Ledig stilling ved NMBU

Klinikkassistent til Produksjonsdyrklinikken

Søknadsfrist: 04.08.2019

Om stillingen

Ved NMBU Veterinærhøgskolen er det ledig to vikariat i seks måneder med mulighet for forlengelse i 100 % stilling som klinikkassistenter på Teknikerteamet ved Institutt for produksjonsdyrmedisin (Adamstuen).

Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

NMBU har et særlig ansvar for forskning og utdanning som sikrer livsgrunnlaget for fremtidige generasjoner.


Bærekraft er forankret i alt vi gjør og vi leverer kunnskap for livet.


NMBU har 1700 ansatte og 5200 studenter og er organisert i sju fakulteter. NMBU har campus i Ås og i Oslo. Høsten 2020 er vi samlokalisert på Ås.


Nærmere opplysninger om NMBU finnes på www.nmbu.no.

Om Veterinærhøgskolen

NMBU Veterinærhøgskolen er landets eneste veterinærfaglige utdanningsinstitusjon og gir kompetanse innen veterinærmedisin og veterinær samfunnsmedisin. Fakultetet utdanner veterinærer, dyrepleiere og doktorander i Veterinærvitenskap og forsker på veterinærmedisin og relaterte biomedisinske fagområder. Vi har 500 studenter og er 430 ansatte.


Institutt for produksjonsdyrmedisin
har 4 seksjoner og i underkant av 100 ansatte. De 3 seksjonene ved Adamstuen, Oslo omfatter medisinsk og kirurgisk klinikk for produksjonsdyr, ambulatorisk klinikk for produksjonsdyr og hest, reproduksjon hos produksjonsdyr, hest og familiedyr, forebyggende helsearbeid, dyrevelferd, rettsmedisin, samt eksperimentell biomedisin. Den fjerde seksjonen på Høyland, Sandnes har virksomhet konsentrert rundt småfe og gris.


Hovedoppgaver for instituttet er undervisning av veterinær- og dyrepleierstudenter, forskning samt informasjon og tjenesteyting til veterinærer, dyreeiere og organisasjoner. Instituttet tar også del i etter- og videreutdanning av veterinærer


NMBU Veterinærhøgskolen er i dag lokalisert på Campus Adamstuen i Oslo. August 2020 flytter vi inn i nye flotte lokaler på Campus Ås.

Teknikerteamet består av personell med ulik utdanningsbakgrunn som aut. Dyrepleiere, mastergrad i ernæring, etologi og lang relevant erfaring med produksjonsdyr.

Teknikerne sørger for å ivareta det daglige tilsynet til pasientene og de friske klinikkdyrene. Dette omfatter stell som fôring, møkking og melking, inn –og utslipp av hestene og andre nødvendige oppgaver for god dyrevelferd. Tekniker tilrettelegger og bistår i undervisning, behandling, sårstell og operasjoner samt bistår forskere med oppstalling og stell av dyr under forsøk.

Arbeidsoppgaver

Stillingen byr på en variert arbeidsdag med faste rutiner, men også utfordringer knyttet til de ulike dyrene og oppgavene som skal utføres. Det er mye selvstendig arbeid som krever at man er ansvarsbevisst og strukturert men også samarbeidsvillig.

Arbeidsoppgaver:

  • Stell av dyr
  • Inn– og utslipp
  • Behandlinger
  • Bistå veterinærer og studenter i undervisningen
  • Tilrettelegge for undervisning
  • Ha oversikt over forbruksmateriell, fôr og annet utstyr
  • Vedlikehold

Kvalifikasjonskrav

Kvalifikasjonskrav:

  • For tilsetting i kode 1275 Ingeniør kreves det fagutdanning som er relevant for fagområdet. Relevant erfaring kan erstatte utdannningskravet. Før tilsetting i kode 1085 Avdelingsingeniør kreves det relevant utdanning fra universitet eller høgskole (minimum bachelor) ved tilsetting. Relevant realkompetanse kan erstatte utdanningskravet.
  • Erfaring med stell og røkt av produksjonsdyr eller hest
  • Må beherske norsk språk, muntlig og skriftlig

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Dyrepleier
  • Bred kompetanse og lang erfaring innen husdyrbruk

Stillingen vil kreve erfaring og god kunnskap om stell og røkt av husdyr da dette vil være hovedoppgavene i stillingen. Kvalifiserte dyrepleiere vil også få mer krevende oppgaver i overensstemmelse med sine kvalifikasjoner.

Personlige egenskaper:

  • Pliktoppfyllende og ansvarsbevisst
  • Strukturert, praktisk anlagt og løsningsorientert
  • Må kunne jobbe både selvstendig og i team
  • Positiv og utadvendt
  • Samarbeidsvillig

Personlige egenskaper tillegges vekt

Lønnsvilkår og informasjon

Stillingen innplasseres i stillingskode 1275 ingeniør ltr. 36-50 (367 100 – 449 300) eller 1085 avdelingsingeniør ltr. 43-51 (402 600 – 456 400) avhengig av kvalifikasjoner og ansiennitet.

Nærmere opplysninger ved:

Informasjon til søkere

Slik søker du:

Søknad sendes elektronisk via linken ”Søk stillingen” øverst på denne siden. CV skal fylles ut elektronisk i Jobb Norge. Legg ved vitnemål og eventuelle attester.

Søkere som innkalles til intervju må kunne fremlegge bekreftede kopier av vitnemål og attester.

Søknadsfrist: 04.08.2019

Søk stillingen

Powered by Labrador CMS