Ledig stilling ved UiT Norges arktiske universitet

Kontorsjef ved Institutt for kjemi

Søknadsfrist: 11.09.2019

Om stillingen

Vi søker etter en dyktig og engasjert kontorsjef. Er du ansvarsbevisst og systematisk? Er du omgjengelig og liker å være i kontakt med mange ulike mennesker? Liker du en innholdsrik og variert arbeidshverdag? Da kan dette være jobben for deg!

UiT Norges arktiske universitet

UiT Norges arktiske universitet er et breddeuniversitet som bidrar til en kunnskapsbasert utvikling regionalt, nasjonalt og internasjonalt. Vi skal utnytte vår sentrale beliggenhet i nordområdene, vår faglige bredde og kvalitet og våre tverrfaglige fortrinn til å møte fremtidens utfordringer.


Troverdighet, akademisk frihet, nærhet, kreativitet og engasjement skal prege forholdet mellom ansatte, mellom ansatte og studenter og mellom UiT og samarbeidspartnere.

Kontorsjefen er instituttlederens nærmeste medarbeider og skal, etter delegasjon fra instituttleder, utføre oppgaver knyttet til den daglige drift og ledelse av den administrative virksomheten. Dette omfatter saksforberedelse for instituttleder og instituttets lederteam, utarbeidelse av budsjett og årsplaner, rapportering, økonomi- og personalforvaltning, presentasjoner av instituttet, studie- og forskningsadministrasjon og personalansvar for administrative og tekniske stillinger ved instituttet. Stillingen har medansvar for HMS-arbeidet ved instituttet.

Instituttleder er nærmeste overordnede. Kontorsjefen er en del av instituttets lederteam.

Stillingen innbyr til interessante og utviklende arbeidsoppgaver i skjæringspunktet mellom fagutvikling, administrasjon og ledelse. Innholdet i stillingen vil over tid kunne endres som følge av interne organisasjonsendringer, eller andre pålagte endringer.

Intervjuer er planlagt kort tid etter søknadsfrist.

Stillingen lønnes etter statens regulativ kode 1054 kontorsjef. Fra bruttolønnen trekkes lovfestet pensjonsinnskudd til Statens pensjonskasse.

Om instituttet

Institutt for kjemi (IK) har ca. 100 ansatte hvorav ca. 30 er faste vitenskapelige stillinger, 4 administrativt ansatte og 16 tekniske stillinger samt et varierende antall stipendiater og forsker som per i dag utgjør om lag 60 stillinger.

Instituttet tilbyr utdanning på bachelor-, master- og ph.d.-nivå, og har ansvaret for ett bachelor- og ett mastergradsprogram. På ph.d.-nivå har instituttet en egen lokal forskerskole (PhDChem) som skal følge opp instituttets stipendiater og de er vert for nasjonal forskerskole i biokatalyse, BioCat.

Instituttet består av fire forskningsgrupper som leverer forskning på høyt nasjonalt og internasjonalt nivå i samarbeid med nasjonale og utenlandske partnere.

Instituttets forskningsgrupper er innen teoretisk kjemi, organisk syntese og analyse, molekylære biosystemer og i makromolekylkjemi. En mer utfyllende beskrivelse av forskningsgruppene er gitt på nettsidene til Institutt for kjemi.

Instituttet er vertskap for Hylleraas Centre for Quantum Molecular Sciences, ett av Norges forskningsråds sentre for fremragende forskning, Nasjonalt Senter for Strukturbiologi, og Senter for Bioinformatikk. Utover dette har instituttet mange eksternfinansierte forskningsprosjekter finansiert av nasjonale og internasjonale finansieringskilder

Kontakt

Flere opplysninger om stillingen kan du få av instituttleder Annette Bayer:

Du kan også kontakte fakultetsdirektør Valentina Vollan:

Kvalifikasjoner

Det kreves høyere grads utdanning på masternivå eller tilsvarende. Langvarig, relevant praksis kan kompensere for manglende høyere utdanning. Den som tilsettes må ha administrativ praksis og kompetanse innen flest mulig av de saksfeltene stillingen skal dekke. Det kreves erfaring fra ledelse og administrativt arbeid i universitets-/forsknings- eller høgskolesektoren.

Den som tilsettes forutsettes å kunne arbeide raskt og selvstendig. I tillegg må vedkommende være fleksibel, ha gode samarbeidsevner, inneha analytiske evner og kunne delta i strategiarbeid. Den som skal tilsettes må beherske både norsk og engelsk skriftlig og muntlig. Personlig egnethet vil tillegges stor vekt.

Søknad

Søknaden må inneholde:

  • CV og søknadsbrev
  • Vitnemål
  • Attester
  • Referanser

All dokumentasjon som skal vurderes må være på et skandinavisk språk eller engelsk. Søknaden leveres elektronisk gjennom Jobbnorge.

Generell informasjon

Tilsettingen skjer i henhold til regler og vilkår som til enhver tid gjelder for offentlige tjenestemenn, og retningslinjer ved UiT. På våre nettsider finner du mer informasjon til søkere på stillinger ved UiT.

Personopplysninger som oppgis behandles i henhold til lov om behandling av personopplysninger. Søkere kan be om ikke å bli oppført på den offentlige søkerlista, men universitetet kan likevel beslutte at navnet på søkeren skal offentliggjøres. Søkeren vil da bli varslet i forkant av offentliggjøring.

Ved UiT legger vi vekt på mangfold, og oppfordrer derfor kvalifiserte søkere til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn. UiT legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene for tilsatte med redusert funksjonsevne.

Forespørsler om hvordan arbeidsmiljøet er tilrettelagt, helsetjeneste, muligheter for fleksitid, deltid o.l. kan rettes til kontaktperson.

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS