Stilling:

Laboratorieingeniør - 1 års engasjement

Søknadsfrist: 24.08.2018

Norsk institutt for vannforskning

Norsk institutt for vannforskning (NIVA) er Norges viktigste miljøforskningsinstitutt for vannfaglige spørsmål, og vi arbeider innenfor et bredt spekter av miljø, klima og ressursspørsmål. Vår forskerkompetanse kjennetegnes av solid faglig bredde, og spisskompetanse innen mange viktige områder. Vi kombinerer forskning, overvåkning, utredning, problemløsning og rådgivning, og arbeider på tvers av fagområder.

NIVA-gruppen har omlag 340 medarbeidere. NIVA har hovedkontor i Oslo og regionavdelinger i Bergen, Grimstad, Hamar, København og Kina, en forskningsstasjon ved Drøbak, samt datterselskaper i Tromsø og Chile.

Seksjon for akkrediterte analysetjenester ved NIVA utfører og koordinerer kjemiske analyser i vannrelaterte prøvetyper. Analysevirksomheten ved seksjonen er akkreditert i henhold til ISO 17025.

Våre analyseresultater er delleveranser i overvåkingsprosjekter, forskningsprosjekter og andre oppdrag som utføres av forskere ved NIVAs øvrige seksjoner.

Vi har behov for å styrke laboratoriet med en laboratorieingeniør som har praktisk erfaring med kjemisk analyse, prøveopparbeiding, rutine- og forskningsrettet laboratoriearbeid. Stillingen vil være 1 års engasjement.

Hovedoppgaver

  • Praktisk analysearbeid, inkludert prøveopparbeiding
  • Prøvelogistikk
  • Prosjektoppfølging og kontakt med NIVAs forskere.

Kvalifikasjoner

Utdanning som laboratorieingeniør, analytisk kjemi eller lignende på bachelor eller masternivå. Det forutsettes at du behersker norsk skriftlig og muntlig på høyt nivå. Kun søknader på norsk vil bli vurdert.

Egenskaper

Du har høy arbeidskapasitet og trives med rutinearbeid. Du har evnen til å arbeide strukturert, effektivt og nøyaktig i en hektisk hverdag, og setter deg fort inn i nye problemstillinger. Du både kommuniserer og samarbeider godt med andre, og er fleksibel i forhold til dine oppgaver. Du har evnen til å dele og ta imot kunnskap, og liker en faglig diskusjon.

NIVA tilbyr

  • Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver i Norges ledende vannfaglige forskningsinstitutt på et laboratorium i kontinuerlig utvikling.
  • Mulighet for faglig og personlig utvikling
  • Godt arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Moderne lokaler i Oslo, sentralt plassert i Forskningsparken ved Blindern.

Aktuelle kandidater kan bli innkalt til intervju fortløpende.

Ref. nr.: 3858718332

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS