Ledig stilling på Universitetet i Oslo

Blindern og Urbygningen (Foto: Wikimedia og Colourbox)
Blindern og Urbygningen (Foto: Wikimedia og Colourbox)

Utvikler i Webseksjonen

Søknadsfrist: 18.08.2019

Om stillingen

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo er Norges eldste og høyest rangerte forsknings- og undervisningsinstitusjon med 28 000 studenter og 7 000 ansatte. Faglig bredde og internasjonalt anerkjente forskningsmiljøer gjør UiO til en viktig samfunnsaktør.


Universitetets senter for informasjonsteknologi (USIT) leverer infrastruktur og IT-tjenester/-løsninger til både Universitetet i Oslo og universitets- og høgskolesektoren i Norge. USIT er et av landets største IT-faglige miljøer med i overkant av 200 fast ansatte og en omsetning på mer enn 260 millioner kroner. Vi arbeider med et bredt spekter spennende tekniske løsninger basert på fremtidsrettet teknologi. USIT legger stor vekt på å gi sine tilsatte utfordrende og lærerike oppgaver som gir gode muligheter for faglig utvikling.

Flere stillinger fra Universitetet i Oslo

Universitetets senter for informasjonsteknologi (USIT) har en ledig stilling som utvikler i Gruppe for publiseringsløsninger i Webseksjonen.

Vi søker deg som enten er nyutdannet eller erfaren med god kunnskap og erfaring med utvikling av webapplikasjoner.

I Webseksjonen vil du jobbe med smidig metode i tverrfaglige devops-team bestående av dyktige og kunnskapsrike frontend- og backend-programmerere, interaksjons- og webdesignere.

Webseksjonen er USITs og universitetets kompetansesenter innen webteknologi. Seksjonen tilbyr en rekke tjenester, deriblant UiO sin publiseringsløsning Vortex og utvikling av nettsteder.

Mer informasjon om UiO: http://www.uio.no/

Mer informasjon om USIT: http://www.usit.uio.no/

Mer informasjon om Webseksjonen: http://www.usit.uio.no/om/organisasjon/web

Arbeidsoppgaver

Arbeidet består i utvikling av backend og frontend for webapplikasjoner og utvikling i tilknytning til UiOs nettsted og UiO sin publiseringsløsning Vortex. Publiseringsløsningen Vortex er åpen kildekode og tilbys andre aktører i Universitets- og høgskolesektoren som en tjeneste som blir utviklet og driftet av USIT.

Du vil jobbe i et kreativt og sterkt fagmiljø med fokus på å levere stabile IT-systemer av høy kvalitet med gode brukeropplevelser. Det blir gitt gode muligheter for faglig utvikling.

Kvalifikasjonskrav

Vi er på jakt etter deg som har

 • god erfaring med HTML 5, CSS og JavaScript
 • kjennskap til React
 • erfaring med Java og gjerne kjennskap til rammeverk som Spring Framework
 • forståelse for og kjennskap til responsivt design og universell utforming
 • kjennskap til smidige utviklingsmetoder og devops
 • høyere utdanning, minimum bachelornivå. Realkompetanse med relevans for de aktuelle oppgavene kan kompensere for utdanningskravet
 • god skriftlig og muntlig norsk fremstillingsevne

Personlige egenskaper

Vi ser etter personer som

 • trives i team sammen med andre
 • er selvdreven og evner å løse oppgaver på egenhånd
 • er sulten på ny kunnskap og ønsker å utvikle seg faglig som utvikler
 • er service- og løsningsorientert

Vi tilbyr

 • fleksibel arbeidstid og gode velferdsordninger
 • trening i arbeidstiden
 • god pensjonsordning og gunstig lån i Statens Pensjonskasse

Stillingen er fast og vil bli innplassert som overingeniør.

Lønn fastsettes etter individuell vurdering innenfor et spenn mellom kr 513.600,- og kr 640.200,- i stillingskode 1087 (overingeniør).

Søknaden skal inneholde

 • søknadsbrev
 • CV
 • kopi av vitnemål og attester

Søknad må sendes inn via vårt rekrutteringssystem Jobbnorge.

Andre opplysninger

Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju.

I henhold til offentlighetsloven § 25, 2. ledd kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten.

UiO har et personalpolitisk mål om å oppnå en balansert kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn.

I tillegg ønsker UiO at våre medarbeidere i størst mulig grad gjenspeiler mangfoldet i befolkningen. Vi oppfordrer derfor kvalifiserte søkere med redusert funksjonsevne til å søke stillingen. Som IA-bedrift vil vi legge forholdene til rette for medarbeidere med nedsatt funksjonsevne.

Kontaktinformasjon

Søk på stillingen