Stilling:

Organisasjonskonsulent

Søknadsfrist 6. februar 2019

Universitetet i Sørøst-Norge

Universitetet i Sørøst-Norge har om lag 18 000 studenter og ca. 1500 ansatte. Universitetet er organisert i fire fakulteter, og har undervisnings- og FoU-virksomhet på åtte campus. Universitetets hovedprofil er å tilby profesjonsrettete, arbeidslivsorienterte og samfunnsrelevante utdanninger, samt anvendt forsknings- og utviklingsarbeid.

Ved avdeling for infrastruktur, Studentorg.støtte er det fra ca. 1. mai 2019 ledig et vikariat i 100 % stilling som Organisasjonskonsulent.Varighet for vikariatet er ett år med mulighet for forlengelse. Hovedarbeidssted er p.t campus Porsgrunn.

Har du erfaring fra organisasjons- og informasjonsarbeid, opplæring og administrasjon samtidig som du liker å ha kontakt med unge engasjerte mennesker? Da er jobben som organisasjonskonsulent noe for deg.

Studentorg.støtte er en enhet som består av 3 organisasjonskonsulenter pluss leder. Enheten er et tydelig bindeledd mellom USN, studentene og regionene, og vi tilrettelegger og skaper en kultur for at studentstemmen kommer fram.

Vi betjener studenter ved alle 8 campus ved Universitetet i Sørøst-Norge, og vi sitter fysisk spredt. For at vi skal nå målene våre er vi helt avhengig av at hver enkelt er fleksibel og serviceinnstilt, evner å jobbe selvstendig samtidig som man ser verdien av tett samspill i teamet.

Vår organisasjonskonsulent i Porsgrunn skal ut i permisjon og vi søker hennes vikar.

Aktuelle arbeidsoppgaver

  • Administrativ støtte til Studentdemokratiet i Sørøst-Norge (SDSN) og fadderstyrene
  • Koordinere praktisk gjennomføring av studentarrangementer
  • Regnskap og budsjettarbeid
  • Legge ut saker på hjemmeside og sosiale medier

Kvalifikasjoner

For å være aktuell for stillingen må du ha relevant utdanning fra universitet eller høgskole, minimum tilsvarende bachelornivå. Vi ser helst at du er utdannet innenfor fagretningen økonomi og administrasjon eller organisasjon og ledelse. Realkompetanse kan i spesielle tilfeller kompensere for deler av kravet om formell utdanning. I tillegg trengs relevant saksbehandlererfaring, gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner, både på norsk og i engelsk og gode IT-kunnskaper. Det vil bli lagt vekt på evne til prioritering og orden.

Vi tilbyr

  • gode muligheter for kompetanse- og karriereutvikling
  • godt sosialt miljø
  • god pensjonsordning i Statens pensjonskasse
  • mulighet for trening i arbeidstiden

Lønn

Stillingen innplasseres som konsulent (stillingskode 1065) og årslønn er fra 381 100 – 435 500 kroner. Lønnsplassering etter kvalifikasjoner og tjenesteansiennitet. Fra lønna går lovfestet innskudd til Statens pensjonskasse.

Andre opplysninger

Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju. De som blir innkalt til intervju bes ta med kopi av attester og vitnemål.

Tilsettingsorgan er tilsettingsutvalget for teknisk-administrative stillinger ved Universitetet i Sørøst-Norge.

Den som tilsettes, må rette seg etter de lover, forskrifter og avtaler som til enhver tid gjelder for stillingen.

Universitetet i Sørøst-Norge har et personalpolitisk mål om å oppnå en balansert kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn.

I tillegg ønsker vi at våre medarbeidere i størst mulig grad gjenspeiler mangfoldet i befolkningen. Vi oppfordrer derfor kvalifiserte søkere med redusert funksjonsevne til å søke stillingen. Som IA-bedrift vil vi legge forholdene til rette for medarbeidere med nedsatt funksjonsevne.

I henhold til offentlighetslovens § 25 2. ledd kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten. Søkere vil bli varslet dersom slik anmodning ikke tas til følge.

For nærmere opplysninger om stillingen kan leder for Studentorg.støtte, Hilde Røneid, kontaktes på 908 81 466.

Slik søker du

Universitetet i Sørøst-Norge benytter elektronisk søknadsbehandling. Vi ber søkere om å registrere sin søknad, CV og vedlegg elektronisk i Jobbnorge.

Vi gjør oppmerksom på at alle dokumenter må være på et skandinavisk språk eller på engelsk. Eventuelle oversettelser må være attesterte.

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS