Ledig stilling ved UiT Norges arktiske universitet

Studiekonsulent ved Fakultet for ingeniørvitenskap og teknologi

Søknadsfrist: 24.04.2020

UiT Norges arktiske universitet

UiT Norges arktiske universitet er et breddeuniversitet som bidrar til en kunnskapsbasert utvikling regionalt, nasjonalt og internasjonalt. Vi skal utnytte vår sentrale beliggenhet i nordområdene, vår faglige bredde og kvalitet og våre tverrfaglige fortrinn til å møte fremtidens utfordringer.


Troverdighet, akademisk frihet, nærhet, kreativitet og engasjement skal prege forholdet mellom ansatte, mellom ansatte og studenter og mellom UiT og samarbeidspartnere.

Vil du jobbe ved verdens nordligste universitet?

Om stillingen

Ved Fakultet for ingeniørvitenskap og teknologi (IVT), seksjon for utdanning og kommunikasjon er det en ledig 50 % fast stilling som studiekonsulent med arbeidssted Alta.

Fakultetet har hovedsete i Narvik, og har ca. 200 ansatte fordelt på fem institutt og en seksjon samt direktørs stab. Denne stillingen er knyttet til Seksjon for Forskning, Utdanning og Formidling. Seksjonen har 9 årsverk med ansatte i Narvik, Alta, Tromsø, Bodø og Mo i Rana.

Stillingen har sine arbeidsoppgaver knyttet til studie- og eksamensadministrasjon ved IVT-fakultetet, studiested Alta. I Alta er IVT-fakultetet representert med studieprogrammer: Bygg, ingeniør - bachelor (Anlegg og samfunnsteknikk) samt tilbud om å ta 1. året i Alta på mange av IVT-fakultetets øvrige bachelor ingeniørprogrammer (innen data, industriell elektronikk, elkraft, satellitteknologi, maskin og prosessteknologi). Det kjøres også ettårige «Forkurs for ingeniør- og sivilingeniørutdanning» her. Arbeidet som studiekonsulent omfatter for eksempel studieveiledning, studieplan- og studieinformasjonsarbeid, eksamensavvikling, forskningsadministrasjon, timeplanlegging, tilrettelegging i LMS osv. Det kan også bli aktuelt med andre oppgaver innenfor stillingens arbeidsområde.

Kvalifikasjoner

For stillingen som førstekonsulent kreves høyere utdanning på bachelornivå eller høyere grads nivå eller spesialutdanning tilpasset de oppgaver stillingen skal dekke. Manglende formell utdanning kan kompenseres ved lang og relevant praksis som saksbehandler, kombinert med kurs, etter- og videreutdanning.

For stilling som rådgiver kreves normalt høyere utdanning fra Universitet eller Høgskole (minimum bachelorgrad). Det kreves også relevant erfaring.

Det er videre ønskelig med relevant erfaring fra studieadministrasjon og ett eller flere av følgende administrative systemer: Felles Studentsystem (FS), eksamensverktøyet WiseFlow, timeplanleggingssystemet TP, emneplanleggingssystemet EpN, læringssystemene Fronter og Canvas samt arkivsystemet ePhorte.

Vi søker en ansvarsbevisst, nøyaktig, fleksibel og serviceinnstilt medarbeider med gode samarbeidsevner og som har god teknisk innsikt. Den som tilsettes må kunne arbeide selvstendig og strukturert og ha en løsningsorientert tilnærming til arbeidsoppgavene. Søkeren må i tillegg ha gode kunnskaper i norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig.

Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Vi tilbyr

Stillingen som førstekonsulent lønnes etter statens regulativ kode 1408 Førstekonsulent. Stillingen som rådgiver lønnes etter statens regulativ kode 1434 Rådgiver.

Fra bruttolønnen trekkes lovfestet innskudd til Statens pensjonskasse.

Kontaktinformasjon

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til:

Søknad

Søknad sendes elektronisk på søknadsskjema som du finner på denne siden.

Søknaden skal inneholde:

  • søknadsbrev
  • CV (fullstendig oversikt over utdanning, praksis og faglig arbeid)
  • vitnemål og attester
  • 2-3 referanser med kontaktinformasjon

Søkere som blir innkalt til intervju må ta med originale vitnemål og attester.

Generelt

UiT Norges arktiske universitet legger vekt på mangfold, og oppfordrer allekvalifiserte søkere til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn. Universitetet er IA-virksomhet og legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene for tilsatte med redusert funksjonsevne.

Forespørsler om hvordan arbeidsmiljøet er tilrettelagt, herunder arbeidsstedets fysiske beskaffenhet, helsetjeneste, muligheter for fleksitid, deltid o.l. kan rettes til telefonreferansen.

Personopplysninger som avgis i søknad og CV til stillinger behandles i henhold til lov om behandling av personopplysninger; Personopplysningsloven. I henhold til offentlighetsloven §25, 2. ledd kan søker be om ikke å bli oppført på den offentlige søkerlista. Universitetet kan likevel beslutte at navnet på kandidaten skal offentliggjøres. Søker vil i forkant av eventuell offentliggjøring bli varslet.

Les mer på våre nettsider.

Velkommen som søker.

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS