Ledig stilling på Universitetet i Oslo

Blindern og Urbygningen (Foto: Wikimedia og Colourbox)

Vitenskapelig assistent, teologi

Søknadsfrist 10.12.2018

Om stillingen

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo er Norges eldste og høyest rangerte forsknings- og undervisningsinstitusjon med 28 000 studenter og 7 000 ansatte. Faglig bredde og internasjonalt anerkjente forskningsmiljøer gjør UiO til en viktig samfunnsaktør.


Det teologiske fakultet ved Universitetet i Oslo har totalt 68 ansatte og ca.350 studenter. Fakultetet driver forskning innen fagområdene bibelvitenskap, kirkehistorie, systematisk teologi, praktisk teologi, diakoni og interreligiøse studier og har studietilbud som omfatter profesjonsstudium i teologi samt en rekke andre religionsfaglige studieprogram og studieemner.

Flere stillinger fra Universitetet i Oslo

Det er ledig 100 % stilling som vitenskapelig assistent (teologi) fra 1. januar til 31. juli 2019.

Stillingen er knyttet til det NFR-finansierte prosjektet ”MEMORY” (https://www.tf.uio.no/english/research/projects/memory/) og det HERA-finansierte prosjektet ProNoLa (https://teol.ku.dk/pronola/). Den som ansettes skal bistå i prosjektenes sluttfase med ferdigstilling av trykte og digitale publikasjoner, vedlikehold av prosjektenes hjemmesider samt organisering av workshops/konferanser.

Den som tilsettes vil få avsatt minst 20 % av arbeidstiden til eget faglig/vitenskapelig arbeid.

Kvalifikasjonskrav

  • Utdanning på masternivå innenfor et av prosjektets sentrale fagområder (kirkehistorie, kulturhistorie, kunsthistorie)
  • God IT-kompetanse
  • Erfaring med konferanseorganisering vil være en fordel.
  • Søkeren må beherske skandinavisk språk både muntlig og skriftlig.

Personlige egenskaper

  • Fleksibilitet
  • God evne til samarbeid og kommunikasjonPersonlig egnethet vektlegges.Søknaden vil bli vurdert på bakgrunn av kvalifikasjonene over. Det vil bli henter inn referanser. Intervju kan bli benyttet.

Vi tilbyr

  • Lønn fra kr 456 900 til kr 505 800 avhengig av kompetanse, i stilling som vitenskapelig assistent (stillingskode 1020)
  • Deltakelse i et spennende forskningsmiljø
  • Mulighet til faglig fordypning og kompetanseheving
  • Gode velferdsordninger

Søknaden skal inneholde

  • Søknadsbrev (motivasjon for stillingen)
  • CV (fullstendig oversikt over utdanning, praksis og faglig arbeid)
  • Kopier av vitnemål og eventuelle attester
  • Referanseliste (2-3 referanser; navn, tittel, e-post og telefon, samt beskrivelse av relasjon til søker)

Søknad med vedlegg må sendes inn via vårt elektroniske rekrutteringssystem, vennligst klikk “Søk stillingen”. Ved utdanning utenfor Skandinavia ber vi om en forklaring på karaktersystemet. Vi gjør oppmerksom på at all dokumentasjon må være på engelsk eller et skandinavisk språk.

Andre opplysninger

Se forskrift om ansettelsesvilkår for stillinger som postdoktor, stipendiat og vitenskapelig assistent. ttps://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2006-01-31-102

Stillingen kan ikke besettes av personer som tidligere har vært ansatt i stipendiatstilling eller som har oppnådd tilsvarende kompetanse.

I henhold til Offentleglovas § 25 2. ledd kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten.

UiO har en overtakelsesavtale for alle tilsatte med formål å sikre rettighetene til forskningsresultater m.m.

UiO har et personalpolitisk mål om å oppnå en balansert kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn.

I tillegg ønsker UiO at våre medarbeidere i størst mulig grad gjenspeiler mangfoldet i befolkningen. Vi oppfordrer derfor kvalifiserte søkere med redusert funksjonsevne til å søke stillingen. Som IA-bedrift vil vi legge forholdene til rette for medarbeidere med nedsatt funksjonsevne.

Kontaktinformasjon

  • Professor Tarald Rasmussen, 22850325 / 93024440, tarald.rasmussen@teologi.uio.no

For søknadstekniske spørsmål: Seniorrådgiver Rigmor Smith-Gahrsen, 22850311, rigmor.smith-gahrsen@teologi.uio.no

Søk stillingen

Powered by Labrador CMS