Stilling:

Fafo søker forsker

Søknadsfrist 1. november 2018

Ett av Fafos satsningsområder er forskning på velferdsstatens tjenester. Denne forskningen finner sted innenfor forskningsgruppen på velferd og levekår. Det er i dag elleve forskere på denne gruppen. De jobber med velferspolitiske temaer som inntektssikring, pensjon, utsatte gruppers levekår, inkluderende arbeidsliv, møte mellom brukere og tjenesteapparat, evalueringer av ulike tiltak og satsninger innenfor velfersfeltet og innovasjon i tjenesteproduksjonen. Fafo har for tiden mange prosjekter om velferdsstatens tjenester. Vi søker derfor en forsker med interesse for utvikling av kommunale velferdstjenester, tverrsektorielt samarbeid og samordning mellom ulike forvaltningsnivåer. Tjenester til ulike utsatte grupper, herunder innenfor rus- og psykisk helse, er særlig sentralt.

Fafo

Fafo er et av Norges største samfunnsvitenskapelige forskningsinstitutter, og forsker på fordelingspolitikk og velferdstjenester, kollektiv organisering og regulering, integrering og ekskludering i arbeidsmarkedet, kvalifisering og etter- og videreutdanning, europeisk integrasjon og globalisering. Fafo har også internasjonal forskning knyttet til levekår og utviklingsstrategier i land i konflikt, overgangsfase og utvikling.

Vi søker etter en forsker med doktorgrad, men særlig faglig kompetanse på feltet kan kompensere for dette.

Vi tilbyr et spennende og utadrettet forskningsmiljø med et bredt arbeidsfelt. Fafos medarbeidere har høy kompetanse, og arbeid hos oss gir gode muligheter for å bidra aktivt i et norsk og internasjonalt fagmiljø. Vi holder til i eget hus på Grønland i Oslo. Fafo er en IA-bedrift og vi ønsker at de ansatte speiler mangfoldet i befolkningen.

Spørsmål om stillingen:
Jon M. Hippe 957 57 000

Søknad på e-post til ees@fafo.no> innen 1.11.2018

Powered by Labrador CMS