LEDIG STILLING VED OSLOMET

Førstekonsulent / seniorkonsulent ved OsloMet Makerspace

Søknadsfrist: 04.11.2021

OsloMet

OsloMet – storbyuniversitetet er landets tredje største universitet, med over 20 000 studenter og mer enn 2000 ansatte. OsloMet leverer kunnskap og yrkesutøvere samfunnet er avhengig av, og er tett på arbeidslivets behov. OsloMet er et urbant og mangfoldig universitet med internasjonalt preg og et attraktivt studie- og arbeidssted med studiesteder midt i Oslo og på Kjeller ved Lillestrøm. Tilstedeværelsen i hovedstadsregionen gir universitetet gode muligheter til å forstå og høste fordelene av byens varierte befolkningssammensetning.

Fakultetet tilbyr høyere utdanning innen tekniske fag, kunstfag og designfag, og har forsknings- og utviklingsaktiviteter innen disse fagfeltene. Fakultet for teknologi, kunst og design (TKD) har om lag 3 000 studenter og om lag 280 ansatte, og holder til i Pilestredet i Oslo sentrum og på Kjeller utenfor Lillestrøm.

Arbeidssted vil være på OsloMet Makerspace, som er et tverrfaglig prosjektrom benyttet i den organiserte undervisningen. Makerspace har to avdelinger, hvorav den ene er i Pilestredet 35 og den andre på Filipstadkaia (Oceanlab). I Makerspace kan man blant annet 3D-printe, laserkutte, programmere, sy og få veiledning og støtte til å lage det man vil.

Vil du jobbe med nyskapende teknologi, kunst og design i et kreativt og ungt miljø? Trives du med å skape struktur og koordinere forskjellige prosesser?

Fakultetet for teknologi, kunst og design (TKD) tilbyr høyere utdanning innen tekniske-, kunst- og designfag, og har forsknings- og utviklingsaktiviteter innen disse fagfeltene. TKD har om lag 4 000 studenter og om lag 400 ansatte.

Arbeidssted vil være på OsloMet Makerspace, som er et tverrfaglig prosjektrom benyttet i den organiserte undervisningen. Makerspace har to avdelinger, hvorav den ene er i Pilestredet 35 og den andre på Filipstadkaia (Oceanlab). I Makerspace kan man blant annet 3D-printe, laserkutte, programmere, sy og få veiledning og støtte til å lage det man vil.

Du vil jobbe i et team med leder, senioringeniør og studentassistenter i et studentaktivt læringsmiljø. Arbeidsoppgavene innebærer blant annet koordinering av pågående prosjekter, administrativ støtte og bistand til drift av verkstedene, og planleggingen av undervisning i Makerspace. Du vil bli en viktig diskusjonspartner, rådgiver og lederstøtte for seksjonssjef.

Dine arbeidsoppgaver vil i hovedsak være

 • drift og utvikling av administrative tjenester
 • planlegging og gjennomføring av arrangementer og utdanningsrelaterte kurs på begge avdelingene
 • koordinering av kommunikasjonsaktiviteter internt og eksternt
 • initiering og tilrettelegging av interne prosesser
 • Planlegging og gjennomføring av prosesser knyttet til nettverksbygging og salg av tjenester internt og eksternt, organisasjonsutvikling, rapportering med mer
 • bistand til driften av verkstedene, oppfølgning av studentassistenter og koordinering med emneansvarlige
 • ledelse av seksjonens HMS-arbeid på delegasjon fra leder
 • sikre at seksjonens virksomhet skjer innenfor gjeldende lover og regler
 • medansvar for utarbeidelse og oppfølging av seksjonens strategier, planer og budsjett

Vi søker deg som har

 • relevant høyere utdanning på universitets- eller høgskolenivå
 • for stilling som seniorkonsulent kreves i tillegg bachelorgrad, relevant praksis samt evne til selvstendig og resultatorientert arbeid
 • meget god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk
 • gode IT-kunnskaper og evne til å sette seg raskt inn i nye systemer

Meget god og relevant praksis kan kompensere for kravet om formell utdanning.

Det er en fordel at du har

 • evne til å ta initiativ, bidra til godt samarbeid, og tenke helhetlig
 • evne til selvstendig og resultatorientert arbeid
 • gode kommunikasjonsferdigheter
 • arbeidslyst, og evne til å yte i en arbeidshverdag med høyt tempo
 • interesse for, og evne til, å videreutvikle et godt arbeidsmiljø
 • forståelse og interesse for fakultetets kjernevirksomhet, og entusiasme for å støtte opp om disse på en effektiv måte

Det er viktig for OsloMet å gjenspeile befolkningen i vår region og vi ønsker alle kvalifiserte søkere velkommen. Vi arbeider aktivt med å utvikle oss videre som en inkluderende arbeidsplass og for å tilrettelegge arbeidsplassen dersom du har behov for det. Har du perioder i livet hvor du ikke har vært i arbeid, utdanning eller opplæring er du også velkommen til å søke hos oss.

Vi kan tilby deg

 • en spennende jobb på Norges tredje største og mest urbane universitet
 • en kreativ og skapende arbeidsplass i stor utvikling
 • et fakultet i vekst og med et viktig samfunnsoppdrag
 • låne- og pensjonsbetingelser i Statens Pensjonskasse
 • fleksibel arbeidstid og gode velferdsordninger

Du må laste opp attester og alle sider av vitnemål. Dokumentene må være på engelsk eller et skandinavisk språk. Oversettelser må være autorisert. Du må fremvise originaler ved et eventuelt intervju. OsloMet gjennomfører kontroll av dokumenter, slik at du som kandidat skal få en reell evaluering og rettferdig konkurranse.

Andre opplysninger

Ønsker du nærmere informasjon om stillingen kan du kontakte:

Stillingen lønnes iht til Hovedtariffavtalene i staten og OsloMets lønnspolitikk i 1408 førstekonsulent, lønnstrinn 43-54, som for tiden utgjør kr. 413 500-491 200 pr. år, eller 1363 seniorkonsulent, lønnstrinn 49-59, som for tiden utgjør kr. 454 200-534 400 pr. år. For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes.

Vil du søke på stillingen må du søke elektronisk ved å benytte knappen ”Søk stillingen”.

OsloMet er Charter & Code sertifisert av EU-kommisjonen med rettigheter til å bruke logoen HR Excellence in Research (HRS4R) og medlem i nettverket EURAXESS som bidrar til gode arbeidsforhold for mobile forskere. OsloMet har sluttet seg til prinsippene og forpliktet institusjonen til å følge anbefalingene i DORA-erklæringen (sfdora.org) (The San Francisco Declaration on Research Assessment).

Referansenummer: 21/10729

Søk stillingen

Powered by Labrador CMS