Stilling:

Prosjektmedarbeider innen akvatisk naturmangfold

Søknadsfrist er 20. februar 2019

Norsk institutt for naturforskning

NINA er et uavhengig forskningsinstitutt organisert som stiftelse. Vi er det største forskningsinstituttet innen anvendt økologi i Norge med over 260 ansatte. Hovedkontoret ligger i Trondheim, som også er arbeidssted for denne stillingen. Vi har i tillegg avdelinger i Oslo, Bergen, Lillehammer og Tromsø, samt en forskningsstasjon for laksefisk på Ims i Rogaland. Instituttet har oppdrag for et bredt spekter av oppdragsgivere innen offentlig forvaltning og næringsliv, og forskningsprosjekter som er finansiert av norske og internasjonale forskningsråd.

Har du lyst til å arbeide med miljøforskning i et av landets ledende forskningsmiljø? Har du lyst til å være med på å skape kunnskapsbaserte miljøløsninger for forvaltning og næringsliv? Da kan Norsk institutt for naturforskning (NINA) være rette plassen for deg. Vi leter etter en ny medarbeider i fast heltidsstilling knyttet til avdelingen Akvatisk naturmangfold i Trondheim.

Vi ser etter en selvstendig og initiativrik medarbeider med mastergrad i biologi, som har en genuin interesse for akvatisk økologi. Du er initiativrik, utadvendt og liker godt å samarbeide med andre. Du trives med både feltarbeid og kontorarbeid, er innstilt på en utfordrende og variert hverdag, og er fleksibel overfor de ulike arbeidsoppgavene som oppdragsforskning innebærer. Du liker å formidle kunnskap og resultater, og mestrer dette godt både muntlig og skriftlig. Erfaring fra relevant feltarbeid og kunnskap om dataanalyser vil være en fordel.

Sentrale oppgaver i stillingen er feltarbeid i innsjøer og elver, bearbeiding av biologiske prøver og gjennomføring og rapportering av forskningsprosjekter. Avdelingen Akvatisk naturmangfold jobber blant annet med å utvikle miljøløsninger for vannkraftsektoren og offentlig forvaltning, og har forsknings- og overvåkingsprosjekter knytta til ferskvannsfisk, elvemusling og vanninsekter, samt klimatilpasninger, truede og fremmede arter, vannforvaltning og restaurering av vassdrag. Den som tilsettes må også påberegne å jobbe med oppgaver som sorterer under andre avdelinger i NINA.

Vi tilbyr:

• en arbeidsplass i et av Europas fremste miljøinstitutter

• lønn etter kvalifikasjoner

• fleksitidsordning

• god pensjonsordning og gruppelivsforsikring

• et trivelig arbeidsmiljø i moderne lokaler av høy standard

Søknad sendes på e-post til siri.svendsen@nina.no og må inneholde CV med informasjon om utdanning, relevant arbeidserfaring og eventuell publikasjonsliste. Utvalgte kandidater vil bli innkalt til intervju.

NINA arbeider aktivt for å rekruttere kvinner, og kvinner oppfordres derfor til å søke.

Spørsmål om stillingen rettes til:

Søknadsfrist er 20. februar 2019.

Snarlig tiltredelse er ønskelig.

Powered by Labrador CMS