Stilling:

Stipendiatstilling i offentlig innovasjon

Søknadsfrist 19. august 2018

Stillingen er faglig knyttet til Handelshøgskolen Innlandet - fakultet for økonomi og samfunnsvitenskap, INTOP.

Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet skal bygge sterke og solide fag- og forskningsmiljøer som setter spor etter seg regionalt, nasjonalt og internasjonalt.

Vi skal utvikle en ny og bedre institusjon med høy faglig og pedagogisk kvalitet, og som tar sikte mot å oppnå universitetsakkreditering innen 2020.

Høgskolen i Innlandet har over 13 000 studenter, 1000 ansatte og har studiesteder i Lillehammer, Hamar, Elverum, Rena, Evenstad og på Blæstad.

Stillingen er 3-årig, 100 %. Avhengig av fakultetes behov og mulighet, samt stipendiatens ønske og kompetanse, kan stillingen bli omgjort til 4 år med 25 % undervisningsplikt.

Om stillingen:

Stillingen skal ha en doktorgrad som siktemål. Ph.d.-opplæringen vil bli gitt gjennom doktorgradsprogrammet Innovasjon i tjenesteyting – offentlig og privat sektor (INTOP)

Om prosjektet:

Stipendiatstillingen er knyttet til ph.d.-programmet Innovasjon i tjenesteyting i offentlig og privat sektor, og skal bidra til kunnskaps­utvikling på fagfeltet offentlig innovasjon. Stillingen inngår i forskningsprosjektet INTEGRATE som HINN har sammen med OsloMet. Et sentralt mål for prosjektet er å utvikle kunnskap som kan øke integreringen av svakstilte grupper i arbeidsmarkedet. HINN har også andre prosjekter innen samme tema hvor samskaping av tjenester er en sentral tilnærming. Den som tilsettes, må regne med at feltarbeidet vil inkludere samarbeid med NAV og kommunale aktører.

Kvalifikasjoner

  • Minimum master eller hovedfagsnivå innen samfunnsvitenskapelige fag, eller andre relevante disipliner eller fagområder.
  • Det er normalt en betingelse for tilsetting som stipendiat ved HINN at søker har hovedfag/mastergrad (§3-master i det norske systemet) eller tilsvarende utdanning. Det er normalt en betingelse at gjennomsnittskarakteren skal være B eller bedre.
  • God fremstillingsevne på norsk, muntlig og skriftlig. Norsk (skandinavisk) er helt nødvendig pga. datainnsamling. Må i tillegg kunne lese faglitteratur og skrive faglige bidrag på engelsk
  • Generell god IT-kompetanse. Evne til å anvende Office-pakke er nødvendig. I tillegg er det ønskelig med erfaring i bruk av relevante metode-verktøy/-programmer (f.eks. NVIVO, SPSS, STATA)

Personlig kompetanse

  • Evne til å arbeide sjølstendig og målrettet.
  • Gjennomføringsevne

Vi ønsker oss en medarbeider som ønsker å bidra til samarbeid og faglig fellesskap i fakultetet.

Krav til søknad

Søknad sendes elektronisk via "Søk stillingen" i annonseteksten. Søknaden skal inneholde en søknadstekst, prosjektbeskrivelse og vitnemål fra masterutdanning. Relevante vitenskapelige publikasjoner som ønskes vurdert som del av søknaden, må vedlegges.

Prosjektbeskrivelsen (maksimalt 10 sider) skal inkludere problemstilling og forskningsspørsmål, gjennomgang av relevant litteratur og teori, redegjørelse for metodevalg og datainnsamling.

Stipendiaten som blir ansatt, skal i løpet av 3 måneder etter tilsetting søke opptak til INTOP. I denne perioden kan prosjektbeskrivelsen videreutvikles i samarbeid med veileder. Les mer om søknad og kriterier for prosjektbeskrivelse.

Prosjektbeskrivelse og eventuelt andre vedlegg til søknaden legges inn som elektroniske vedlegg eller lenker.

Høgskolen tilbyr

  • En spennende og utfordrende jobb ved en høgskole i utvikling, engasjerte kolleger og et godt arbeidsmiljø
  • Stillingen lønnes og innplasseres stillingskode 1017 stipendiat i statens lønnsregulativ, start i lønnstrinn 50 (NOK 436 900 pr. år). Fra lønnen trekkes 2 % pliktig innskudd til Statens pensjonskasse, som bl.a. gir gode pensjons og forsikringsordninger.
  • Gode velferdsordninger

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål ved HINN å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. Arbeidsforholdene tilrettelegges om nødvendig for personer med redusert funksjonsevne.

Høgskolen har som målsetting å øke andelen kvinner i undervisnings- og forskerstillinger. Ved ellers tilnærmet like kvalifikasjoner vil derfor kvinnelige søkere bli foretrukket.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkere kan bli offentliggjort selv om søkere anmoder om at dette ikke gjøres. Anmodning om unntak fra offentlighet må grunngis. Søkere vil bli kontaktet dersom høgskolen ikke kan følge anmodningen (jf. off.loven § 25).

Kontaktperson:

Vi ønsker deg velkommen som søker til Høgskolen i Innlandet!

Søk stillingen

Powered by Labrador CMS