LEDIG STILLING VED NMBU

Seniorrådgiver – HR (Fakultet for biovitenskap)

Søknadsfrist: 11.11.2020

Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

NMBU har et særlig ansvar for forskning og utdanning som sikrer livsgrunnlaget for fremtidige generasjoner. Bærekraft er forankret i alt vi gjør og vi leverer kunnskap for livet.

NMBU har 1800 ansatte, hvorav om lag 250 stipendiater, 6000 studenter og er organisert i sju fakulteter. NMBU har campus i Ås og i Oslo. I 2021 er vi samlokalisert i Ås.


For NMBU er godt arbeidsmiljø preget av mangfold. Vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av kjønn, funksjonsevne, kulturell bakgrunn eller om du har vært utenfor arbeidslivet en periode. Arbeidsplassen vil om nødvendig bli lagt til rette for personer med nedsatt funksjonsevne.

Nærmere opplysninger om NMBU finnes på www.nmbu.no.

Om Fakultet for biovitenskap

Fakultet for biovitenskap (BIOVIT) har som mål å bidra til å forme fremtidens mat- og bioproduksjon gjennom undervisning og forskning innen biologi og bærekraftig produksjon og bruk av planter, husdyr og fisk. Fakultetet har en årlig omsetning på ca. 250 millioner kroner.


Fakultetet er organisert i ni faggrupper: genombiologi, avl og kvantitativ genetikk, drøvtyggerernæring, etologi og husdyrmiljø, ernæring og fysiologi, agroøkologi, genetikk og planteforedling, plantevern og matplanter, plantebiologi og bioteknologi. Fakultetet har syv større og mindre forskningssentre og laboratorier, herunder et Senter for fremragende innovasjon (SFI), Foods of Norway.


Fakultetet har ansvar for bachelor og masterprogrammer i akvakultur, biologi, husdyrvitenskap og plantevitenskap samt engelskspråklige masterprogrammer i Agroecology, Plant Sciences, Feed Manufacturing Technology og Genome Sciences. Fakultetet har ansvar for ph.d.-program i husdyrvitenskap og plantevitenskap. Fakultetet har for tiden ca. 550 bachelor- og masterstudenter og 90 ph.d.-studenter. Fakultetet har ca. 220 ansatte, og har egen fakultetsadministrasjon med 20 ansatte.

Vil du være med å utgjøre en forskjell – BIOVIT søker erfaren HR-medarbeider

Om stillingen

Ved fakultet for biovitenskap er det ledig fast stilling som Seniorrådgiver innen HR.

Ved fakultet for biovitenskap er det ledig fast stilling som seniorrådgiver innen rekruttering og personaladministrasjon. Du vil få ansvar for alle typer arbeidsoppgaver innenfor HR ved fakultet. Du vil inngå i vårt HR/HMS-team, som består av fire dyktige medarbeidere.

Vi søker deg som har solid HR-kompetanse og erfaring med HR både operativt og strategisk. Du er utviklingsorientert av natur, trives i en organisasjon i utvikling og endring, og har gjerne bakgrunn fra både privat og offentlig sektor.

Til den rette personen kan vi tilby utfordrende og varierte arbeidsoppgaver i et åpent og godt arbeidsmiljø. Stillingen rapporterer til administrasjonssjef ved fakultet.

Arbeidsoppgaver

  • Bistå ledere i rekrutteringsprosessen, herunder utlyse, screene, intervjue og sikre rekrutteringen, samt utarbeidelse av saksdokumenter for behandling i våre ansettelses-organer.
  • Utarbeide ansettelsesavtaler og følge opp disse ved endringer i ansettelsesforholdet.
  • Etablere og gjennomføre gode prosesser for kompetansekartlegging/- utvikling, karriereutvikling, lederutvikling/-trening, etterfølgerstrategi og generell oppfølgning av medarbeidere ved fakultetet.
  • Sikre at lover, rammeverk og policyer følges og at lederne er oppdatert med relevant informasjon.
  • Bistå i gjennomføringen av lønnsforhandlinger, herunder rådgivning i forbindelse med saksforberedelser, samt ivareta oppfølging av saker.
  • Bidra til utvikling og forbedring av HR-prosessene, herunder innføring av nye og effektive arbeidsmetoder og samarbeidsformer.
  • Andre oppgaver innenfor fakultetsadministrasjonens arbeidsområder kan bli tillagt stillingen.

Kompetanse

Kvalifikasjon- og kompetansekrav:

  • Universitets- eller høyskoleutdanning tilsvarende en mastergrad innen HR, organisasjonsutvikling og ledelse.
  • Minimum 5 års erfaring innen HR/personaladministrasjon, rekruttering og/eller organisasjonsutvikling.
  • God skriftlig og muntlig framstillingsevne på norsk og engelsk

Følgende erfaringer og kunnskaper vektlegges:

  • Erfaring fra universitets- og høgskolesektoren eller offentlig forvaltning
  • Kjennskap til gjeldende lover og regler innen HR-området i staten / UH-sektoren
  • Erfaring fra prosjekt- og prosessledelse /- arbeid
  • Kjennskap til elektronisk personalsystem (gjerne Agresso/UBW) og Public 360
  • Kompetanse på test- og utviklingsverktøy, eksempelvis DISC, Cute eller lignende

Du er:

  • Initiativrik, løsningsorientert og har gjennomføringskraft.
  • Selvstendig, strukturert og nøyaktig.
  • Serviceinnstilt og har gode samarbeidsevner.
  • Liker å ta utfordringer og trives i en organisasjon med stadige endringer.

Personlig egnethet vil bli vektlagt

Lønns- og tilsettingsvilkår og nærmere opplysninger

Stillingen innplasseres i stillingskode (1364) (Seniorrådgiver), (ltr. 70-75) (NOK 643.000 – 708.000) avhengig av kvalifikasjoner.

Nærmere opplysninger ved:

Informasjon til søkere

Slik søker du:

Søknad sendes elektronisk via linken ”Søk stillingen” øverst på denne siden.

Legg ved vitnemål og eventuelle attester.

Søknadsfrist: 11.11.2020.

Søk stillingen

Powered by Labrador CMS