Ledig stilling på Universitetet i Oslo

Blindern og Urbygningen (Foto: Wikimedia og Colourbox)

Seniorkonsulent / Rådgiver avhengig av kvalifikasjoner

Søknadsfrist: 09.06.2019


Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo er Norges eldste og høyest rangerte forsknings- og undervisningsinstitusjon med 28 000 studenter og 7 000 ansatte. Faglig bredde og internasjonalt anerkjente forskningsmiljøer gjør UiO til en viktig samfunnsaktør.


Institutt for helse og samfunn (Helsam) er et av tre institutter ved Det medisinske fakultet. Instituttet spenner over ulike fag og består av seks avdelinger. Vi baserer vårt arbeid på en kompleks forståelse av sykdom, helse og helsesystemer. Både kultur, miljø, økonomi, samfunn og biologi spiller inn, direkte og indirekte. Vi har ansvar for syv masterprogram, ett bachelorprogram og for deler av profesjonsstudiet i medisin. Instituttet er lokalisert ved Ullevål sykehus og i Forskningsveien på Vindern og består av ca 470 ansatte, rundt 200 PhD-studenter og i underkant av 700 bachelor- og masterstudenter er knyttet til instituttet.

Flere stillinger fra Universitetet i Oslo

Prosjekt/forskningsmedarbeider med helsefaglig bakgrunn

Om stillingen

Det er ledig en stilling som prosjekt/forskningsmedarbeider ved Avdeling for allmennmedisin. 50% av stillingen vil være finansiert av forskningsnettverket PraksisNett. PraksisNett er en nasjonal infrastruktur for klinisk forskning i allmennpraksis som er finansiert av NFR fram til 2022. PraksisNett skal gjøre det enklere å identifisere og inkludere pasienter til å delta i kliniske studier. I løpet av denne perioden skal nettverket utgjøres av rundt 90 fastlegepraksiser knyttet sammen i en elektronisk infrastruktur fordelt på fire regionale nettverk. De første studiene i nettverket vil starte opp i løpet av høsten 2019.

Mer informasjon på nettsidene for det regionale nettverket PraksisNett Øst og nettsidene for den nasjonale infrastrukturen.

Stillingen vil være tilknyttet det regionale nettverket som ledes fra Avdeling for allmennmedisin (UiO). Dette regionale nettverket vil bestå av rundt 40 fastlegekontorer i helseregion sør-øst. Staben i PraksisNett Øst består i dag av faglig leder og administrativ rådgiver i deltidsstillinger, og vil etter hvert bli utvidet med prosjektmedarbeider(e). PraksisNett Øst er tett integrert i et dynamisk forsknings- og undervisningsmiljø på Avdeling for allmennmedisin ved Institutt for helse og samfunn.

Arbeidsoppgaver

Den som tilsettes vil få varierende arbeidsoppgaver knyttet til administrasjon av og forskningsstøtte til de tilknyttet praksisene i PraksisNett Øst. Oppgavene vil være knyttet til administrasjon og drift av nettverket, veiledning, praktisk og logistisk bistand til leger, medarbeidere og pasienter i forbindelse med forskningsprosjekter. En viktig oppgave vil handle om å ha jevnlig kontakt med fastlegekontorene som er tilknyttet PraksisNett Øst.

Stillingen skal kombineres med oppgaver knyttet til koordinering av praksisundervisningen i allmennmedisin (20%), ved å bistå undervisningsleder og modulkoordinatorer i koordinering av praksisundervisningen i tidlig pasientkontakt (modul 1, 2 og 3), koordinering av sykehjemspraksis og være kontaktpunkt mot praksislærerne (fastleger).

De resterende 30% av stillingen er tiltenkt andre administrative oppgaver i ved avdelingen, i hovedsak for Nasjonal forskerskole i allmennmedisin (NAFALM).

Siktemålet er at PraksisNett skal bli en permanent infrastruktur for forskning. Ettersom PraksisNett er finansiert av NFR t.o.m 2022, vil videreføring av stillingen etter dette forutsette at ny finansiering er på plass.

Kvalifikasjonskrav

  • Stillingen krever relevant helsefaglig utdanning på bachelornivå fra universitet eller høyskole, men erfaring og realkompetanse kan erstatte utdanningskravet
  • Det er ønskelig med erfaring fra prosjektarbeid
  • Søker bør ha erfaring med og/eller interesse for helseforskning
  • Kjennskap til fastlegetjenesten og drift og rutiner ved fastlegekontor er en fordel

Personlige egenskaper

Vi søker en person som er engasjert, selvstendig og serviceinnstilt. Arbeidsoppgavene krever systematiske evner og god ordensans. Den som tilsettes i stillingen forventes å trives med en lærerik, variert og til tider travel arbeidshverdag. Noe reisevirksomhet til legepraksisene mv. må påregnes.

  • Gode samarbeidsevner
  • Strukturert, allsidig og fleksibel
  • God norsk og engelsk skriftlig og muntlig framstillingsevne
  • Gode generelle IKT- kunnskaper
  • Personlig egnethet vil bli vektlagt

Vi tilbyr

  • Arbeidsplass ved Avdeling for allmennmedisin lokalisert på området til Ullevål Universitetssykehus sentralt i Oslo.
  • Lønn svarende seniorkonsulent SKO 1363 Lønnplassering: kr. 466.500 - 505.800, alternativt rådgiver SKO 1434 Lønnsplassering kr. 488.500 - 576.100 avhengig av ansiennitet og kompetanse
  • Et hyggelig og stimulerende arbeidsmiljø med høyt kvalifiserte medarbeidere
  • God pensjonsordning og gunstig lån i Statens Pensjonskasse

Søknaden skal inneholde

1. Et motivasjonsbrev som beskriver interesser og relevant erfaring

2. CV som inkluderer liste over relevante arbeidserfaringer, og evt. erfaringer relatert til forskning og forskningsstøtte

3. Kopi av relevante vitnemål med karakterer

4. Navn og kontaktinformasjon til 2 referansepersoner

Mangelfulle søknader vil ikke bli vurdert. De mest aktuelle søkerne vil bli innkalt til intervju.

Søknad (evt. med vedlegg) må sendes inn via vårt rekrutteringssystem Jobbnorge.

Andre opplysninger

Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju.

I henhold til offentlighetsloven § 25, 2. ledd kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten.

UiO har et personalpolitisk mål om å oppnå en balansert kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn.

Evt. ved lederstilling med mindre enn 40 % kvinneandel: Kvinner oppfordres spesielt til å søke.

I tillegg ønsker UiO at våre medarbeidere i størst mulig grad gjenspeiler mangfoldet i befolkningen. Vi oppfordrer derfor kvalifiserte søkere med redusert funksjonsevne til å søke stillingen. Som IA-bedrift vil vi legge forholdene til rette for medarbeidere med nedsatt funksjonsevne.

Kontaktinformasjon

Nærmere opplysninger om stillingen, av faglig karakter:

For spørsmål om søknadsprosessen: Personalrådgiver, Åse R. Halfstad

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS