Stilling:

Koordinator (Teamleader) - Student success og Program support

SØKNADSFRIST: 06.08.2018

Handelshøyskolen BI

Handelshøyskolen BI er rangert blant de beste handelshøyskolene i Europa som leverer internasjonalt anerkjent forskning og et bredt spekter av pedagogiske tilbud fra bachelor- til master- og doktorgradsprogrammer, samt videreutdanningsprogrammer. BIs samfunnsoppdrag er å øke kunnskap og gjennom det bidra til utvikling av næringslivet. BI har 20 000 studenter, over 300 000 alumni, og en rekke akademiske og forretningsmessige partnerskap og nettverk, både nasjonalt og internasjonalt. BI har de tre mest prestisjefylte internasjonale kvalitetsakkrediteringene – AACSB, EQUIS og AMBA. BI er organisert som en selveiende stiftelse hvis formål ene og alene er undervisning og forskning. All fortjeneste går til å styrke BIs akademiske læringsmiljø.

Handelshøyskolen BI er Norges nest største utdanningsinstitusjon og kjent for å sette et markant preg på utdanningstilbudet i Norge. Vi har ambisjoner om både pedagogisk og digital transformasjon de kommende årene. Viktige oppgaver som opptak, undervisning og eksamen skal ytterligere digitaliseres. Endringstakten er høy.

Vi er glade for å kunne tilby en ny, spennende og viktig stilling som et ledd i vårt fokus på gode læringsopplevelser for studentene.

Vi søker nå etter en koordinator som som kan ta rollen som teamleder for Student Success og Program Support. Rollen vil ha nasjonalt koordineringsansvar for Handelshøyskolens BIs tjenester innen disse områdene (for heltidsdivisjonen).

Rett kandidat er en selvgående relasjonsbygger med gode kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig. Du har gjerne kunnskap om studentadferd og studentenes førsteårsopplevelse (FYE). Du har fokus på sømløs administrativ støtte til forskjellige typer læringsaktiviteter og bidrar inn i evalueringsprosessen av kurs og programmer. Du vil ha et særskilt ansvar for at teamet du skal lede bidrar til gode administrative prosesser for å øke studentenes studieprogresjon, samt å koordinere alle involverte parter (studenter, forelesere, administrasjon og læringsassistenter) slik at prosessene kontinuerlig moderniseres og optimaliseres.

Personlige egenskaper:

  • Gode lederegenskaper
  • Strukturert, målrettet og høy arbeidskapasitet
  • Evne til å utfordre, forankre og kommunisere med de ulike interessentene
  • Evne til å samarbeide i team, samt motivere og inspirere andre
  • Analytisk og løsningsorientert
  • Nysgjerrig tilnærming til ny teknologi

Utdanning/erfaring:

  • Relevant høyere utdannelse på masternivå (relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning)
  • Erfaring som prosjektleder
  • Erfaring med prosessforbedringer og samspill mellom mennesker
  • Erfaring med administrasjon av læringsaktiviteter
  • Interesse for EdTech og blended learning

På Handelshøyskolen BI får du kolleger som er stolte av jobben sin og utfører den med stort engasjement. Vi har 35 timers arbeidsuke, 5 ukers ferie i tillegg til fri i romjulen og påskeuken. Som ansatt ved Handelshøyskolen BI vil du også ha mulighet til å delta på skolens kurs og programmer. Faculty Support er i dag en avdeling med 13 faste medarbeidere.

Stillingen rapporterer til Leder for Faculty Support ved Handelshøyskolen BI.

Web: www.bi.no

Kontakt: Trude Skjønhaug Larsen (Leder Faculty Support)

Telefon: +47 46 41 01 83

E-post: trude.s.larsen@bi.no

Send søknad

Powered by Labrador CMS