LEDIG STILLING VED NORD UNIVERSITET

Rådgiver / seniorrådgiver - Handelshøgskolen (HHN)

Søknadsfrist: 29.08.2021

Nord universitet

Utfordringene verden står overfor krever ny innsikt, innovative løsninger og lokal forankring. Nord universitet er et ungt universitet med sterk regional tilknytning og et globalt perspektiv. Vi leverer fremtidsrettede studietilbud og relevant forskning med fokus på blå og grønn vekst, innovasjon og entreprenørskap, og velferd, helse og oppvekst. Nord universitet har 11.000 studenter og 1.300 ansatte fordelt på ni studiesteder.


Handelshøgskolen (HHN) utdanner morgensdagens økonomer, ledere og innovatører. Gjennom tett samarbeid med næringslivet, offentlig forvaltning og samfunnet gir Handelshøgskolen relevant utdanning og forskning på internasjonalt nivå. Fakultetet tilbyr doktorgrad (ph.d) i bedriftsøkonomi.


Handelshøgskolen har 2700 studenter og 230 ansatte. Det faglige miljøet er organisert i faggruppene Innovasjon og entreprenørskap, Marked, organisasjon og ledelse, Økonomisk analyse og regnskap og Trafikk.


Les mer: www.nord.no/hhn.

Vil du være med og utvikle Centre for High North Logistics i Kirkenes?

Om stillingen

Ved Handelshøgskolen, Centre for High North Logistics (CHNL) er det ledig 100 % fast stilling som rådgiver/seniorrådgiver ved kontoret i Kirkenes.

Den som ansettes vil ha en viktig rolle i arbeidet med videre utvikling av CHNL som en sentral fagressurs for studenter, næringsliv, offentlige beredskapsaktører, offentlig forvaltning og andre institusjoner som arbeider med transport og logistikk. Stillingen vil ha et særlig ansvar for kommunikasjon og formidling av informasjon om CHNL sin virksomhet.

Nord universitet har en betydelig satsing rettet mot virksomhet i nordområdene. Vi skal bidra til regionale løsninger på globale utfordringersamt bidra til økt verdiskaping i nordområdene med fokus på sikre operasjoner, god beredskap og bærekraftige løsninger. CHNL er et senter ved Nord universitets handelshøgskole som er viet til nordområdene og arktiske spørsmål. Les mer på: http://chnl.no/

CHNL har som mål å ha en ledende rolle i forskning og undervisning innenfor arktisk transport og logistikk med spesielt fokus på dennordlige sjørute (NSR) og Nordøstpassasjen (NEP) mellom NW Europe og NE Asia. Senteret har et sterkt nettverk og samarbeider mednorske universiteter og forskningsorganisasjoner i Russland, Finland, USA Alaska, Kina, Japan og Sør-Korea. CHNL leverer informasjon og kritiske data til kommersiell shipping og støtter industrien i arktiske transport- og logistikkoperasjoner fra sitt kontor i Murmansk, Russland.

Arbeidsoppgaver

  • Markedsføring og profilering av aktivitetene i CHNL
  • Nettverksbygging mot nærings- og samfunnsliv, mot det sivile beredskapsapparatet, forsvaret samt andre nasjonale og internasjonale fagmiljø
  • Planlegging, faglig rådgiving og gjennomføring av ulike kommunikasjonsaktiviteter herunder effektiv bruk av sosiale medier
  • Planlegging og gjennomføring av arrangement som f.eks informasjonsmøter, konferanser og andre aktiviteter for å involvere ansatte, studenter, bedrifter, offentlig etater og andre interessenter
  • Delta i søknadsskriving/prosjektfinansiering/rapportering
  • Oppfølging av studenter og andre kursdeltakere under trening og øving i samarbeid med eksterne partnere og NORDLAB, Nord universitet sitt beredskapsledelseslaboratorium
  • Initiering og gjennomføring av kurs, trenings- og øvingspakker
  • Deltakelse i testprosjekter knyttet til beredskap
  • Andre oppgaver kan bli tillagt stillingen

Kvalifikasjonskrav

  • For ansettelse i stilling som rådgiver/seniorrådgiver kreves relevant utdanning fra universitet eller høyskole, mastergrad eller tilsvarende. Lang og relevant praksis kan kompensere for deler av utdanningskravet
  • For ansettelse i stilling som seniorrådgiver er det videre en forutsetning med omfattende relevant fagadministrativ erfaring og spesialkompetanse på høyt nivå tilpasset stillingens funksjoner
  • Erfaring med prosjektinitiering og prosjektledelse
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk
  • Gode IT-ferdigheter

Øvrige kvalifikasjoner og personlig egnethet

Vi søker deg som:

  • har meget gode samarbeidsevner
  • har erfaring med å jobbe i tverrfaglige team
  • har arbeidet med kursing, trening og øving innen kommunikasjon
  • har arbeidet med kommunikasjon på sosiale medier/digitale plattformer
  • har administrativ erfaring
  • er resultatorientert og selvstendig
  • kan representere CHNL og universitetet nasjonalt og internasjonalt

Vi kan tilby

Stillingen lønnes etter statens lønnsregulativ, kode 1434 rådgiver Ltr. 59 - 65 - NOK 534 400,- - 594 300,- . Lønn etter ansiennitet og kvalifikasjoner. For særlig kvalifiserte søkere kan høyere lønn avtales og eventuelt ansettelse i kode 1364 seniorrådgiver Ltr. 63 - 70, NOK 574 700,- - 650 300,- i året . Fra lønnen går lovfestet innskudd til Statens pensjonskasse.

  • God låne-, forsikrings- og pensjonsordning i Statens pensjonskasse.
  • Kreativt og kollegialt arbeidsmiljø
  • En arbeidsplass i stadig utvikling
  • Fleksibel arbeidstid

Generell informasjon

Den som ansettes må rette seg etter de lover, avtaler og instrukser som til enhver tid gjelder for stillingene. Det tas forbehold om endringer i ansvars- og arbeidsområdet som følge av framtidige organisasjonsendringer ved Nord universitet.

Finnmark har for tiden en ordning der du kan få ettergitt deler av studiegjelden til Lånekassen. Det er mulig få ettergitt (slettet) ti prosent av opprinnelig lån, maksimalt 25 000 kroner per år, hvis du bor og arbeider i regionen Finnmark.

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Nord universitet oppfordrer derfor kvalifiserte kandidater med nedsatt funksjonsevne, hull i CV`en, innvandrerbakgrunn og ellers ulik livserfaring til å søke. Universitetet praktiserer moderat kjønnskvotering i samsvar med lokal tilpasningsavtale for Hovedavtalen i Staten.

Opplysninger om nedsatt funksjonsevne eller hull i CV kan bli brukt til anonymiserte registeringsformål.

Aktuelle kandidater vil bli innkalt til intervju.

Kontakt

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til:

Søknad

Søknad m/cv kopi av vitnemål og attester sendes elektronisk innen 29.08.2021

All dokumentasjon lastes opp som vedlegg til den elektroniske søknaden.

Det er søkers ansvar å sende inn fullstendig dokumentasjon elektronisk innen søknadsfristen.

Etter søknadsfristens utløp vil det bli utarbeidet offentlig søkerliste. Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv etter ønske om å bli utelatt fra søkerlisten. Søkere som likevel ber om konfidensialitet, må grunngi dette særskilt i søknaden. Søkerne vil i tilfellet bli forhåndsvarslet om offentliggjøring.

Referanse: 30118065

Søk på stillingen

fnokode:1234

Powered by Labrador CMS