Stilling:

Førstekonsulent - studieadministrasjon - Fakultet for helsevitenskap (HV)

Søknadsfrist: 19.11.18

Fakultet for helsevitenskap, Seksjon for studieadministrasjon og internasjonalisering søker ny medarbeider til fast stilling som førstekonsulent ved studiested Pilestredet 50.

Seksjonen har ansvaret for administrasjon og utvikling av fakultetets fag- og studietilbud i samarbeid med instituttene. Seksjonen ivaretar utvikling og vedlikehold av studieadministrative regelverk og rutiner, rapportering, studentforvaltning, eksamensarbeid og internasjonalisering.

Oppgavene utføres i et team med ansvar for studieadministrativt arbeid knyttet til instituttene ergoterapi/ortopediingeniør, fysioterapi og naturvitenskapelige helsefag.

Dine arbeidsoppgaver vil i hovedsak være


OsloMet

OsloMet - storbyuniversitetet (tidl. Høgskolen i Oslo og Akershus, HiOA) er landets tredje største universitet, med over 20 000 studenter og mer enn 2000 ansatte. OsloMet har studiesteder i Pilestredet, på Kjeller og i Sandvika. OsloMet er et attraktivt studie- og arbeidssted og en aktiv del av storbyregionens samfunns-, arbeids- og kulturliv.


Fakultet for helsevitenskap tilbyr høyere utdanning innen helsefag og har også forsknings- og utviklingsaktiviteter innen fagområdet. Fakultetet har rundt 6000 studenter og om lag 600 ansatte, og holder til i Pilestredet i Oslo sentrum og på Kjeller og Sandvika i Akershus.

 • administrasjon av sensorkontrakter og sensorhonorar
 • generell saksbehandling knyttet til eksamen herunder følge opp krav om begrunnelser og klager for eksamensresultater/karakterer
 • noe arbeid med administrasjon av praksisplasser
 • andre oppgaver kan bli pålagt stillingen

Vi søker deg som har

 • universitets- eller høgskoleutdanning, fortrinnsvis bachelorgrad
 • god IT-kompetanse
 • god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på et skandinavisk språk og engelsk

Lang relevant praksis kan kompensere for kravet om formell utdanning.

Det er ønskelig at du har erfaring fra studieadministrativt arbeid og god kunnskap om aktuelt lov- og avtaleverk. Videre er det en fordel med kjennskap til digitale studieadministrative systemer som Inspera og FS, samt Excel.

Vi vil vektlegge at du har erfaring med arbeid mot stor kontaktflate og høyt volum av de oppgavene som er beskrevet.

Vi ønsker deg som

 • har en systematisk tilnærming til arbeidsoppgaver
 • har god gjennomføringsevne
 • evner å samarbeide konstruktivt

Det er viktig for OsloMet å gjenspeile befolkningen i vår region og vi ønsker alle kvalifiserte søkere velkommen. Vi arbeider aktivt med å utvikle oss videre som en inkluderende arbeidsplass og for å tilrettelegge arbeidsplassen dersom du har behov for det.

Vi kan tilby deg

 • spennende og varierte arbeidsoppgaver med muligheter for faglig utvikling
 • et hyggelig og utviklende arbeidsmiljø
 • en arbeidsplass i utvikling
 • gode låne- og pensjonsbetingelser i Statens Pensjonskasse fleksibel arbeidstid og gode velferdsordninger

Stillingen lønnes etter Statens lønnsregulativ som førstekonsulent, kode 1408, kr. 397 200,- - 472 300,- per år. For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes.

Andre opplysninger Ønsker du nærmere informasjon om stillingen kan du kontakte:

Vil du søke på stillingen må du søke elektronisk ved å benytte knappen nederst i utlysningen «Søk stillingen».

Du må laste opp attester og alle sider av vitnemål. Dokumentene må være på engelsk eller et skandinavisk språk. Oversettelser må være autorisert. Du må fremvise originaler ved et eventuelt intervju. OsloMet gjennomfører kontroll av dokumenter, slik at du som kandidat skal få en reell evaluering og rettferdig konkurranse.

Søknadsfrist: 19.11.18

Ref: 18/10801

Søk stillingen