Ledig stilling på Universitetet i Oslo

Blindern og Urbygningen (Foto: Wikimedia og Colourbox)

Stipendiat innen hjertesykdommer

Søknadsfrist 10.04.2019

Stipendiat ved Kardilogisk avdeling, Hjerte-, lunge- og karklinikken ved Klinmed

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo er Norges eldste og høyest rangerte forsknings- og undervisningsinstitusjon med 28 000 studenter og 7 000 ansatte. Faglig bredde og internasjonalt anerkjente forskningsmiljøer gjør UiO til en viktig samfunnsaktør.


Institutt for klinisk medisin har sin primærvirksomhet i krysningspunktet mellom universitets- og sykehussektoren, og samarbeider tett med universitetssykehusene i Oslo (OUS) og Akershus (Ahus). Instituttet er ledende innen klinisk medisin og medisinsk forskning i Norge, og har høy undervisnings- og forskningsaktivitet. Arbeidsfeltet er bredt, og instituttet preges av solid faglig kompetanse, mangfoldighet og kompleksitet. Institutt for klinisk medisin er UiOs største institutt med i underkant av 800 medarbeidere. Instituttet huser tre Sentre for fremragende forskning (SFF) og seks K. G. Jebsensentre. Instituttet er underlagt Det medisinske fakultet ved Universitetet i Oslo.

Flere stillinger fra Universitetet i Oslo

Om stillingen

Kardiologisk avdeling, Hjerte-, lunge- og karklinikken ved Institutt for klinisk medisin, Universitetet I Oslo har ledige stillinger (inntil 3 stk) som stipendiat for en periode på 3 år innen hjertesykdommer

Stipendiatene vil arbeide med prosjekter innenfor kardiomyopatier, hjertegenetikk, og hjertearytmier som ledes av førsteamanuensis og kardiolog Kristina Haugaa.

Prosjektet er knyttet til forskningsgruppen Genetic Cardiology and Sudden Cardiac Death. Forskningsgruppen har regelmessige forskningsmøter for PhD stipendiater og har et aktivt forskningsmiljø.

Mer om stillingen

3 årig varighet.

Kortere tilsettingsperiode kan gis dersom stipendiaten allerede har gjennomført deler av sitt forskerutdanningsprogram, eller når tilsettingen bygger på tidligere tilsettingsforhold i utdanningsstilling (stipendiat, vitenskapelig assistent og liknende), slik at total tid til forskerutdanning blir 3 år.

Opptak til doktorgradsprogram er et vilkår for tiltredelse som stipendiat. Det er en forutsetning at kandidaten kan gjennomføre prosjektet i løpet av stipendiatperioden. Formålet for utdanningsstillingen er at kandidaten skal oppnå en doktorgrad/PhD i løpet av stipendiatperioden.

www.med.uio.no/forskning/phd/soknad-opptak/

Endelig plan for forskerutdanningen skal være godkjent og avtalefestet senest tre måneder etter tiltredelse. For mer informasjon, se nettside:

https://www.med.uio.no/forskning/phd/regelverk/index.html

Kvalifikasjonskrav

Vi ser etter motiverte søkere med faglige og personlige egenskaper til å kunne gjennomføre prosjektet, inkludert evnen til å arbeide selvstendig. Erfaring innenfor kardiologi er ønskelig og likeså ferdigheter i ekkokardiografisk undersøkelse.

Søkere må ha:

  • Medisinsk embetseksamen og norsk autorisasjon som lege
  • Gode evner til å beherske norsk og engelsk språk

Søkere som har erfaring med og interesse for kardiologi oppfordres spesielt til å søke.

Personlige egenskaper

Ved vurdering av søknader vil det bli lagt vekt på personlige forutsetninger for å gjennomføre både forskerutdanningen og forskningsprosjektet. Vi ønsker en søker som har:

  • Stor arbeidskapasitet
  • Sterk dedikasjon og motivasjon
  • Evne til å arbeide selvstendig
  • Gode samarbeidsevner
  • Personlig egnethet

Vi tilbyr

  • lønn fra kr 449 400 til kr 505 800 avhengig av kompetanse, i stilling som (stillingskode 1017)
  • gode pensjonsordninger i Statens Pensjonskasse
  • gode velferdsordninger

Søknaden skal inneholde

  • Søknadsbrev (motivasjon for stillingen)
  • CV (fullstendig oversikt over utdanning, praksis og faglig arbeid)
  • Kopier av vitnemål og eventuelle attester
  • Eventuelt publikasjonsliste
  • Referanseliste (2-3 referanser; navn, tittel, e-post og telefon, samt beskrivelse av relasjon til søker)

Søknad med vedlegg må sendes inn via vårt elektroniske rekrutteringssystem, vennligst klikk “Søk stillingen”. Ved utdanning utenfor Skandinavia ber vi om en forklaring på karaktersystemet. Vi gjør oppmerksom på at all dokumentasjon må være på engelsk eller et skandinavisk språk.

Det skal som hovedregel benyttes intervju i tilsettingsprosessen.

Andre opplysninger

Se forskrift om ansettelsesvilkår, samt retningslinjer for ansettelse i stipendiatstillinger ved Universitetet i Oslo.

I henhold til Offentleglovas § 25 2. ledd kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten.

UiO har en overtakelsesavtale for alle tilsatte med formål å sikre rettighetene til forskningsresultater m.m.

UiO har et personalpolitisk mål om å oppnå en balansert kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn.

I tillegg ønsker UiO at våre medarbeidere i størst mulig grad gjenspeiler mangfoldet i befolkningen. Vi oppfordrer derfor kvalifiserte søkere med redusert funksjonsevne til å søke stillingen. Som IA-bedrift vil vi legge forholdene til rette for medarbeidere med nedsatt funksjonsevne.

Kontaktinformasjon

Søk stillingen

Powered by Labrador CMS