Stilling:

Fast stilling som kontorsjef ved Institutt for samfunnsmedisin

Søknadsfrist 7. desember 2018

UiT Norges arktiske universitet

Det helsevitenskapelige fakultet ved UiT Norges arktiske universitet er en nasjonal nyskapning som samler de fleste helserelaterte utdanninger. Dette legger til rette for unik tverrfaglighet og innovasjon i helsefaglig utdanning og forskning. Vi jobber tett sammen med tjenestene i nord for å løse morgendagens utfordringer.


Les mer om oss på uit.no/helsefak

Liker du en innholdsrik og variert arbeidshverdag? Er du omgjengelig og liker å være i kontakt med mange ulike mennesker? Er du ansvarsbevisst og systematisk? Da kan dette være jobben for deg!

Beskrivelse av Institutt for samfunnsmedisin

Institutt for samfunnsmedisin er organisert i seks forskningsgrupper og sju fagenheter for undervisning. Størstedelen av undervisningen gis i medisinstudiet, på masterprogrammet i folkehelsevitenskap (Master of Public Health) og på bachelor- og masterstudiet i ernæring. Instituttet deltar også i andre emner på bachelor-, master- og ph.d.-nivå. Instituttet har en stor prosjektportefølje finansiert gjennom eksterne finansieringskilder. Nasjonalt forskningssenter innen komplementær og alternativ medisin, Senter for samisk helseforskning, Nasjonalt senter for distriktsmedisin og Allmennmedisinsk forskningsenhet er også en del av instituttet. I tillegg leder instituttet den nasjonale forskerskolen i populasjonsbasert epidemiologi (EPINOR), og er partner i den nasjonale allmennmedisinske forskerskolen, som ledes fra Universitetet i Oslo. Instituttet har siden 1972 hatt ansvar for «Tromsøundersøkelsen» og er vert for andre store studier som «Kvinner og kreft» og «SAMINOR». I tillegg finnes tre kjernefasiliteter som ivaretar forvaltning, oppbevaring, sikker lagring og utlevering av innsamlet data og biologisk materiale gjennom disse studiene (befolkningsundersøkelser). Instituttet har totalt ca. 200 ansatte.

Arbeidsoppgaver tillagt stillingen

UiT Norges arktiske universitet har enhetlig ledelse på fakultets- og instituttnivå.

Kontorsjefen skal, etter delegasjon fra instituttleder, utføre oppgaver knyttet til den daglige drift og ledelse av den administrative virksomheten, herunder helhetlig økonomiansvar for hele instituttets virksomhet. Kontorsjefen samarbeider nært med administrative fellestjenester organisert utenfor instituttet.

Administrative oppgaver på instituttet er tett knyttet til vår kjernevirksomhet, som er utdanning og forskning. I tillegg ligger forvaltning av befolkningsundersøkelsene og kjernefasiliteter til administrasjonen.

Kontorsjefen er leder for administrasjonen på instituttet og rapporterer til instituttleder. Stillingen inngår i instituttets ledergruppe. Administrasjonen vil fra 2019 bestå av seks stillinger knyttet til studier og stab, samt 20 teknisk/administrative stillinger knyttet til kjernefasiliteter, sentre og prosjekter.

UiT omorganiserer for tiden sin administrasjon hvor nye fellestjenester innen HR, økonomi, innkjøp m.m. etableres. Endringer i etablerte rutiner og fullmakter må påberegnes.

Arbeidsmiljø

Vi kan tilby et sosialt og dynamisk arbeidsmiljø, fleksibel arbeidstid og gode muligheter for faglig utvikling. Gode pensjons- og velferdsordninger.

Krav for ansettelse

  • høyere utdanning, fortrinnsvis på masternivå
  • administrativ praksis og kompetanse innen ett eller flere av feltene i stillingen
  • god økonomisk innsikt og forståelse
  • god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk

Fordel for ansettelse

  • ledererfaring innen administrative områder
  • kjennskap til og erfaring fra universitets- og høyskolesektoren
  • kjennskap til administrative dataprogram, slike som ePhorte, PAGA, Agresso, Jobbnorge og lignende

Du er god til å

  • samarbeide
  • arbeide selvstendig
  • holde deg oppdatert
  • ha struktur i arbeidet
  • kommunisere
  • ta tak i ting uoppfordret
  • forholde deg til mange ulike mennesker
  • utvikle og innarbeide gode rutiner
  • medvirke til et godt arbeidsmiljø

Oppgi referanser i søknaden.

Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju. Personlig egnethet for stillingen vil tillegges stor vekt.

Lønn

Lønn etter statens regulativ 1054 kontorsjef. Det trekkes 2% pliktig innskudd i Statens pensjonskasse.

KontaktinfoNærmere opplysninger ved:

Søknad sendes elektronisk via ”Søk på jobben” på denne siden. Legg ved vitnemål og attester.

Forespørsler om hvordan arbeidsmiljøet er tilrettelagt, herunder arbeidsstedets fysiske beskaffenhet, helsetjeneste, muligheter for fleksitid, deltid og lignende kan rettes til kontaktpersonene.

Ved Universitetet i Tromsø legger vi vekt på mangfold, og oppfordrer derfor kvalifiserte søkere til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Universitetet er IA-virksomhet og legger derfor vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene for tilsatte med redusert funksjonsevne.

Personopplysninger som avgis i søknad og CV til stillinger behandles i henhold til lov om behandling av personopplysninger; personopplysningsloven. I henhold til offentlighetsloven § 25,2. ledd kan søker be om ikke å bli oppført på den offentlige søkerlista. Universitetet kan likevel beslutte at navnet på kandidaten skal offentliggjøres. Søker vil i forkant av eventuell offentliggjøring bli varslet.

Velkommen som søker!

Søk på jobben

Powered by Labrador CMS