Stilling:

Praksiskonsulent - fast stilling - Institutt for lærerutdanning og pedagogikk (ILP)

Søknadsfrist 05.03.2019

UiT Norges arktiske universitet

UiT Norges arktiske universitet er et breddeuniversitet som bidrar til en kunnskapsbasert utvikling regionalt, nasjonalt og internasjonalt. Vi skal utnytte vår sentrale beliggenhet i nordområdene, vår faglige bredde og kvalitet og våre tverrfaglige fortrinn til å møte fremtidens utfordringer.


Troverdighet, akademisk frihet, nærhet, kreativitet og engasjement skal prege forholdet mellom ansatte, mellom ansatte og studenter og mellom UiT og samarbeidspartnere.

Vil du jobbe ved verdens nordligste universitet?

Om stillingen

Stillingen er tilknyttet Fakultet for humaniora, samfunnsvitenskap og lærerutdanning, Institutt for lærerutdanning og pedagogikk (ILP) i Tromsø.

Institutt for lærerutdanning og pedagogikk utgjør en del av Fakultet for humaniora, samfunnsvitenskap og lærerutdanning og har campus i Alta og Tromsø. Instituttet har ca. 200 tilsatte i vitenskapelige og administrative stillinger. Det er ca. 2000 studenter på våre ulike utdanninger. Instituttet driver undervisning og forskning innenfor lærerutdanning, pedagogikk og spesialpedagogikk og dekker hele spennet av lærerutdanninger fra barnehage til grunnskole og videregående utdanning. Instituttet er sentralt i forhold til etter- og videreutdanning i regionen. I perioden 2012-2022 er instituttet sammen med Universitetet i Oslo vertskap for ProTed - landets første Senter for fremragende lærerutdanning.

Ansvar og arbeidsoppgaver

  • studieadministrative oppgaver knyttet til praksisopplæringen på integrert lektorutdanning for 8. – 13. trinn og Praktisk-pedagogisk utdanning (ppu)
  • inngå avtaler med praksisskoler/praksissteder og praksislærere
  • tildele studentene praksis i tråd med fagvalg og studieplan
  • saksbehandling av studentsaker knyttet til praksis
  • veiledning av studenter og praksislærere
  • i samarbeid med flere bidra til å utvikle god praksisopplæring i lærerutdanningene
  • FS-arbeid (felles studentsystem)
  • Canvas-arbeid

Stillingen kan bli tillagt andre oppgaver ved behov eller i forbindelse med omorganisering av praksisadministrasjonen ved instituttet, for eksempel medansvar/delansvar for praksisadministrasjonen på master i lærerutdanning for 1.-7. og 5.-10. trinn..

Kvalifikasjonskrav

Det kreves utdanning fra universitet eller høgskole, på minimum bachelornivå. Den som tilsettes må ha god kjennskap til norsk skole og norsk lærerutdanning. Vedkommende må trives med å håndtere mange oppgaver samtidig, og det er ønskelig med erfaring fra veiledning.

Det stilles krav til personlig egnethet. Gode samarbeidsevner og gode datakunnskaper.

Søkeren må ha god muntlig og skriftlig fremstillingsevne i norsk.

Vi tilbyr

  • Varierte arbeidsoppgaver i en seksjon med godt arbeidsmiljø
  • Gode muligheter for faglig og personlig utvikling gjennom oppfølgning av dyktige ledere og medarbeidere, samt deltakelse på interne og eksterne kurs
  • Stor organisasjon med mange spennende arbeidsoppgaver
  • Fleksibel arbeidstid og lønnet overtid
  • Gode velferdsordninger, som for eksempel trening i arbeidstiden

Stillingen lønnes etter statens regulativ kode 1408 førstekonsulent. Fra bruttolønn trekkes 2 % lovfestet innskudd til Statens pensjonskasse.

Slik søker du på stillingen

Søknad sendes elektronisk på søknadsskjema på: www.jobbnorge.no og skal inneholde:

  • søknadsbrev
  • CV (fullstendig oversikt over utdanning, praksis og faglig arbeid)
  • 2-3 referanser med kontaktinformasjon
  • vitnemål og attester

Søkere som blir invitert til intervju, må ta med originale vitnemål og attester.

Kontaktinformasjon

Spørsmål om stillingen kan rettes til:

Søknad, CV og vedlegg sendes elektronisk via skjema på denne siden, "Søk stillingen".

Generell informasjon

Tilsettingen skjer i henhold til regler og vilkår som til enhver tid gjelder for offentlige tjenestemenn, og retningslinjer ved UiT. På våre nettsider finner du mer informasjon til søkere på stillinger ved UiT

Ved Universitetet i Tromsø legger vi vekt på mangfold, og oppfordrer derfor kvalifiserte søkere til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Universitetet er IA-virksomhet, og legger derfor vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene for tilsatte med redusert funksjonsevne. Forespørsler om hvordan arbeidsmiljøet er tilrettelagt, herunder arbeidsstedets fysiske beskaffenhet, helsetjeneste, muligheter for fleksitid, deltid o.l. kan rettes til telefonreferansen.

Personopplysninger som avgis i søknad og CV til stillinger håndteres i henhold til lov om behandling av personopplysninger; personopplysningsloven. I henhold til offentlighetsloven § 25, 2. ledd kan søker be om ikke å bli oppført på den offentlige søkerlista. Universitetet kan likevel beslutte at navnet på kandidaten skal offentliggjøres. Søker vil i forkant av eventuell offentliggjøring bli varslet.

Søk stillingen

Powered by Labrador CMS