Stilling:

Koordinator – tekniske anlegg

Søknadsfrist: 2. september 2018

Forsvarets forskningsinstitutt

Forsvarets forskningsinstitutt (FFI) er et av landets ledende kompetansemiljøer innen teknologi. FFI er en sivil forskningsinstitusjon direkte underlagt Forsvarsdepartementet. Virksomheten har omkring 700 ansatte, hvor over 500 er forskere og ingeniører som utvikler teknologi og kunnskap for å gjøre Norge i stand til å ha et tidsriktig og effektivt forsvar. Instituttet er tverrfaglig og dekker fag som fysikk, informatikk, kommunikasjonsteknologi, kybernetikk, anvendt matematikk, elektronikk, kjemi, biologi, medisin, statsvitenskap og økonomi. Instituttet ligger på Kjeller ved Lillestrøm og Karljohansvern i Horten.

FFIs EBA-enhet (eiendom, bygg og anlegg) drifter, vedlikeholder og utvikler instituttets bygningsmasse og uteområder. Instituttet har litt over 700 ansatte, og disponerer en bygningsmassen på ca. 33 000 m2, som består av kontorer, fellesarealer og av forskjellige og til dels kompliserte spesiallaboratorier med strenge krav til luftkvalitet og miljø.

Vi søker nå en medarbeider med erfaring fra installasjon og oppfølging av tekniske anlegg. Det er ønskelig med en tverrfaglig teknisk bakgrunn og med erfaring fra integrerte tekniske bygningsinstallasjoner (ITB), automasjon og/eller ventilasjon.

Arbeidsoppgavene vil blant annet være å planlegge og stille krav til anskaffelser, følge opp og gjennomføre prosjektleveranser, og yte teknisk støtte til driftspersonell – interne og eksterne.

Nødvendig kompetanse er relevant teknisk høgskoleutdanning. Lang og relevant arbeidserfaring kan kompensere for manglende formell utdanning. Arbeidserfaring fra ITB, automasjon eller ventilasjon blir vektlagt.

Du har stor gjennomføringsevne og erfaring i å håndtere flere oppgaver samtidig. Du er selvfølgelig faglig nysgjerrig, liker å holde deg oppdatert, samtidig som det er naturlig for deg å dele kunnskap med de rundt deg.

Du har gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper, og viser trygghet i rollen. Du arbeider strukturert, er resultat- og løsningsorientert, og trives med å levere gode resultater sammen med dine kolleger.

Stillingen krever god formuleringsevne, både skriftlig og muntlig, og vil ha en sentral rolle i å utvikle og dokumentere tekniske leveranser sammen med fagansvarlige innen de enkelte fag.

Vi ønsker et variert og mangfoldig arbeidsmiljø og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uten hensyn til alder, kjønn og bakgrunn. De som søker jobb hos oss må kunne sikkerhetsklareres og autoriseres i henhold til hva som er nødvendig for stillingen.

Les om hva som skal til for å bli sikkerhetsklarert.

Vi kan tilby en stilling med stor faglig bredde i et tverrfaglig miljø med varierte arbeidsoppgaver. Vi har fleksibel arbeidstid og sommertid, bedriftshelsetjeneste, eget bedriftsidrettslag, bedriftsavtale med treningssenter, og andre sosiale tilbud. Som ansatt ved FFI blir du medlem i Statens pensjonskasse som tilbyr låne-, forsikrings- og pensjonsordninger.

Lønnsplassering på FFI følger Statens lønnsregulativ og beregnes ut i fra relevans, nivå og lengde på utdanning og erfaring. Det trekkes to prosent til pensjonsinnskudd i Statens pensjonskasse.

Nærmere opplysninger får du ved å henvende deg til seniorrådgiver Nils Larsen tlf. 63 80 71 51 / 906 73 392, eller enhetssjef Bjørn Bergersen tlf. 932 86 086.

Send søknad merket ref. nr. 2018/01489, vedlagt bekreftede kopier av vitnemål og attester som er relevante for stillingen, fra www.ffi.no innen 2. september 2018.

Hjemmeside: www.ffi.no

Send søknad

Powered by Labrador CMS