Ledig stilling på Universitetet i Oslo

Blindern og Urbygningen (Foto: Wikimedia og Colourbox)

HR rådgiver (Institutt for informatikk)

Søknadsfrist 28.02.2019

Om stillingen

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo er Norges eldste og høyest rangerte forsknings- og undervisningsinstitusjon med 28 000 studenter og 7 000 ansatte. Faglig bredde og internasjonalt anerkjente forskningsmiljøer gjør UiO til en viktig samfunnsaktør.


Institutt for informatikk (IFI) er ett av ni institutter ved Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet. IFI er Norges største universitetsinstitutt for generell utdanning og forskning i databehandling og beslektede emner. Instituttet har nær 1400 bachelor-studenter, nær 600 masterstudenter og over 240 phd-studenter og postdoktorer. Instituttet har nær 370 ansatte. Av disse er om lag 280 i fulle stillinger. Den fast tilsatte vitenskapelig staben teller 75 fulle stillinger, de aller fleste i professorater og førsteamanuensis-stillinger.

Flere stillinger fra Universitetet i Oslo

En fast stilling som HR-rådgiver er ledig ved Institutt for informatikk.

Ønsket tiltredelsesdato snarest.

Institutt for Informatikk er inne i en periode med sterk vekst. På grunn av stadig økende aktivitet og mange kommende nyansettelser ved instituttet, søker vi nå etter en selvstendig HR rådgiver for å styrke og forbedre oppfølgingen av de ansatte ved instituttet.

Plassering i organisasjonen:

Rådgiveren inngår i instituttets administrative stab, som sammen med studieadministrasjonen og IT-drift består av ca 30 medarbeidere. Stillingen er direkte underlagt kontorsjef.

Beskrivelse av stilling/Arbeidsoppgaver

HR rådgiverens hovedoppgave vil være personalarbeid. Den vi ansetter vil være kontaktpunktet for personalfaglige spørsmål for instituttet. Rådgiveren må kunne levere både på store og små spørsmål. Vi står som nevnt foran mange nyansettelser i den kommende tiden, og vi ønsker at vår nye medarbeider skal medvirke til å profesjonalisere dette arbeidet. Det være seg enkle og kortvarige forlengelser og de mer kompliserte vitenskapelige rekrutteringsprosessene.

Stillingen vil blant annet bli tillagt følgende oppgaver:

  • Samarbeid med instituttleder og kontorsjef om utvikling av organisasjonen og et godt psykososialt arbeidsmiljø ved instituttet
  • Saksbehandler i personalfaglige saker som sykefravær, permisjoner og arbeidsmiljø (HMS)
  • Instituttets kontaktperson for IA-avtalen, bedriftshelsetjenesten og NAV
  • Ansettelsesprosesser ved instituttet
  • Instituttets kontaktperson for fakultetet/UiO i personalsaker
  • Aktiv støttespiller for gruppeledere i deres HR-arbeid
  • Bistå seksjonsledere med kartlegging og iverksetting av kompetanseutvikling-/opplæringsplaner for ansatte

HR rådgiveren vil samarbeide tett med instituttledelsen, kontorsjef og MN fakultetets personalseksjon.

Andre oppgaver kan tillegges ved behov.

Kvalifikasjonskrav

  • Stillingen krever relevant utdanning fra universitet eller høgskole på bachelornivå,(men en fordel med mastergrad), gjerne med fordypning innen personaladministrasjon, HR, offentlig administrasjon, jus/arbeidsrett eller andre relevante fagområder. Realkompetanse kan erstatte utdanningskravet.
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk er et krav
  • Gode IKT-ferdigheter
  • Relevant og solid erfaring fra tilsvarende HR-arbeid, utredningskompetanse og gjerne erfaring fra utviklingsarbeid
  • Erfaring fra UHR-sektoren eller andre liknende kunnskapsorganisasjoner vil bli vektlagt

Personlige egenskaper

Vi søker en løsningsorientert og initiativrik person som kan jobbe selvstendig og være en pådriver i forhold til utvikling og kompetanseheving innenfor HR området ved instituttet.

Du må være ryddig, ansvarsbevisst og ha en utpreget serviceinnstilling, og være glad i mennesker. Det er nødvendig med svært gode samarbeidsevner og det er vesentlig med gode kommunikasjonsevner i forhold til mange ulike målgrupper. Vi legger stor vekt på personlig egnethet.

Vi tilbyr

  • lønn som rådgiver, stillingskode 1434, fastsettes etter individuell vurdering innenfor et spenn mellom kr 544 400 og kr 631 700, avhengig av kompetanse
  • fleksibel arbeidstid og gode velferdsordninger
  • trening i arbeidstiden
  • god pensjonsordning og gunstig lån i Statens Pensjonskasse

Søknaden skal inneholde

  • søknadsbrev
  • CV
  • vitnemål, attester, liste med 2-3 referanser (navn, tilknytning til søker, epostadresse og telefonnummer)

Søknad med vedlegg må sendes inn via vårt rekrutteringssystem Jobbnorge.

Andre opplysninger

Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju.

I henhold til offentlighetsloven § 25, 2. ledd kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten.

UiO har et personalpolitisk mål om å oppnå en balansert kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn.

I tillegg ønsker UiO at våre medarbeidere i størst mulig grad gjenspeiler mangfoldet i befolkningen. Vi oppfordrer derfor kvalifiserte søkere med redusert funksjonsevne til å søke stillingen. Som IA-bedrift vil vi legge forholdene til rette for medarbeidere med nedsatt funksjonsevne.

Kontaktinformasjon

  • Kontorsjef Cecilie Mellingsæter Sundet, epost:cecils@ifi.uio.no, telefon: 22 84 09 10

For spørsmål knyttet til rekrutteringssystemet, kontakt HR rådgiver Torunn Standal Guttormsen, epost:t.s.guttormsen@mn.uio.no, telefon:22 85 42 72

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS