Stilling:

Controller til Velferdsforskningsinstituttet NOVA

Søknadsfrist: 18.10.2018

OsloMet

OsloMet - storbyuniversitetet (tidl. Høgskolen i Oslo og Akershus, HiOA) er landets tredje største universitet, med over 20 000 studenter og mer enn 2000 ansatte. OsloMet har studiesteder i Pilestredet, på Kjeller og i Sandvika. OsloMet er et attraktivt studie- og arbeidssted og en aktiv del av storbyregionens samfunns-, arbeids- og kulturliv.


Senter for velferds- og arbeidslivsforskning (SVA) ved OsloMet - Storbyuniversitetet består av Arbeidsforskningsinstituttet (AFI), Velferdsforskningsinstituttet NOVA, By- og regionforskningsinstituttet NIBR og Forbruksforskningsinstituttet SIFO.

NOVA er ett av Norges største samfunnsvitenskapelige forskningsinstitutt med vekt på forskning om oppvekst, velferd, sosialpolitikk og eldre år.

Controller til Velferdsforskningsinstituttet NOVA

NOVA søker etter controller til fast stilling. Stillingen inngår i NOVAs instituttadministrasjon og rapporterer til økonomisjef. Oppstart ønskes så snart som mulig.

Ansvars- og arbeidsoppgaver:

 • Prosjektregnskap
 • Kostnadskontroll
 • Etablering og oppfølging av kostnads- og inntektsbudsjett i prosjekter
 • Økonomiske analyser og resultatoppfølging
 • Ressursperson for prosjekt- og forskningsledere
 • Ansvar for rutiner, kontroll- og styringssystemer
 • Bistå i periodeavslutninger
 • Ad hoc-oppgaver

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Høyere økonomisk utdannelse, minimum bachelor
 • Erfaring fra og/eller utdannelse innen økonomi og regnskap.
 • God skriftlig og muntlig framstillingsevne, samt god brukerkompetanse på IT-verktøy, da spesielt Excel.

Ønskede egenskaper:

 • Har evne til analytisk tenkning
 • Systematisk, initiativrik, ansvarsbevisst og løsningsorientert
 • Personlige egenskaper og gode kommunikasjons- og samarbeidsevner vil bli vektlagt

Ansvar som tillegges stillingen vil i stor grad tilpasses bakgrunn og erfaring. For den rette kandidaten kan stort ansvar tillegges, bl.a. for økonomiske rapporteringer, rutineutarbeidelse, prosjektoppfølging av EU-prosjekter mv.

OsloMet/NOVA bruker regnskapssystemet Agresso, lønns- og HR-systemet SAP og det elektroniske ordrefakturabehandlingssystemet Basware. Videre benyttes Excel i stor grad.

Nyutdannede personer med stort pågangsmot og god læringsevne, og som kan vise til gode resultater oppfordres til å søke!

Andre opplysninger

NOVA er et forskningsinstitutt et senter ved OsloMet, som er i spennende utvikling. Her tilbyr vi et hyggelig arbeidsmiljø med gode muligheter for utfordrende og varierte arbeidsoppgaver og personlig utvikling.

Vi har fleksibel arbeidstid og gode velferdsordninger, blant annet trening i arbeidstiden.

Stillingen lønnes etter Statens lønnsregulativ, stillingskode 1434 rådgiver, lønnstrinn 50-64, som tilsvarer kr. 442 400 - kr. 565 500 per år. Høyere lønn kan vurderes for spesielt kvalifiserte søkere. Av bruttolønnen trekkes 2% til Statens pensjonskasse.

OsloMet ønsker at medarbeiderne i størst mulig grad gjenspeiler mangfoldet i befolkningen. Vi oppfordrer derfor kvalifiserte søkere med innvandrerbakgrunn eller redusert funksjonsevne til å søke stillingen. OsloMet er en IA-bedrift, og forespørsler om tilretteleggingsmuligheter kan rettes til kontaktperson i denne annonsen.

For ytterligere opplysninger om stillingen kan økonomisjef Renate Mundheim kontaktes på telefon 93 45 15 37.

Vil du søke på stillingen, må du søke elektronisk ved å benytte knappen nederst i utlysningen ”Logg inn og søk stillingen”.

Søknadsfrist: 18.10.2018

Ref: 18/10160

Logg inn og søk stillingen