Stilling:

Personalrådgiver - vikariat

Søknadsfrist 23.10.2018

Norges musikkhøgskole

Norges musikkhøgskole (NMH) er en kunstfaglig og vitenskapelig høgskole. NMH er anerkjent som en internasjonalt ledende musikkutdanningsinstitusjon med dyktige lærere og engasjerte studenter i et inspirerende miljø. NMH utdanner musikere, komponister, dirigenter, pianostemmere, musikkpedagoger og musikkterapeuter på bachelor-, master- og doktorgradsnivå. NMH har en omfattende konsertvirksomhet og høy aktivitet innen kunstnerisk utviklingsarbeid og forskning.


NMH holder til på Majorstua i Oslo og har 750 studenter og 350 ansatte. Høgskolen er en lA - bedrift. Les mer på www.nmh.no

Vil du være vår nye kollega?

Om stillingen

I seksjon for økonomi, personal og arkiv er det et ledig ett års vikariat innenfor personalområdet.

Arbeidsoppgaver

Arbeidsoppgavene vil være saksbehandling innenfor personalforvaltningsområdet. Oppgavene vil bli tilpasset kandidatens kvalifikasjoner og erfaring.

Kvalifikasjoner

- Relevant høyere utdanning, minimum tilsvarende bachelornivå. Lang og relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning.

- Solid saksbehandlingserfaring fra personalforvaltning i statlig sektor. Erfaring fra universitets- og høgskolesektoren vektlegges.

- Erfaring med bruk av SAP, Jobbnorge og Public 360 er en fordel.

- Gode språkkunnskaper er ønskelig.

- God kjennskap til relevante lover og regler.

Personlige egenskaper

- Ansvarsfull og selvstendig

- Ryddig, nøyaktig og løsningsorientert

- Gode samarbeidsegenskaper og positiv innstilling

- God serviceinnstilling

- God skriftlig og muntlig framstillingsevne

Det vil bli lagt stor vekt på personlige egenskaper.

Generelt

Stillingen er underlagt de regler som til enhver tid gjelder for tilsatte ved Norges musikkhøgskole.

Stillingen lønnes etter statens regulativer som rådgiver, stillingskode 1434, lønnstrinn 52-62 (f.t. kr 451 300 – 544 400 pr. år). For særlig godt kvalifisert søker kan høyere avlønning vurderes. Det trekkes 2% lovbestemt innskudd til Statens pensjonskasse.

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. Vi oppfordrer alle kvalifiserte personer til å søke, uavhengig av kulturell bakgrunn, alder og funksjonsevne.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkerne kan offentliggjøres selv om søkeren har bedt om ikke å bli oppført på offentlig søkerliste, jf. offentlighetsloven § 25 pkt. 2. Søkerne vil i så tilfelle bli varslet om dette.

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til:

Aktuelle søkere til stillingen vil bli innkalt til intervju.

Søknadsfrist 23. oktober 2018.

Søk på stillingen