Ledig stilling på Universitetet i Stavanger

Prosjektmedarbeider (Fakultet for utdanningsvitenskap og humaniora)

Søknadsfrist 03.04.2019

Vil du bidra til utvikling av kartleggingsprøver i lesing?

Om stillingen

Universitetet i Stavanger søker etter prosjektmedarbeider for utvikling av nasjonale kartleggingsprøver ved Fakultet for utdanningsvitenskap og humaniora, Fakultetadministrasjonen dedikert til Nasjonalt senter for leseopplæring og leseforsking (Lesesenteret). Prosjektmedarbeider tilbys ansettelse i 50% stilling. Stillingen er ledig fra april 2019 til desember 2021.

Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger (UiS) har omlag 12.000 studenter og 1.700 ansatte. Vi er eneste norske medlem av European Consortium of Innovative Universities. Universitetet har store ambisjoner. Vi skal ha en innovativ og internasjonal profil og være en drivkraft i kunnskapsutviklingen og endringsprosesser i samfunnet. Sammen med våre ansatte og studenter vil vi løfte blikket, og våge å tenke stort og nytt – vi vil utfordre det velkjente og utforske det ukjente.


Lesesenteret er del av kultet for Facutdanningsvitenskap og humaniora.Senteret består av rundt 70 dyktige og engasjerte medarbeidere. Senteret utfører oppgaver på universitetet knyttet til utdanning og forskning, og er i tillegg et nasjonalt senter med ansvar for å styrke arbeid med språk, tekst og kommunikasjon i barnehager, og leseopplæring og leseutvikling i skoler over hele lander. Lesesenteret er landets ledende fagmiljø innen lesing, og kjennetegnes av et ambisiøest og framoverlent arbeidsfellesskap. Vi leder og deltar i en rekke store forsknings- og utviklingsprosjekt - tett koplet til praksisfeltet, og i samarbeid med nasjonale og internasjonale aktører.

Hovedoppgaver

Som prosjektmedarbeider på prøvefeltet vil du være en del av arbeidsgruppen som skal utvikle nye kartleggingsprøver i lesing for 1. og 3. trinn. Formålet med kartleggingsprøvene i lesing er å finne frem til elever som står i faresonen for å utvikle vansker med lesing og skriving.

Hovedoppgaver til stillingen er:

  • bistå i utarbeidelse av kartleggingsprøvene og tilhørende veiledningsverktøy i et nært samarbeid med praksisfeltet
  • bidra med prosjektstøtte og koordinering

Kvalifikasjonskrav

Den som ansettes må ha følgende kvalifikasjoner:

  • høyere utdanning, fortrinnsvis på mastergradsnivå innenfor et relevant fagområde (for eksempel spesialpedagogikk, utdanningsvitenskap, lesevitenskap, norsk). Utdanningskravet kan kompensers med allsidig relevant praksis og omfattende etter- og videreutdanning
  • solid faglig kompetanse og relevant erfaring innenfor ett eller flere av følgende områder: begynneropplæring i lesing, prøveutvikling, lesekartlegging, lese- og skriveutvikling, lese- og skrivevanskeproblematikk
  • svært gode kommunikasjonsevner på norsk, både muntlig og skriftlig

Det er ønskelig at den som ansettes også har:

  • interesse for fagfeltet og er nysgjerrig og motivert for å utvikle ny kunnskap sammen med andre
  • erfaring fra koordinering av prosjekter
  • kjennskap til unversitets- og høgskolesektoren

Videre legges det vekt på at prosjektmedarbeider

  • er resultatorientert og tar ansvar for gjennomføring av gode arbeidsprosesser
  • har evne til å bygge gode relasjoner til personer på alle nivåer, i og utenfor egen avdeling
  • arbeider selvstendig og strukturert, og godt i team
  • har stor arbeidskapasitet og gjennomføringsevne

Vi tilbyr

  • varierte arbeidsoppgaver i en stor, spennende og samfunnsviktig organisasjon
  • et ambisiøst arbeidsfelleskap og et inkluderende arbeidsmiljø
  • lønn etter Statens lønnsregulativ l.pl 90.500, kode 1434, kr 472.000 - 565.000 bto pr år. I særskilte tilfeller kan høyere avlønning vurderes.
  • gunstige vilkår i Statens pensjonskasse
  • mer om ansattgoder og fordeler på uis.no

Kontaktinformasjon

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til:

  • Førsteamanuensis Bente Rigmor Walgermo, tlf. 51 83 32 44, e-post bente.r.walgermo@uis.no eller til
  • Senterleder Kjersti Lundetræ, tlf. 51 83 32 60, e-post kjersti.lundetre@uis.no

Opplysninger om ansettelsesprosessen fås ved henvendelse til HR-rådgiver Camelia Danaei, tlf 51 83 31 49, e-post camelia.danaei@uis.no

Søknad

Søk stillingen elektronisk via "Søk stillingen" på denne siden. Her registreres søknad og CV med relevant utdanning og arbeidserfaring. Vitnemål, attester og eventuelt annen dokumentasjon som du ønsker det skal tas hensyn til lastes opp som vedlegg til søknaden.

Dokumentasjonen må foreligge på et skandinavisk språk eller engelsk. Dersom vedleggene overskrider 30 MB til sammen må de komprimeres før opplasting.

Opplysninger og dokumentasjon som det skal tas hensyn til ved vurdering må være registrert innen søknadsfristens utløp. Kontaktinformasjon til tre referansepersoner oppgis i søknaden eller på forespørsel.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søker kan bli offentliggjort selv om søker har anmodet om ikke å bli oppført på offentlig søkerliste, jf offentlighetsloven § 25.

UiS vurderer bare søknader registrert i JobbNorge.

Søk stillingen

Powered by Labrador CMS