Stilling:

Førstekonsulent / seniorkonsulent (innkjøp) - Fakultet for biovitenskap, fiskeri og økonomi (BFE)

Søknadsfrist 4. februar 2019

UiT Norges arktiske universitet

Fakultetet for biovitenskap, fiskeri og økonomi (BFE) består av Institutt for arktisk og marin biologi, Norges Fiskerihøgskole og Handelshøgskolen. Fakultetets primæroppgaver er å utøve forskning, undervisning og formidling på høyt nasjonalt og internasjonalt nivå innenfor sine fag. Prioriterte forskningsfelt er akvatiske og terrestriske økosystemer, klima, fisk og dyrs tilpasning til livet i Arktis, marin bioteknologi/bioprospektering, akvakultur/fiskehelse, marine næringsmidler, bedrifts- og næringsøkonomi, ressurs- og miljøøkonomi, markedsforskning og ressursforvaltning. Fakultetets tverrfaglige profil gir god anledning til å utvikle forskningsprosjekter der flere faggrupper samarbeider.

Ved Fakultet for biovitenskap, fiskeri og økonomi (BFE), UiT Norges arktiske universitet er det ledig en 100 % midlertidig stilling for to år som førstekonsulent/seniorkonsulent. Det er ønskelig med snarlig tiltredelse. Stillingen er plassert ved seksjon for personal og økonomi i fakultetsadministrasjonen som holder til i NFH bygget ved Campus Tromsø.

Fakultetsadministrasjonen ved BFE

Nærmere opplysninger om stillingen ved:

Arbeidsområde

Den som tilsettes vil arbeide sammen med fakultetets øvrige økonomimedarbeidere. Aktuelle arbeidsoppgaver vil være:

  • Innkjøp av varer og tjenester knyttet til forskning og undervisning. Foreta anskaffelser, og lage samt godkjenne rekvisisjoner
  • Bilagshåndtering, herunder lageroppgjør
  • Arbeid med rekvisitalager og varemottak, utpakking av varer
  • Lageroppgjør
  • Generell saksbehandling innen økonomifeltet
  • Annet forefallende arbeide innenfor seksjonen

Arbeidsoppgavene vil bli tilpasset den som blir tilsatt, og endringer i oppgaver må påregnes. Stillingen rapporterer til assisterende fakultetsdirektør, som også leder seksjonen. UiT Norges arktiske universitet benytter Ephorte saksbehandlersystem og Agresso/UBWon økonomisystem.

Kvalifikasjonskrav

Det kreves utdanning innen økonomisk-administrative fag på bachelornivå. Lang og relevant arbeidserfaring vil kunne kompensere for utdanningskravet. Erfaring fra lignende arbeid vil bli vektlagt. Det er ønskelig med kunnskap om regelverket om offentlige anskaffelser. Ved fakultetet er store deler av aktiviteten knyttet opp mot laboratorier, felt- og toktaktivitet. Det er en fordel om søker har kjennskap til tilsvarende virksomhet. Kjennskap til administrative verktøy, spesielt økonomisystem, vektlegges. Personlig egnethet og serviceinnstilling tillegges stor vekt. Søkere bør ha førerkort klasse B. Det må påregnes noe fysisk arbeid ved varemottak. Utpreget serviceinnstilling forventes.

Språk

Søkere må ha gode ferdigheter i norsk eller annet skandinavisk språk og en god beherskelse av engelsk, både skriftlig og muntlig.

Lønn etter statens regulativ kode 1408 førstekonsulent eller 1363 seniorkonsulent, etter kvalifikasjoner. Det trekkes 2 % pliktig innskudd til Statens pensjonskasse.

Bedømmelses komité - rådgivende funksjonSøkerne vil bli vurdert av en sakkyndig komité.

De søkerne som vurderes å være best kvalifisert vil bli innkalt til intervju. Intervju skal blant annet ta sikte på å avklare personlig egnethet for stillingen.

Søkere som blir invitert til intervju må ta med originale vitnemål og attester.

Søknad sendes elektronisk via www.jobbnorge.no

Bedømmelse forutsetter at søknadsdokumenter (nevnt under) er vedlagt i Jobbnorge innen søknadsfristens utløp. Dokumenter som skal vurderes må være sertifisert og oversatt til skandinavisk eller engelsk.

Vedlegg til søknadsbrev:

  • CV (fullstendig oversikt over utdanning, praksis og faglig arbeid)
  • vitnemål og karakterutskrift
  • attester og referanser med kontaktinformasjon

Informasjon

Ved UiT Norges arktiske universitet legger vi vekt på mangfold, og oppfordrer derfor kvalifiserte søkere til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Universitetet er IA-virksomhet og legger derfor vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene for tilsatte med redusert funksjonsevne.

Personopplysninger som avgis i søknad og CV til stillinger behandles i henhold til lov om behandling av personopplysninger; personopplysningsloven. I henhold til offentlighetsloven § 25, 2. ledd kan søker be om ikke å bli oppført på den offentlige søkerlista. Universitetet kan likevel beslutte at navnet på kandidaten skal offentliggjøres. Søker vil bli varslet i forkant av en eventuell offentliggjøring.

Velkommen som søker!

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS