Stilling:

Studieleder for etter- og videreutdanning

Søknadsfrist 11. februar 2019

Ved UiT Norges arktiske universitet er det ledig 100 % stilling som studieleder for etter- og videreutdanning ved Institutt for lærerutdanning og pedagogikk, campus Tromsø. Stillingen er en fireårig åremålsstilling med tiltredelse 1.8.2019. Åremålet løper ut 31.7.2023.

Nærmere opplysninger om stillingen ved:

Stillingens tilhørighet

Institutt for lærerutdanning og pedagogikk utgjør en del av Fakultet for humaniora, samfunnsvitenskap og lærerutdanning og har campus i Alta og Tromsø. Instituttet har ca. 200 tilsatte i vitenskapelige og administrative stillinger. Det er ca. 2000 studenter på våre ulike utdanninger. Instituttet driver undervisning og forskning innenfor lærerutdanning, pedagogikk og spesialpedagogikk og dekker hele spennet av lærerutdanninger fra barnehage til grunnskole og videregående utdanning. Instituttet er sentralt i forhold til etter- og videreutdanning i regionen.

Hjemmeside til ILP: Institutt for lærerutdanning og pedagogikk

Ansvar og arbeidsoppgaver

Studieleder vil få ansvaret for:

  • planlegging og iverksetting av etter- og videreutdanningsoppdrag fra Utdanningsdirektoratet
  • instituttets øvrige etter- og videreutdanninger
  • den daglige oppfølging av utdanningene og for nødvendige kvalitetssikringssystemer i programmene
  • initiativ og bidrag til videreutvikling av instituttets EVU-strategier.

Studieleder har delegert personalansvar for de ansatte innen programmet.

Det faglige ansvarsområdet for etter- og videreutdanning omfatter:

  • videreutvikle ekstern kontakt med skoleeiere, Fylkesmann og Utdanningsdirektoratet
  • sikre at instituttets tilbud innenfor etter- og videreutdanning er tilpasset etterspørselen
  • samarbeide med de øvrige institusjoner innenfor høyere utdanning i Nord-Norge (SAK-samarbeidet for EVU i region 6 og 7)
  • kvalitetssikre eksterne tilbud i forhold til opptak, undervisning, gjennomføring og eksamen
  • legge til rette for god informasjon.

Delegert personalansvar fra instituttleder omfatter:

  • godkjenne og inngå første avtale med vikarer
  • følge opp nytilsatte
  • disponere de ansatte til faglige oppgaver

Studieleder har et begrenset økonomisk ansvar.

Kvalifikasjonskrav

Det kreves minimum hovedfag/mastergrad og god kjennskap til høyere utdanning i Norge. Det er ønskelig med førstestillingskompetanse, ledererfaring, gode lederegenskaper og erfaring med budsjettarbeid. Søkere med kunnskap/erfaring fra etter- og videreutdanning av lærere/barnehagelærere vil bli foretrukket ved ellers like kvalifikasjoner.

Søkere må dokumentere gode kommunikasjon- og samarbeidsevner.

Søkeren må ha muntlig og skriftlig språkferdighet tilsvarende morsmålsnivå i norsk eller et annet skandinavisk språk. Personlig egnethet vil bli tillagt stor vekt.

Arbeidsvilkår

Lønn etter statens regulativ kode 1473 studieleder. Fra bruttolønn trekkes 2% lovfestet innskudd til Statens pensjonskasse.

Søknad sendes elektronisk på søknadsskjema på www.jobbnorge.no

Ved UiT Norges arktiske universitet legger vi vekt på mangfold, og oppfordrer alle kvalifiserte søkere til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Universitetet er IA-virksomhet, og legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene for tilsatte med redusert funksjonsevne. Forespørsler om hvordan arbeidsmiljøet er tilrettelagt, herunder arbeidsstedets fysiske beskaffenhet, helsetjeneste, muligheter for fleksitid, deltid o.l. kan rettes til telefonreferansen.

Personopplysninger som avgis i søknad og CV til stillinger behandles i henhold til lov om behandling av personopplysninger; personopplysningsloven. I henhold til offentlighetsloven § 25, 2. ledd kan søker be om ikke å bli oppført på den offentlige søkerlista. Universitetet kan likevel beslutte at navnet på kandidaten skal offentliggjøres. Søker vil i forkant av eventuell offentliggjøring bli varslet.

Velkommen som søker!

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS