Stilling:

Gruppeleder IT

Søknadsfrist: 4. november

Forsvarets forskningsinstitutt

Forsvarets forskningsinstitutt (FFI) er et av landets ledende kompetansemiljøer innen teknologi. FFI er en sivil forskningsinstitusjon direkte underlagt Forsvarsdepartementet. Virksomheten har omkring 700 ansatte, hvor over 500 er forskere og ingeniører som utvikler teknologi og kunnskap for å gjøre Norge i stand til å ha et tidsriktig og effektivt forsvar. Instituttet er tverrfaglig og dekker fag som fysikk, informatikk, kommunikasjonsteknologi, kybernetikk, anvendt matematikk, elektronikk, kjemi, biologi, medisin, statsvitenskap og økonomi. Instituttet ligger på Kjeller ved Lillestrøm og Karljohansvern i Horten.

Vil du levere moderne IT-løsninger med høye krav til sikkerhet?

Forsvarets forskningsinstitutt har etablert en ny rolle som gruppeleder for tjenesteleveranser. Stillingen er en del av IT-enheten og rapporterer til IT-leder. IT-enheten, som består av rundt 26 personer, er ansvarlig for drift, utvikling og forvaltning av instituttets felles IT-infrastruktur og systemer, og bistår også inn i enkelte forskningsprosjekt. Vi har en stor systemportefølje som skal forvaltes, og digitalisering og forbedring av prosesser vil være sentralt for oss fremover.

Stillingens ansvarsområde blir å sikre at vi leverer tjenester som forutsatt med riktig sikkerhet og kvalitet til våre brukere. Det innebærer å:

  • Sikre at tjenestene leveres ihht avtalt tjenestenivå (SLA)
  • Være brobygger mellom brukermiljøene, IT-enheten og leverandører
  • Delta på endringsrådsmøter
  • Rådgivning, opplæring og dokumentasjon
  • Rapportere på tjenestekvalitet
  • Ha fokus på kontinuerlig forbedring
  • Være et eskaleringspunkt ved alvorlige feil og avvik
  • Bidra i anskaffelsesprosesser
  • Sørge for at FFI er riktig lisensiert

Stillingen innebærer personal-, budsjett- og resultatansvar. Dette er en ny rolle og gruppe, men vi antar at størrelsen i oppstarten vil ligge på 4-6 personer inkl. leder.

Nødvendige kvalifikasjoner er relevant utdanning på bachelornivå med gode resultater. Lang relevant erfaring og sertifiseringer kan kompensere for manglende formell utdanning. I tillegg må du ha erfaring innenfor stillingens ansvarsområder og dokumentert relevant ledererfaring.

Du må være serviceinnstilt, god til å kommunisere, etablere gode relasjoner og være trygg i lederrollen. Du er flink til å motivere, er en pådriver, har gjennomføringsevne og god forretningsforståelse. Du er også faglig nysgjerrig og liker å holde deg oppdatert.

Vi krever god skriftlig og muntlig framstillingsevne på norsk og engelsk. Arbeidsspråket vårt er norsk.

Det er ønskelig med erfaring fra tilsvarende virksomhet, erfaring med bruk av ITIL, COBIT, prosjektmetodikk og applikasjons- og lisensforvaltning. Erfaring innen kvalitetssikring og sikkerhet kan også være en fordel.

Vi ønsker et mangfoldig arbeidsmiljø og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uten hensyn til alder, kjønn og bakgrunn. Stillingen krever klarering på nivå Strengt Hemmelig og autorisasjon i henhold til hva som er nødvendig for stillingen. Det kreves norsk statsborgerskap.

Les mer om hva som skal til for å bli sikkerhetsklarert.

Vi kan tilby et utfordrende og tverrfaglig miljø med gode utviklingsmuligheter. Vi har fleksibel arbeidstid og sommertid, bedriftshelsetjeneste, eget bedriftsidrettslag, bedriftsavtale med treningssenter, og andre sosiale tilbud. Som ansatt ved FFI blir du medlem i Statens pensjonskasse som tilbyr låne-, forsikrings- og pensjonsordninger.

Lønnsplassering på FFI følger Statens lønnsregulativ og beregnes ut i fra relevans, nivå og lengde på utdanning og erfaring.Det trekkes to prosent til pensjonsinnskudd i Statens pensjonskasse.

Nærmere opplysninger får du ved å henvende deg til IT-leder Thor-Inge R. Vaaga, tlf. 916 46 000.

Send søknad merket referansenr. 2018/01930, vedlagt bekreftede kopier av vitnemål og attester som er relevante for stillingen, fra www.ffi.no innen 4. november 2018.

Referansenr: 2018/01930

Send søknad

Powered by Labrador CMS