Stilling:

Prosjektleder BOTT – innføring av nye systemer økonomi og lønn

Søknadsfrist 11. februar 2019

Engasjement i inntil 4 år 100 % stilling som prosjektleder for innføring av nye systemer økonomi og lønn, Avdeling for organisasjon og økonomi

Søknadsfrist: 11.2.2019

ref.nr: 2019/307

Stilling som prosjektleder vil være tilknyttet avdelingsledelsen og med avdelingsdirektør som nærmeste overordnet. Prosjektleder vil jobbe nært mot seksjonslederne for de berørte fagfeltene, og inngå i avdelingens stabs-/lederteam. Mer informasjon om prosjekt innføring av nye systemer økonomi og lønn, finnes på nettsiden – https://www.bott-samarbeidet.no/hr-okonomi/

Stillingen vil omfatte arbeid med innføring av nye systemløsninger ved UiT som en del av et nasjonalt prosjekt hvor DFØ (Direktoratet for økonomistyring i staten) er leverandør, og UiT, NTNU, UiB og UiO (BOTT) er samarbeidende parter (kunde). Prosjektleder vil lede UiTs interne mottaksprosjekt og være sentral koordinator mellom DFØ / nasjonalt prosjekt og implementering av løsningene ved UiT. Prosjektfasen har startet opp og vil løpe til systemløsningene fullt ut er implementert, tentativt 2023. Forberedende arbeid med frem mot selve implementeringen må påregnes.

Vi søker en strukturert og løsningsorientert person som skal lede det lokale mottaksprosjektet og koordinere arbeidet med nasjonalt prosjekt, gjennomføre planlagte aktiviteter og være faglig bidragsyter i prosjektet. Arbeidet vil også omfatte design, organisering og standardisering av arbeidsprosesser internt i BOTT.

Kvalifikasjonskrav:

Det kreves høyere utdanning, minimum på bachelorgradsnivå innen økonomi og/eller lønn, siviløkonom eller tilsvarende. Det er en forutsetning at den som blir tilsatt, kan arbeide selvstendig, har gode samarbeidsevner, er utadvendt og serviceinnstilt. I tillegg vil det bli lagt vekt på:

  • kunnskap og erfaring fra prosjektledelse eller ledelse av større selvstendige arbeidsprosesser
  • kunnskap og erfaring med bruk av elektroniske verktøy og administrative systemer
  • erfaring fra arbeid med økonomi og lønn
  • personlige egenskaper og egnethet

Lønn etter statens regulativ, kode 1113 prosjektleder etter kvalifikasjoner. Det trekkes 2 % pliktig innskudd til Statens pensjonskasseNærmere opplysninger ved avdelingsdirektør Odd Arne Paulsen; e-post: odd.arne.paulsen@uit.no, tlf.993 81 742.

Søknaden sendes elektronisk på søknadsskjema på jobbnorge.no og skal inneholde:

  • CV og søknadsbrev
  • Vitnemål og karakterutskrifter
  • Attester
  • Referanser

Vi kan tilby

  • et godt og tverrfaglig arbeidsmiljø med et mangfold av oppgaver
  • gode velferdsordninger, blant annet fleksitid og trening i arbeidstiden.
  • gunstige pensjons-, forsikrings- og låneordninger i Statens pensjonskasse.
  • snarlig tiltredelse

Generelt

Tilsettingen skjer i henhold til regler og vilkår som til enhver tid gjelder for offentlige tjenestemenn, og retningslinjer ved UiT. På våre nettsider finner du mer informasjon til søkere på stillinger ved UiT.

Ved UiT legger vi vekt på mangfold, og oppfordrer derfor kvalifiserte søkere til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn. UiT er IA-virksomhet, og legger derfor vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene for tilsatte med redusert funksjonsevne. Forespørsler om hvordan arbeidsmiljøet er tilrettelagt, helsetjeneste, muligheter for fleksitid, deltid o.l. kan rettes til kontaktperson.

Personopplysninger som oppgis behandles i henhold til lov om behandling av personopplysninger. Søkere kan be om ikke å bli oppført på den offentlige søkerlista, men universitetet kan likevel beslutte at navnet på søkeren skal offentliggjøres. Søkeren vil da bli varslet i forkant av offentliggjøring.

Velkommen som søker!

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS