Ledig stilling ved UiT Norges arktiske universitet

Førstekonsulent ved Seksjon for regnskap (to faste stillinger)

Søknadsfrist: 23.04.2019

Vil du jobbe ved verdens nordligste universitet?

Om stillingen

UiT Norges arktiske universitet

UiT Norges arktiske universitet er et breddeuniversitet som bidrar til en kunnskapsbasert utvikling regionalt, nasjonalt og internasjonalt. Vi skal utnytte vår sentrale beliggenhet i nordområdene, vår faglige bredde og kvalitet og våre tverrfaglige fortrinn til å møte fremtidens utfordringer.


Troverdighet, akademisk frihet, nærhet, kreativitet og engasjement skal prege forholdet mellom ansatte, mellom ansatte og studenter og mellom UiT og samarbeidspartnere.

Avdeling for organisasjon og økonomi (ORGØK) er en avdeling i universitetsdirektørens stab, og ledes av organisasjons- og økonomidirektøren. Avdelingen er inndelt i fire seksjoner og en stabsenhet. Hver seksjon ledes av seksjonsleder. Til sammen har avdelingen ca 115 ansatte. Seksjon for regnskap (SREG) har overordnet ansvar for regnskapsområdet og forvaltningen av økonomisystemet ved universitetet. Seksjonen lyser ut 2 ledige stillinger som førstekonsulenter i faste 100% stillinger. Totalt er det 18 ansatte i seksjon for regnskap. Stillingen inngår i seksjonens faggruppe for regnskap, som består av 10 årsverk.Seksjon for regnskap sin oppgave er å drive effektiv regnskapsføring og rapportering. Vi har fokus på å utvikle beste praksis, og tilrettelegge for effektiv og hensiktsmessig økonomiforvaltning. Arbeidet støtter opp om primæraktiviteten ved fakultetene, instituttene og fagmiljøene.

Arbeidsområder

Arbeidsområdene for seksjonen er:

  • Drift av sentralt fakturamottak
  • Løpende regnskapsføring, inn -og utbetalinger og regnskapsrapportering
  • Systemforvalter av universitetets økonomisystem Agresso
  • Brukerstøtte og opplæring av økonomi og regnskapsmedarbeidere

Den som ansettes skal delta i løpende regnskapsføring, inn -og utbetalinger og regnskapsrapportering. Arbeidsområdet og organisering kan endres, og andre oppgaver innenfor seksjonens arbeidsfelt kan etter behov legges til stillingen.

Kontakt

Nærmere opplysninger kan fås ved henvendelse til:

Kvalifikasjonskrav

Det kreves høyere utdanning innen økonomi, minimum bachelorgrad, men relevant erfaring kan kompensere for utdanningskravet. Det er en forutsetning at den som blir tilsatt, kan arbeide selvstendig, har gode samarbeidsevner, er utadvendt og serviceinnstilt. I tillegg vil det bli lagt vekt på:

  • god muntlig og skriftlig framstillingsevne både på norsk og engelsk
  • erfaring fra drift av økonomiløsninger og god IT-kompetanse
  • fokus på effektivisering og forbedring av arbeidsprosesser
  • personlige egenskaper og egnethet

Det er en forutsetning at den som blir tilsatt kan tilegne seg kunnskaper i bruk av elektroniske verktøy og systemer.

Slik søker du på stillingen

Søknad med CV, vitnemål og attester sendes elektronisk på søknadsskjema via denne siden, "Søk stillingen". Attesterte kopier av vitnemål og attester vil kreves fra kandidatene som innkalles til intervju.

Lønns- og arbeidsvilkår

Lønn etter statens regulativ som førstekonsulent (kode 1408). Det trekkes 2% årlig pliktig innskudd til Statens pensjonskasse. Tilsettingen skjer på de vilkår som til enhver tid gjelder for offentlige tjenestemenn. Arbeidsområdet og organiseringen kan endres, og andre oppgaver innenfor avdelings arbeidsfelt kan etter behov legges til stillingen.

Generell informasjon

Ved Universitetet i Tromsø legger vi vekt på mangfold, og oppfordrer derfor kvalifiserte søkere til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn UiT er IA-virksomhet, og legger derfor vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene for tilsatte med redusert funksjonsevne. Forespørsler om hvordan arbeidsmiljøet er tilrettelagt, herunder arbeidsstedets fysiske beskaffenhet, helsetjeneste, muligheter for fleksitid, deltid o.l. kan rettes til telefonreferansen.

Personopplysninger som oppgis i søknad og CV til stillinger håndteres i henhold til lov om behandling av personopplysninger; personopplysningsloven. I henhold til offentlighetsloven § 25.2 ledd kan søker be om ikke å bli oppført på den offentlige søkerlista. Universitetet kan likevel beslutte at navnet på kandidaten skal offentliggjøres. Søker vil i forkant av eventuell offentliggjøring bli varslet.

Velkommen som søker!

Søk stillingen

Powered by Labrador CMS