LEDIG STILLING VED NILU

Lønningsansvarlig

Søknadsfrist: 06.01.2022

Norsk institutt for luftforskning

NILU – Norsk institutt for luftforsknings største styrke ligger i våre fremragende ansatte. De bidrar til at NILU har en ledende posisjon både nasjonalt og internasjonalt – og et trivelig arbeidsmiljø.


Vi forsker fra pol til pol – fra Zeppelin på Svalbard til Trollhaugen i Antarktis. Hvert år utfører NILU hundrevis av små og store forskningsoppdrag for både offentlige og private kunder, i Norge og internasjonalt.


NILU er en uavhengig forskningsstiftelse uten eiere som skal ta ut utbytte. I stedet går alt overskudd tilbake til drift og utvikling av samfunnsnyttige forskningstjenester. Vi legger dessuten stor vekt på åpen forskning, åpen publisering og åpen kildekode – fordi kunnskap er til for å deles.


Vårt hovedkontor ligger på Kjeller, en kort togtur fra Oslo. Vi har også et kontor i Tromsø, noen få minutters gange fra sentrum.

Dyktig, blid og bestemt lønningsansvarlig søkes!

Om stillingen

I NILUs kompetente forskningsmiljø arbeides det for et godt klima, sunt miljø og bærekraftige løsninger. Nå søker vi etter deg som ønsker å fylle en sentral rolle i støtteapparatet rundt våre engasjerte medarbeidere.

Vi ønsker oss en dyktig, blid og bestemt lønningsansvarlig som kan holde orden på lønn, pensjon og reiseregninger for ca. 170 ansatte.

De sentrale arbeidsoppgavene er listet opp nedenfor, men det er store muligheter for deg til å videreutvikle stillingen din med utgangspunkt i din kompetanse og dine interesser.

Dette er en fast 100% stilling som er plassert i NILUs HR-avdeling, men du vil selvsagt også jobbe tett med økonomiavdelingen og ha utstrakt kontakt med ledere og ansatte på hele huset.

Arbeidsoppgaver

  • Ajourhold av lønnssystemet og produksjon av månedlig lønn
  • Rapportering og dialog mot NAV, A-registeret, skattemyndigheter mm.
  • Ansvar for kontroll og kjøring av reiseregninger
  • Oppfølging av pensjonsavtaler
  • Bokføring og avstemming av lønn og reiser mot regnskapet
  • Følge opp lønnsfaglige problemstillinger
  • Være kontaktperson for ansatte og gjester i lønns-, reiseregnings- og pensjonsspørsmål
  • Ansvar for å vedlikeholde og videreutvikle lønnsrutinene

Personlige egenskaper og kvalifikasjonskrav

Vi ønsker oss en lønningsansvarlig som tydelig og bestemt opprettholder både NILUs interne retningslinjer og alle formelle krav til korrekt lønnskjøring. Men samtidig er det svært viktig at du er blid og serviceinnstilt i møte med alle dem som vil søke hjelp fra deg. Er du en som kan sjonglere disse to egenskapene?

Formelle kvalifikasjonskrav:

  • Relevant utdanning og solid erfaring fra lignende arbeid
  • Gode kunnskaper om skatteregler og andre lønnsfaglige forhold
  • Erfaring med lønnskjøring i Unit4 ERP (Agresso/UBW)

Vi tilbyr

På NILU jobber vi for vår felles framtid. Vår forskning skal bidra til godt klima, sunt miljø og bærekraftige samfunnsløsninger. Det betyr at jobb ikke bare er jobb: Det vi gjør i løpet av en dag gjør en forskjell.

Samtidig tror vi på en sunn balanse mellom arbeid og fritid. Vi tilbyr fleksitid, hjemmekontoravtaler, sponset trening og svært gode pensjons- forsikringsordninger. Lønn etter avtale.

Spørsmål om stillingen

Har du spørsmål til stillingen er du hjertelig velkommen til å kontakte:

  • HR-sjef Kristin Butveit på telefon 957 50 870 eller på e-post kbu@nilu.no

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS