplassen dersom du har behov for det. Har du perioder i livet hvor du ikke har vært i arbeid, utdanning eller opplæring er du også velkommen til å søke hos oss.

Vi tilbyr

  • spennende jobbmulighet på Norges tredje største og mest urbane universitet
  • tilgang til faglig videreutvikling i et kreativt fag- og forskningsmiljø
  • pensjonsbetingelser i Statens pensjonskasse
  • gode velferdsordninger

Stillingen lønnes iht. Hovedtariffavtalene i staten og OsloMets lønnspolitikk i stillingskode 1017 som stipendiat, lønnstrinn 54, dvs. kr. 491.200 per år som startlønn.

Nærmere opplysninger

For nærmere informasjon om stillingen, kontakt:

  • Førsteamanuensis Hege Smith Tunsjø, hetu@oslomet.no, telefon 95052752

Vi benytter et elektronisk rekrutteringssystem. Vil du søke på stillingen, registrer din søknad og CV ved å benytte knappen ”Logg inn og søk stillingen”.

I søknaden må du laste opp følgende dokumenter:

  • søknad, CV og kopier av vitnemål og attester
  • utenlandsk utdanning bør være godkjent på forhånd, og godkjenningsbrev vedlegges. Les mer om utenlands utdanning.
  • masteroppgave/hovedfagsoppgave
  • liste over eventuelle egne publikasjoner

Vi behandler kun søknader sendt via vårt elektroniske rekrutteringssystem og alle dokumenter må lastes opp for at din søknad skal behandles. Dokumentene må være på engelsk eller et skandinavisk språk. Oversettelser må være autorisert. Du må fremvise originaler ved et eventuelt intervju OsloMet gjennomfører kontroll av dokumenter, slik at du som kandidat skal få en reell evaluering og rettferdig konkurranse.

Søknadsfrist: 11.08.2021

Ref: 21/06667

OsloMet er Charter & Code sertifisert av EU-kommisjonen med rettigheter til å bruke logoen HR Excellence in Research (HRS4R) og medlem i nettverket EURAXESS som bidrar til gode arbeidsforhold for mobile forskere. OsloMet har sluttet seg til prinsippene og forpliktet institusjonen til å følge anbefalingene i DORA-erklæringen (sfdora.org) (The San Francisco Declaration on Research Assessment).

Logg inn og søk stillingen

Powered by Labrador CMS