Ledig stilling ved UiT Norges arktiske universitet

Førstekonsulent / rådgiver innen regnskap og innkjøp

Søknadsfrist: 26.05.2019

Vil du jobbe ved verdens nordligste universitet?

Om stillingen

UiT Norges arktiske universitet

UiT – Norges arktiske universitet er et breddeuniversitet som bidrar til en kunnskapsbasert utvikling regionalt, nasjonalt og internasjonalt. Vi skal utnytte vår sentrale beliggenhet i nordområdene, vår faglige bredde og kvalitet og våre tverrfaglige fortrinn til å møte fremtidens utfordringer.


Troverdighet, akademisk frihet, nærhet, kreativitet og engasjement skal prege forholdet mellom ansatte, mellom ansatte og studenter og mellom UiT og samarbeidspartnere.

Les mer om oss på uit.no/helsefak

I fellesadministrasjonen, Seksjon for organisasjon og økonomi ved Det helsevitenskapelige fakultet er det ledig 1 - 2 faste stillinger innen innkjøp/regnskap som førstekonsulent/rådgiver. Stillingsandel er 100%.

Fakultetet er det største på UiT. Vi er Nord-Norges kraftsenter for helsevitenskapelig forskning, utdanning og formidling. Helsefak forsker og utdanner for framtida og leverer kloke hoder, varme hjerter og trygge hender til nordområdene. Hos oss forskes det både i dybden og i bredden, fra eldreomsorg, tannhelse, farmasi og psykologi til medisinsk og biologisk forskning. Ett av våre særtrekk er befolkningsundersøkelser og våre innholdsrike biobanker som brukes av forskere i hele verden.

Mer om stillingen

Fakultetet har 10 institutter, over 50 forskningsgrupper, tilbyr 50 ulike studietilbud fra årsstudier til profesjonsstudier og har over 4500 studenter.

Fellesadministrasjonen på Helsefak er en viktig brikke i tannhjulet og vårt fokus er å levere en best mulig tjeneste til kjernevirksomheten. Den ledige stillingen er plassert i Seksjon for organisasjon og økonomi. Seksjonen har til sammen 23 stilinger, hvorav 8,5 stillinger er knyttet til innkjøp/regnskap, 9,5 stillinger er knyttet til økonomistyring, samt stillinger innen personal, HMS og forkontor til fakultetsledelsen.

Seksjonens leder er nærmeste overordnede. Fortrinnsvis vil arbeidssted være Tromsø, men for spesielt kvalifiserte søkere kan arbeidssted ved andre campus vurderes.Vår visjon er ”Vi bidrar” til forskning, utdanning og formidling, og dette skal prege oss i alt vi gjør sammen med universitetets kjerneverdier.

Arbeidsoppgaver

Stillingens arbeidsoppgaver vil i hovedsak være knyttet til bestillerrollen.

Bestilleren

  • oppretter en bestilling av vare og tjeneste i bestillingssystemet i dialog med behovshaver.
  • utfører attestasjonskontroll
  • forespør/innhenter tilbud
  • følger opp mangelfulle leveranser
  • gjennomfører varemottak
  • avviksbehandler inngående faktura
  • foretar anleggsregistrering
  • håndterer reklamasjoner
  • følger opp servicekontrakter og garanti samt avhending og kassasjon.

I tillegg vil stillingen tillegges oppgaver som fakturamottaker, mottaker av repeterende faktura, lagerhold (hovedsakelig labratorierekvisita og kjemikalier) og fysisk varehåndtering. Det kan også være aktuelt å tillegge stillingene regnskapsattestantrollen og arbeidet med utfaktureringer.

Stillingene må også ivareta øvrige oppgaver som tillegges seksjonen. Endringer i arbeidsoppgavene må påregnes i takt med videreutvikling av fellestjenesten spesielt og fakultetet generelt. Seksjonens leder er nærmeste overordnede.

Kontaktinformasjon

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til:

Kvalifikasjoner

For stilling som rådgiver kreves det normalt relevant høyere utdanning fra universitet eller høgskole (minimum bachelorgrad). Videre er det en forutsetning med omfattende relevant faglig erfaring.

Hvis det ikke melder seg kvalifiserte søkere til stilling som rådgiver, vil det være aktuelt å vurdere søkere for stilling som førstekonsulent. For stilling som førstekonsulent kreves det relevant høyere utdanning på bachelornivå, og det er ønskelig med relevant erfaring. Manglende formell utdanning kan kompenseres ved lang og relevant praksis som saksbehandler, kombinert med kurs, etter- og videreutdanning.

For begge stillingskodene er det krav om gode IT-kunnskaper og evne til å kommunisere godt skriftlig og muntlig, på norsk og engelsk.

Ønskede kvalifikasjoner

Det er en fordel om du har erfaring fra offentlig virksomhet og gjerne fra universitets- og høgskolesektoren, og kjennskap til UBW On! eller andre tilsvarende økonomisystem.

UiT gjennomgår nå en større omorganisering og nye enheter ble opprettet fra 1. Januar 2019. Vi søker derfor etter nye medarbeidere som vil være med å forme den nye fellestjenesten gjennom et brukerorientert perspektiv og et kontinuerlig og systematisk fokus på forenklinger og forbedringer. Stillingen innebærer ustrakt samhandling med andre deler av organisasjonen og eksterne samarbeidspartnere. Det legges vekt på å ha en profesjonell servicekultur og evne til å jobbe fleksibelt.

Du må kunne jobbe samlende, skape dialog og bidra til et jobbfellesskap og en helhetlig administrasjon. Seksjonen håndterer et komplekst regelverk, og det er derfor nødvendig med analytiske ferdigheter og evne til å møte brukerne med kompetanse, samtidig som behovet for effektivitet ivaretas.Personlig egnethet for stillingen vil vektlegges.

Vi kan tilby:

  • Friskt og sosialt arbeidsmiljø med gode utviklingsmuligheter
  • Fleksibel arbeidstid
  • Trening i arbeidstida
  • God pensjonsordning og gunstig lån i Statens pensjonskasse

Lønn etter statens regulativ kode 1434 rådgiver (evt. førstekonsulent kode 1408). Fra bruttolønn trekkes 2 % lovfestet innskudd til Statens pensjonskasse.

For stillingen gjelder 6 måneders prøvetid.

Slik søker du:

Sørg for at du kommer i betraktning: Legg ved kopier av vitnemål, karakterutskrifter og eventuelle attester (på engelsk eller norsk/skandinavisk) – søknader uten nevnte vedlegg vil ikke bli vurdert. Søknad, CV og vedlegg sendes elektronisk via skjema på denne siden, "Søk stillingen".

Velkommen som søker!

Søk stillingen

Powered by Labrador CMS