Ledig stilling ved Universitetet i Bergen

Læreplass i kontor- og administrasjonsfaget

Søknadsfrist: 15.02.2020

Universitetet i Bergen ønsker engasjerte lærlinger i kontor- og administrasjonsfaget. Er det noe for deg?

Lærling ved UiB?

Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen er en anerkjent utdannings- og forskningsinstitusjon, organisert i syv fakulteter og rundt 54 institutter og faglige sentre. Campus ligger i sentrale deler av Bergen med universitetsområder på Nygårdshøyden, Haukeland, Marineholmen, Møllendalsveien og Årstad.

Vi leter etter deg som har fullført eller er i ferd med å fullføre Salg, service og sikkerhet (Vg2) i videregående skole.

I tillegg må du:

  • Kunne jobbe selvstendig
  • Ha gode samarbeidsevner
  • Kunne jobbe strukturert
  • Kunne ha mange baller i luften samtidig
  • Være motivert for å være lærling ved UiB

Hvor kan du få læreplass?

Vi har mange ulike læreplasser. Hos oss kan du få arbeide med administrative oppgaver i et miljø hvor forskning og undervisning i ulike fagområder står i fokus, eller du kan få jobbe i en sentraladministrativ avdeling med oppgaver for hele universitetet. Søkere vil få mer informasjon om de enkelte læreplassene.

Søknad

Søknad med CV, vitnemål/karakterutskrift og referanser sendes til lærlingkoordinator Grete Birkenes på e-post [email protected] innen 15. februar. Vi setter pris på om du også sender et bilde av deg selv ettersom vi intervjuer mange kandidater.

OBS: Vi gjennomfører telefonintervju i uke 8. Aktuelle kandidater vil så bli invitert til en rekrutteringsdag den 12. mars (ca kl 09.00-15.00). Vi ber om at alle som søker holder av datoen 12. mars allerede nå.

Vil du vite mer?

Klikk deg inn på uib.no/lærling for mer informasjon om lærlingordningen ved UiB, eller ta kontakt med Grete Birkenes på [email protected]