Ledig stilling ved UiT Norges arktiske universitet

IT - medarbeider i Seksjon for virksomhetsnære tjenester

Søknadsfrist: 26.04.2020

UiT Norges arktiske universitet

UiT Norges arktiske universitet er et breddeuniversitet som bidrar til en kunnskapsbasert utvikling regionalt, nasjonalt og internasjonalt. Vi skal utnytte vår sentrale beliggenhet i nordområdene, vår faglige bredde og kvalitet og våre tverrfaglige fortrinn til å møte fremtidens utfordringer.


Troverdighet, akademisk frihet, nærhet, kreativitet og engasjement skal prege forholdet mellom ansatte, mellom ansatte og studenter og mellom UiT og samarbeidspartnere.

Ledig stilling ved Avdeling for IT innen digitalt læringsmiljø

Om stillingen

Ved UiT Norges arktiske universitet, Avdeling for IT, er det ledig en faste stilling som IT-medarbeider i Seksjon for virksomhetsnære tjenester, faggruppe for digitalt læringsmiljø.

Avdeling for IT har rundt 135 ansatte og arbeidsoppgavene spenner over et stort område. Avdelingen er organisert i tre seksjoner; Rådgivning og forvaltning, Virksomhetsnære tjenester og Digitale basistjenester. Avdelingen har bl.a. ansvar for utvikling og drift av universitetets datanettverk og infrastruktur, samhandlingsløsninger, utdanningstjenester, businessapplikasjoner, web-portal, PC-drift, drift av AV-tjenester, brukerstøtte og ulike applikasjonsløsninger. Les mer på uit.no/ita.

Stillingen har arbeidssted Narvik.

Vi ønsker flere kvinner ved Avdeling for IT og oppfordrer kvinner til å søke.

Mer om stillingen

Faggruppen for digitalt læringsmiljø består i dag av 18 ansatte og har ansvar for AV-infrastruktur og IT-tjenester knyttet til utdanning - og er teknisk og faglig systemeier for en rekke digitale tjenester innenfor utdanning ved UiT. Faggruppen har ansvar for å forvalte og utvikle utdanningstjenester ved å bidra til avansert brukerstøtte, læringsmiljøsystemer, opptak/streaming av video og AV-infrastruktur i undervisningsrom, samt bistå med rådgivning og prosjektstøtte til ulike prosjekter. Faggruppen driver også en aktiv kursvirksomhet for å øke kompetansen hos fagansatte og studenter i bruk av IT som verktøy i utdanning.

For å styrke støtten og kunne tilrettelegge bedre for kjernevirksomheten er det ledig en fast stilling med følgende arbeidsoppgaver:

  • Avansert brukerstøtte innenfor IT/AV området
  • Støtte/tilrettelegging for bruk av digitale utdanningstjenester
  • Oppfølging av lærlinger

Kontakt

Flere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til:

Kvalifikasjoner

De som ansettes må ha erfaring fra

  • brukerstøtte og brukerstøttesystemer
  • arbeid med IT/AV-infrastruktur
  • planlegging, drift og feilsøking av komplekse tekniske løsninger
  • arbeid med videoløsninger (opptak/streaming)

Følgende kvalifikasjoner er ønskelig

  • Relevant høyere utdanning, relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning
  • God forståelse og erfaring fra bruk av IT som verktøy i utdanning vil bli vektlagt
  • Erfaring fra service, prosjekt- og utviklingsarbeid, samt kjennskap til UH-sektoren vil bli sett på som en fordel
  • Erfaring med lærlingeording og oppfølging av lærlinger
  • Arbeid med læringsmiljøsystemer (LMS)
  • Erfaring fra vedlikehold av programvare for vitenskapelig anvendelse
  • Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner

I vurderingen av søkerne vektlegges motivasjon og personlig egnethet for stillingen; serviceinnstilling, smidighet, evne til å ta initiativ, faglig engasjement, nysgjerrig på ny teknologi og gode samarbeidsegenskaper.

Søkerne må beherske norsk og engelsk godt både muntlig og skriftlig.

Vi tilbyr

Det man måtte ønske å fremheve, f. eks.:

  • Et godt arbeidsmiljø med dedikerte kolleger
  • Gode velferdsordninger
  • Gode pensjons-, forsikrings-, og låneordninger i Statens pensjonskasse

Lønn etter Statens regulativ kode 1085 avdelingsingeniør eller 1087 overingeniør, avhengig av kvalifikasjoner. Det trekkes 2 % pliktig innskudd til Statens pensjonskasse.

Søknaden

Søknaden sendes elektronisk via www.jobbnorge.no, og skal inneholde:

  • CV og søknadsbrev
  • Vitnemål og karakterutskrifter for alle grader
  • Attester
  • 2-3 referanser med kontaktinformasjon

All dokumentasjon som skal vurderes må være på et skandinavisk språk eller engelsk.

Generelt

Ansettelsen skjer i henhold til regler og vilkår som til enhver tid gjelder for statsansatte, og retningslinjer ved UiT. På våre nettsider finner du mer informasjon til søkere på stillinger ved UiT.

Ved UiT legger vi vekt på mangfold, og oppfordrer derfor kvalifiserte søkere til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne, nasjonal eller etnisk bakgrunn og personer som har stått utanfor arbeid og utdanning i en lengre periode (hull i CV en).

UiT er legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene for ansatte med redusert funksjonsevne. Forespørsler om hvordan arbeidsmiljøet er tilrettelagt, helsetjeneste, muligheter for fleksitid, deltid o.l. kan rettes til kontaktperson for stillingen.

Personopplysninger som oppgis behandles i henhold til lov om behandling av personopplysninger. Søkere kan be om ikke å bli oppført på den offentlige søkerlista, men universitetet kan likevel beslutte at navnet på søkeren skal offentliggjøres. Søkeren vil da bli varslet i forkant av offentliggjøring.

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS