LEDIG STILLING VED UNIVERSITETET I BERGEN

Tre medarbeidere - Det juridiske fakultet

Søknadsfrist: 24.05.2021

Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen er en anerkjent utdannings- og forskningsinstitusjon, organisert i syv fakulteter og rundt 54 institutter og faglige sentre. Campus ligger i sentrale deler av Bergen med universitetsområder på Nygårdshøyden, Haukeland, Marineholmen, Møllendalsveien og Årstad.


Det juridiske fakultet - Les mer om fakultet her.

Ønsker du å jobbe i Informasjonssenteret ved Det juridiske fakultet?

Kunnskap som formar samfunnet

Gjennom eit sterkt og tett samspel med omverda - globalt, nasjonalt og lokalt - skal vi medverke til eit samfunn bygd på kunnskap, ferdigheiter og haldningar.

Vil du vere med å forme framtida?

Om stillingen

Det juridiske fakultet ved Universitetet i Bergen søker tre omgjengelige og dyktige personer til faste deltidsstillinger (20 %) i Informasjonssenteret vårt. Stillingene passer godt for studenter.

Som medarbeider i Informasjonssenteret vil du ha en viktig funksjon i fakultetet sin førstelinjetjeneste, og du vil få varierte oppgaver knyttet til informasjon og administrasjon. Opplæringsstart er planlagt til uke 31.

Du vil inngå i en vaktplan sammen med to andre kollegaer. Vaktplanen er innenfor Informasjonssenteret sine åpningstider som er hverdager kl. 9 – 14. Vaktplanen som fastsettes vil kunne ta hensyn til andre forpliktelser du måtte ha (for eksempel studier). Arbeidsmengden vil derfor variere noe, men det er vanlig å jobbe 1-3 vakter per uke.

Det er viktig at du som blir ansatt også kan jobbe ekstra i travle perioder, som ved semesterstart i august og januar, og ved gjennomføring av større arrangement. Du vil få tilleggsbetalt for arbeidstimene som går utover stillingsprosenten.

Informasjonssenteret har også åpent om sommeren, og det er da mulighet for sommerjobb (fra sommeren 2022).

Arbeidsoppgaver

Medarbeiderne i Informasjonssenteret har mange ulike oppgaver, som blant annet:

  • Betjene henvendelser per e-post, telefon og i skranken
  • Informere potensielle og eksisterende studenter om masterstudiet i rettsvitenskap
  • Yte brukerstøtte for studenttjenester som Studentweb og Mitt UiB
  • Arbeide med fakultetets nettsider og Mitt UiB
  • Videreutvikle rutinebeskrivelser for Informasjonssenteret
  • Bistå i forberedelse og gjennomføring av store arrangement som semesterstart, Åpen dag, Internasjonal uke og kandidatarrangementet
  • Holde presentasjoner om jusstudiet for nye studenter og skoleklasser
  • Utføre annet administrativt arbeid ved behov

Dine kvalifikasjoner

Vi søker en serviceinnstilt og positiv person med inngående kjennskap til masterprogrammet i rettsvitenskap i Bergen. Du må være fleksibel og kunne arbeide selvstendig og nøyaktig. Du bør være en god formidler, og det er en fordel dersom du kan uttrykke deg godt på både nynorsk, bokmål og engelsk. Vi ønsker at du har god digital kompetanse og interesse for informasjonsarbeid. Det er også en fordel om du er komfortabel med å presentere foran et publikum. Erfaring fra tilsvarende arbeid, for eksempel fra kundebehandling eller organisasjonsarbeid vil telle positivt. Fakultetet vektlegger særskilt personlige egenskaper.

Fakultetet tilbyr

  • Varierte arbeidsoppgaver og nye erfaringer
  • God opplæring
  • Hyggelige kollegaer
  • Et hektisk, godt og inkluderende arbeidsmiljø
  • Arbeidsplass i vårt moderne Informasjonssenter på Dragefjellet (under koronapandemien kan det i perioder måtte påregnes hjemmekontor)
  • Invitasjon til sosiale arrangementer ved fakultetet
  • Ansettelse som konsulent (stillingskode 1065) i lønnstrinn 35. For en 100% stilling utgjør dette for tiden kr 364 400,-.
  • Medlemskap i Statens pensjonskasse

Generell informasjon

Har du spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med:

Den som blir ansatt må rette seg etter retningslinjene som til enhver tid gjelder for stillingen. Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad speile mangfoldet i befolkningen. Det er et personalpolitisk mål å få en balansert alders- og kjønnssammensetning. Personer med innvandrerbakgrunn og personer med nedsatt funksjonsevne oppfordres til å søke stillingen.

Opplysninger om søkeren kan bli gjort offentlig selv om søkeren har anmodet om ikke å bli ført opp på søkerlisten. Dersom anmodningen ikke blir tatt til følge, skal søkeren varsles om dette.

Registrer din søknad, CV og eventuelle attester i JobbNorge innen søknadsfristen den 24. mai 2021.

Velkommen som søker!

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS