LEDIG STILLING VED NMBU

Prosjektleder innen implementering av nye digitale løsninger

Søknadsfrist: 04.01.2022

Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

NMBU har et særlig ansvar for forskning og utdanning som sikrer livsgrunnlaget for fremtidige generasjoner. Bærekraft er forankret i alt vi gjør og vi leverer kunnskap for livet.

NMBU har 1800 ansatte, hvorav om lag 250 stipendiater, 6000 studenter og er organisert i sju fakulteter.


For NMBU er godt arbeidsmiljø preget av mangfold. Vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av kjønn, funksjonsevne, kulturell bakgrunn eller om du har vært utenfor arbeidslivet en periode. Arbeidsplassen vil om nødvendig bli lagt til rette for personer med nedsatt funksjonsevne.

Nærmere opplysninger om NMBU finnes på www.nmbu.no.

Om avdelingen

Stillingen inngår i avdelingen for Ledelse og virksomhetsstyring ved universitetet, og du vil jobbe tett med ledelsen.

Vil du være med å implementere nye IT systemer i universitets- og høyskolesektoren?

Om stillingen

NMBU har behov for en dyktig prosjektleder i 100 % stilling i en periode på 2 år, med mulighet til forlengelse.

Det pågår et stort arbeide i universitets- og høyskolesektoren for å få på plass felles administrative systemer. Sommeren 2021 ble det inngått kontrakter for leveranser av nye løsninger for saksbehandling og dokumentforvaltning med Sopra Steria.

Kontraktene har en totalverdi på 430 MNOK og omfatter minst 35 institusjoner med til sammen over 40 000 ansatte. Arbeidet med utvikling og tilpasning til de spesifiserte behovene har så vidt startet.

Etter gjeldende plan skal implementeringen hos NMBU av disse løsningene finne sted fra medio 2023. Forut for dette er det mye som må på plass for at overgangen til nye systemer skal kunne skje på best mulig måte. Det er derfor besluttet at en ønsker å starte opp det lokale mottaksprosjektet så raskt som mulig.

Prosjektlederen vi ser etter skal ha ansvaret for gjennomføring av det lokale mottaksprosjektet ved NMBU gjennom alle faser. Prosjektet vil favne vidt innenfor NMBU’s egen organisasjon. Det vil også samarbeide tett med det pågående felles hovedprosjektet for hele sektoren. Prosjekteier ved NMBU er administrasjonsdirektøren.

Arbeidsoppgaver

Utvikle og lede NMBU’s prosjekt for mottak og implementering av nytt felles system for saksbehandling og dokumentforvaltning i tråd med NMBU’s prosjektmodell.

Du vil være del av et engasjert og dyktig fagmiljø innen prosjektledelse, digitalisering og virksomhetsstyring.

Kompetanse:

Krav:

  • Det kreves relevant høyere utdanning fra universitet eller høgskole, og erfaring innen prosjektledelse knyttet til IT prosjekter.

Følgende erfaringer og kunnskaper er ønskelig:

  • Erfaring i ledelse av prosjekter som omhandler utvikling og implementering av nye digitale systemer, og at du kan vise til gode resultater
  • Erfaring med bruk av anerkjent prosjektmetodikk
  • Erfaring fra endringsledelse

Du må ha:

  • God evne til å se sammenhengene mellom arbeidsprosesser og digitale løsninger
  • God forståelse for organisasjons- og infrastruktur, plattform og IT-arkitektur
  • Gode samarbeidsegenskaper, og være flink til å lede og motivere andre

Lønns- og tilsettingsvilkår og nærmere opplysninger

Stillingen innplasseres i stillingskode 1113 Prosjektleder, lønnstrinn 73-83 (kr. 689 600-896 500) avhengig av kvalifikasjoner. For særlig kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes.

Nærmere opplysninger om stillingen ved henvendelse til:

Informasjon til søkere

Slik søker du:

Søknad sendes elektronisk via linken ”Søk stillingen” øverst på denne siden. CV skal fylles ut elektronisk i Jobb Norge.

Legg ved vitnemål og eventuelle attester.

Søknadsfrist: 04.01.2022

Søk stillingen

Powered by Labrador CMS