LEDIG STILLING VED SINTEF

Fagredaktør / prosjektleder - SINTEF Community

Søknadsfrist: 08.08.2021

SINTEF

SINTEF er et av Europas største forskningsinstitutt, med flerfaglig spisskompetanse innenfor teknologi, naturvitenskap og samfunnsvitenskap. SINTEF er en uavhengig stiftelse som siden 1950 har skapt innovasjon gjennom utviklings- og forskningsoppdrag for næringsliv og offentlig sektor i inn- og utland. SINTEF har 2000 medarbeidere fra 75 nasjoner og en årlig omsetning på over tre milliarder kroner.

Visjon: Teknologi for et bedre samfunn.

SINTEF Community er et forskningsinstitutt for bærekraftig utvikling av bygg, infrastruktur og mobilitet. Vi skaper verdier for våre kunder og samfunnet gjennom forskning og utvikling, forskningsbasert rådgivning, sertifisering og kunnskapsformidling. Vi har spisskompetanse innenfor fagområder som arkitektur, bygg, vann, samferdsel og samfunnsøkonomi. Vi utvikler fremtidens løsninger for et bærekraftig samfunn.

Vil du bidra til bedre kvalitet i dagens og framtidens bygninger?

SINTEF Community utgir Byggforskserien, som er et unikt verktøy for norsk byggenæring. I SINTEF Community formidles forskningsbasert kunnskap til byggenæringen. Byggforskserien er et digitalt verktøy med dokumenterte løsninger og anbefalinger for prosjektering, utførelse og forvaltning av bygninger.

Arbeidet med Byggforskserien styres av en fagredaksjon i avdelingen Kunnskapsformidling og sertifisering. Vi ønsker nå å styrke gruppen Fagredaksjonen med en ny fagredaktør/prosjektleder som ønsker en spennende jobb i krysningspunktet mellom forskning, praksis og kunnskapsformidling. I denne stillingen vil du bli prosjektleder og få ansvar for aktuelle fagområder i Byggforskserien.

Ansvarsområder og sentrale arbeidsoppgaverDu vil bli en del av et godt faglig miljø med gode muligheter til å utforme din egen hverdag.

Vi tilbyr varierte og utfordrende oppgaver innenfor:

  • Kontinuerlig utvikling av Byggforskserien
  • Dialog med kompetente fagmiljøer i og utenfor SINTEF; herunder instituttets forskningsmiljøer og eksterne fagmiljøer i byggenæringen
  • Bearbeiding og videreformidling av forskningstekster

Kompetanse

Vi søker en medarbeider med høgskole- og/eller universitetsutdannelse innenfor byggfag; mastergrad er ønskelig, men ikke et krav. Bachelorgrad med flere års relevant erfaring fra byggenæringen er også en ønsket bakgrunn. Vi tror du har minst fem års erfaring fra byggenæringen, med interesse for byggetekniske problemstillinger. Erfaring fra byggeteknisk rådgivning er absolutt en fordel, men ikke et krav.

Som person har du gode samarbeidsevner, du trives med å jobbe med mennesker, og er lærevillig og nysgjerrig. Du liker å formidle, og har svært gode kommunikasjons- og formidlingsevner, skriftlig så vel som muntlig.

Hvorfor velge SINTEF og denne muligheten?

Vi tilbyr en stilling med mange spennende utfordringer og arbeidsoppgaver i en virksomhet med godt faglig og sosialt miljø.

For øvrig vil vi trekke frem:

  • Kreativt og tverrfaglig arbeidsmiljø som er internasjonalt anerkjent
  • Gode muligheter for faglig fordypning og utvikling
  • Trivelig arbeidsplass med gode kolleger
  • Fleksibel arbeidstid
  • Konkurransedyktig lønn
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger

Søk her.

For spørsmål eller en uforpliktende prat, ta kontakt med:

  • Fredrik Torp på e-post: fredrik@hartmarkexecutive.no eller
  • Mari Midthaug på e-post: mari@hartmarkexecutive.no

Hjemmeside: www.sintef.com

Powered by Labrador CMS