Ledig stilling ved UiT Norges arktiske universitet

Studiekonsulent ved Institutt for klinisk odontologi (Vikariat med mulighet for fast tilsetting)

Søknadsfrist 10.04.2019

Vil du jobbe ved verdens nordligste universitet?

Om stillingen

Det er ledig et vikariat som studiekonsulent i 100% stilling ved tannlege/tannpleierutdanningen ved UiT Norges arktiske universitet, Institutt for klinisk odontologi. Vikariatet er ledig fra sommeren 2019 og er for ett år, med mulighet for fast tilsetting.

Arbeidsoppgaver

En sentral arbeidsoppgave er planlegging og koordinering av timeplaner for teoretisk og klinisk (praktisk) undervisning for både tannlege- og tannpleierutdanningene. Studiekonsulenten samarbeider nært med de faglige ansvarlige for studiene og med klinikksjefen på Universitetstannklinikken. Vikariatet vil også innebære koordinering og oppfølging av studenter i ekstern praksis. Det vil også være arbeidsoppgaver innenfor økonomiske forhold i forbindelse med ekstern praksis.

Vi er en liten administrasjon og når det oppstår behov må studiekonsulenten kunne arbeide med andre administrative oppgaver på instituttet.

Universitetet er under omstilling og alle arbeidsoppgaver framover er ikke avklart og det må påregnes endringer underveis i vikariatet.

Kompetanse

Det kreves høyere utdanning på minimum bachelornivå samt god muntlig og skriftlig fremstillingsevne i norsk, og det er også viktig med gode engelskkunnskaper. Arbeidet med timeplaner og oppfølging av studenter skjer ved hjelp av datasystemene TP, FS og Canvas. Det er derfor viktig med analytisk evne og evne til å lære seg nye systemer raskt. Det vil være en fordel med erfaring fra disse eller lignende systemer, og det er ønskelig med erfaring fra studieadministrativt arbeid.

Person

UiT Norges arktiske universitet

Det helsevitenskapelige fakultet ved UiT Norges arktiske universitet er en nasjonal nyskapning som samler alle helserelaterte utdanninger. Helsefak forsker og utdanner for framtida og leverer kloke hoder, varme hjerter og trygge hender i nordområdene.


Les mer om oss på uit.no/helsefak

Vi søker etter en utadvendt person som er strukturert og som har stor arbeidskapasitet, og med evne til samarbeid, kommunikasjon og problemløsning. I perioder kan det være høyt arbeidstrykk, og det er viktig å kunne jobbe selvstendig, fleksibelt, strukturert og effektivt. Studiekonsulenten må kunne prioritere arbeidsoppgavene. Det vil bli lagt vekt på personlig egnethet.

Arbeidsmiljø

Vi er en liten administrasjon som arbeider tett sammen for å løse oppgavene. Vi arbeider stadig for å bli bedre, og ønsker en studiekonsulent som kan bidra positivt til arbeidsmiljøet. Vi har fleksibel arbeidstid og gode muligheter for faglig utvikling. Universitet er en stor arbeidsplass med mange karrieremuligheter.

Lønn

Lønn etter statens regulativ 1408 førstekonsulent. For godt kvalifiserte kandidater kan stillingskode 1434 rådgiver vurderes. Stillingen vil lønnes i lønnstrinn 51 – 59, avhengig av kvalifikasjoner.

Det trekkes 2% pliktig innskudd til Statens pensjonskasse.

Kontaktinformasjon

Spørsmål om stillingen kan rettes til:

Forespørsler om hvordan arbeidsmiljøet er tilrettelagt, herunder arbeidsstedets fysiske beskaffenhet, helsetjeneste, muligheter for fleksitid, deltid og lignende kan rettes til kontaktpersonene.

Annen informasjon

Ved Universitetet i Tromsø legger vi vekt på mangfold, og oppfordrer derfor kvalifiserte søkere til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Universitetet er IA-virksomhet og legger derfor vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene for tilsatte med redusert funksjonsevne.

Personopplysninger som avgis i søknad og CV til stillinger behandles i henhold til lov om behandling av personopplysninger; personopplysningsloven. I henhold til offentlighetsloven § 25,2. ledd kan søker be om ikke å bli oppført på den offentlige søkerlista. Universitetet kan likevel beslutte at navnet på kandidaten skal offentliggjøres. Søker vil i forkant av eventuell offentliggjøring bli varslet.

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS