Ledig stilling på Universitetet i Oslo

Blindern og Urbygningen (Foto: Wikimedia og Colourbox)

Studiekonsulent - vikariat (Institutt for Informatikk)

Søknadsfrist 02.04.2019

Om stillingen

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo er Norges eldste og høyest rangerte forsknings- og undervisningsinstitusjon med 28 000 studenter og 7 000 ansatte. Faglig bredde og internasjonalt anerkjente forskningsmiljøer gjør UiO til en viktig samfunnsaktør.


Institutt for informatikk (IFI) er ett av ni institutter ved Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet. IFI er Norges største universitetsinstitutt for generell utdanning og forskning i databehandling og beslektede emner. Instituttet har nær 1400 bachelor-studenter, nær 600 masterstudenter og over 240 phd-studenter og postdoktorer. Instituttet har nær 370 ansatte. Av disse er om lag 280 i fulle stillinger. Den fast tilsatte vitenskapelig staben teller 75 fulle stillinger, de aller fleste i professorater og førsteamanuensis-stillinger.

Flere stillinger fra Universitetet i Oslo

Ved Institutt for Informatikk er det et ledig vikariat i 100 % stilling som førstekonsulent innen studieadministrasjon. Vikariatet gjelder for en periode på ett år fra startdato.

Førstekonsulenten inngår i instituttets studieadministrasjon, som for tiden består av åtte personer, og ledes av en studieleder. Studieadministrasjonen er en del av instituttets administrasjon, som sammen med IT-drift har i ca 30 medarbeidere.

Den som tilsettes vil ha et spesielt fokus på det studieadministrative arbeidet knyttet til våre studieprogrammer, primært på bachelornivå.

Stillingens viktigste oppgaver omfatter blant annet studieveiledning, mottak og oppfølging av studenter på alle nivåer, løpende saksbehandling av studiesaker, godkjenningssaker, og andre øvrige administrative oppgaver knyttet til instituttets utdanningstilbud.

Andre rutineoppgaver innenfor studieadministrasjon må også påregnes. Det tas forbehold om at det kan gjøres endringer i stillingens arbeidsoppgaver.

Kvalifikasjonskrav

  • Stillingen krever utdanning minimum tilsvarende bachelornivå. Relevant realkompetanse kan kompensere for utdanningskravet.
  • Det kreves gode kommunikasjons- og samarbeidsevner. Formidler godt skriftlig og muntlig på norsk og engelsk
  • God kompetanse på datasystemer som FS, Vortex, Tableau og Ephorte er en fordel

Det er ønskelig med relevant erfaring fra studieadministrativt arbeid, herunder saksbehandling og studieveiledning.Det er en fordel med informatikk i fagkretsen.

Personlige egenskaper

Den som ansettes må være serviceinnstilt, fleksibel og kunne jobbe tett med andre i team. Samtidig er det viktig at den som ansattes må kunne arbeide selvstendig og nøyaktig. Personlig egnethet for stillingen vil bli særlig vektlagt.

Vi tilbyr

  • lønn som førstekonsulent (stillingskode 1408) fastsettes etter individuell vurdering innenfor et spenn mellom kr 456 900 – 505 800, avhengig av kompetanse
  • et hyggelig og stimulerende arbeidsmiljø
  • fleksibel arbeidstid og gode velferdsordninger
  • trening i arbeidstiden
  • god pensjonsordning og gunstig lån i Statens Pensjonskasse

Søknaden skal inneholde

  • søknadsbrev
  • CV
  • vitnemål og karakterutskrifter
  • attester
  • liste med 2-3 referanser (navn, tilknytning til søker, epostadresse og telefonnummer)

Søknad (med vedlegg) må sendes inn via vårt rekrutteringssystem Jobbnorge.

Andre opplysninger

Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju.

I henhold til offentlighetsloven § 25, 2. ledd kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten.

UiO har et personalpolitisk mål om å oppnå en balansert kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn.

I tillegg ønsker UiO at våre medarbeidere i størst mulig grad gjenspeiler mangfoldet i befolkningen. Vi oppfordrer derfor kvalifiserte søkere med redusert funksjonsevne til å søke stillingen. Som IA-bedrift vil vi legge forholdene til rette for medarbeidere med nedsatt funksjonsevne.

Kontaktinformasjon

  • Seksjonsleder for studieseksjonen Kristin Broch Eliassen, epost: krishbr@ifi.uio.no, telefon 22 85 28 34
  • Rådgiver Kristin Bråthen, epost:kristinb@ifi.uio.no, telefon: 22 85 29 56

For tekniske spørsål knyttet til rekrutteringssystemet, kontakt HR rådgiver Torunn Standal Guttormsen, epost:t.s.guttormsen@mn.uio.no, telefon 22 85 42 72

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS