Ledig stilling på Universitetet i Oslo

Blindern og Urbygningen (Foto: Wikimedia og Colourbox)

Studentambassadører

Søknadsfrist: 01.09.2019

Om stillingen

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo er Norges eldste og høyest rangerte forsknings- og undervisningsinstitusjon med 28 000 studenter og 7 000 ansatte. Faglig bredde og internasjonalt anerkjente forskningsmiljøer gjør UiO til en viktig samfunnsaktør.


Seksjon for samfunnskontakt er underlagt Avdeling for kommunikasjon og samfunnskontakt. Avdeling for kommunikasjon og samfunnskontakt har et overordnet ansvar for strategisk og operativ kommunikasjon ved UiO. Avdelingen leder kommunikasjonsområdet sentralt på universitetet med ansvar for visjon, strategi, planlegging, tjenesteportefølje og kanaler samt utvikling av disse. Hovedoppgavene er bl.a. mediehåndtering, samspill med myndigheter, utvikle relasjonen og kommunikasjonen mellom UiO og omverdenen, koordinere og utvikle UiOs sentrale kommunikasjonskanaler- og oppgaver.

Flere stillinger fra Universitetet i Oslo

Er du en god formidler? Vil du motivere elever i videregående skole til å ta høyere utdanning?

UiO søker engasjerte studentambassadører som ønsker å rekruttere gode studenter til universitetet.

Arbeidsoppgaver

  • Representere UiO på skolebesøk og utdanningsmesser rundt om i Norge
  • Informere om studier ved UiO, karrieremuligheter og studenttilværelsen gjennom presentasjoner og samtaler
  • Rekruttere gode studenter til UiO og motivere unge til å ta høyere utdanning

Som studentambassadør møter du potensielle søkere ved videregående skoler og utdanningsmesser over hele landet. Årlig besøker UiOs studentambassadører rundt 300 skoler og 12 utdanningsmesser i Norge. På et skolebesøk vil du som regel være den eneste representanten for UiO, mens du vil være en del av et team på 3-5 personer på utdanningsmesser.

Jobben er sesongbetont. I høysesongen i januar og februar må du påregne å være bortreist i minst én uke i strekk i forbindelse med messe- eller skolebesøksturné. Resten av året (høst og vår) velger du selv hvor mange oppdrag du ønsker å ta på deg. Arbeidsperioden går fra september 2018 til august 2019. Forventet arbeid i perioden vil samlet utgjøre anslagsvis 3 til 4 uker.

Om deg

  • Du er UiO-student og har minst ett år igjen av studiene
  • Du er utadvendt, engasjert og liker å formidle
  • Du kan delta i obligatorisk opplæring i uke 38 og 39 (16.-27. september) samt hele fredag og lørdag i uke 41 (11. og 12. oktober). Opplæringen er delt inn i bolker på 2-7 timer per dag, og du må derfor påregne noe undervisningsfravær

Vi tilbyr

  • En utfordrende, spennende og sosial jobb som lett lar seg kombinere med studier
  • Grundig og betalt opplæring i blant annet UiOs studietilbud og formidlingsteknikk
  • Lønn som konsulent (SKO 1065) på lønnstrinn 37 (190,50 kroner/timen). UiO dekker også reiseutgifter og gir kostgodtgjøre­lse på reise etter statens satser. Lønn for opplæringen utbetales etter første skolebesøk/utdanningsmesse

Søknaden skal inneholde

Søknad med CV og eventuelle spørsmål om stillingen kan sendes til Morten Aase Løver på e-posten m.a.lover@admin.uio.no.

Søknadsfrist er søndag 1. september.

Powered by Labrador CMS