Ledig stilling ved Norges musikkhøgskole

Universitetslektor i kordireksjon - 20 prosent

Søknadsfrist: 26.04.2020

Norges musikkhøgskole

Norges musikkhøgskole (NMH) er en kunstfaglig og vitenskapelig høgskole. NMH er anerkjent som en internasjonalt ledende musikkutdanningsinstitusjon med dyktige lærere og engasjerte studenter i et inspirerende miljø. NMH utdanner musikere, komponister, dirigenter, pianostemmere, musikkpedagoger og musikkterapeuter på bachelor-, master- og doktorgradsnivå. NMH har en omfattende konsertvirksomhet og høy aktivitet innen kunstnerisk utviklingsarbeid og forskning. NMH holder til på Majorstuen i Oslo og har 750 studenter og 350 ansatte. Les mer på www.nmh.no

Om stillingen

Stillingens omfang og fagområde

Stillingen er en 20 prosent bistilling og er ledig for en åremålsperiode på 2 år fra 1.august 2020. Stillingens fagområde er kordireksjon.

Arbeidsoppgaver

Undervisningsoppgavene omfatter undervisning og veiledning i kordireksjon innenforkandidatstudier, i tråd med gjeldende studieplaner. Undervisning vil bli gitt både somindividuell veiledning og i grupper. Stillingen kan også bli tillagt oppgaver medundervisning på lavere alderstrinn.

Det forutsettes at den som tilsettes tar initiativ til, planlegger og leder seminarer ogkurs innenfor sitt fagområde, i samarbeid med øvrige lærere innen fagområdet.Vedkommende deltar også i forberedelse og gjennomføring av høgskolensopptaksprøver og eksamener.

Kvalifikasjoner

Gjennom søknad og vedlegg skal søkeren dokumentere:

  • Kunstneriske kvalifikasjoner som kordirigent på profesjonelt nivå
  • Erfaring med arbeid med ulike sjangre innenfor korfaget
  • Relevant pedagogisk erfaring og gode resultater fra undervisning på høyt nivå
  • Erfaring fra ulike konsert- og formidlingsformer
  • God vokalteknisk kompetanse, spesielt med tanke på stemmearbeid med vokalensembler/kor

Nærmere opplysninger om kravene som stilles til lektorkompetanse kan fås vedhenvendelse til høgskolen.

Den som tilsettes må kunne undervise på et skandinavisk språk (norsk, svensk, dansk)eller engelsk. I vurdering av søkerne vil det også bli lagt vekt på spesielle kvalifikasjoner, egenskaperog erfaringer som har betydning for utføring av de oppgaver som er lagt til stillingen,bl.a. evne til samarbeid, til å ta initiativ og til å gjennomføre planlagte prosjekter.Søknad med CV og vedlegg i form av attester og vitnemål skal lastes opp i denelektroniske søkeportalen. Aktuelle søkere vil bli innkalt til prøveundervisning ogintervju, og kan også bli bedt om å levere supplerende dokumentasjon av sinekvalifikasjoner.

Generelt

Stillingen er underlagt de regler som til enhver tid gjelder for tilsatte ved Norgesmusikkhøgskole.

Norges musikkhøgskole har relativt få kvinnelige ansatte. Kvinner oppfordres derforspesielt til å søke. Ved tilnærmet like kvalifikasjoner vil kvinnelig søker bli foretrukketframfor mannlig søker. Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet ibefolkingen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- ogkjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. Personermed innvandrerbakgrunn oppfordres til å søke stillingen.

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til:

Fagseksjonsleder Frank Havrøy, tlf. 915 74 676, e-post frank.havroy@nmh.no, eller

Spesialrådgiver Kjetil Solvik tlf. 957 21 905, e-post kjetil.solvik@nmh.no.

Søknad med CV, vitnemål og eventuelle attester sendes elektronisk via linken "Søk stillingen". Eventuelle fysiske vedlegg sendes til Norges musikkhøgskole, Postboks 5190 Majorstuen, 0302 Oslo.

Søknadsfrist: 26.04.2020

Søk stillingen

Powered by Labrador CMS