Stilling:

Førstekonsulent - økonomi

Søknadsfrist 20.02.2019

Nord universitet

Utfordringene verden står overfor krever ny innsikt, innovative løsninger og lokal forankring. Nord universitet er et ungt universitet med sterk regional tilknytning og et globalt perspektiv. Vi leverer fremtidsrettede studietilbud og relevant forskning med fokus på blå og grønn vekst, innovasjon og entreprenørskap, og velferd, helse og oppvekst. Nord universitet har 12.000 studenter og 1.200 ansatte fordelt på ni studiesteder.


Fakultet for samfunnsvitenskap (FSV) utdanner samfunnsvitere som imøtekommer samfunnets behov for nytenkende yrkesutøvere innen privat og offentlig sektor. Fakultetets doktorgrad er ph.d. i sosiologi. FSV har ca. 2200 studenter og 190 ansatte.


Fakultetets forskningsvirksomhet er organisert i fire faggrupper: Velferd og sosiale relasjoner, Historie, kultur og medier, Ledelse og innovasjon og Miljø, Internasjonale relasjoner, nordområder og samfunnssikkerhet.


Fakultet for samfunnsvitenskap har ansatte på tre ulike studiesteder; Bodø, Steinkjer og Levanger. Det gis per i dag også undervisning på Stokmarknes og Mo i Rana.


Les mer: www.nord.no/fsv

Om stillingen

Ved Nord universitet, Fakultet for samfunnsvitenskap, studiested Bodø, er det ledig en fast 100 % stilling som førstekonsulent innen økonomi.

Stillingen har kontorsted Bodø.

Arbeidsoppgaver

  • Klargjøring av inngående og utgående faktura
  • Utarbeiding og oppfølging av kontrakter for gjesteforelesere, timelærere og sensorer
  • Klargjøring av reiseregninger
  • Bidra til regnskapsføring, periodeavslutninger og rapportering

For øvrig må det påregnes andre regnskapsoppgaver etter behov. Stillingen inngår i et økonomiteam ved fakultetet. Erfaring og kjennskap til økonomisystemene Agresso, Basware og SAP er en fordel, men opplæring vil bli gitt. I tillegg vektlegges gode Excel-kunnskaper.

Kvalifikasjonskrav

  • For ansettelse i stilling som førstekonsulent kreves bachelorgrad i økonomiske fag. I særlige tilfeller kan lang og relevant praksis kompensere for deler av utdanningskravet

Øvrige kvalifikasjoner og personlig egnethet

  • God økonomiforståelse og erfaring fra regnskapsarbeid vektlegges
  • Erfaring fra saksbehandling, publikumsrelatert servicearbeid og relevant arbeidserfaring fra universitets- eller høgskolesektoren tillegges også vekt
  • Stor arbeidskapasitet, gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
  • Må kunne arbeide selvstendig, nøyaktig og strukturert

I vurderingen av søkere vil personlige egenskaper som er nødvendig for stillingen bli vektlagt.

Vi kan tilby

  • God låne-, forsikrings- og pensjonsordning i Statens pensjonskasse.
  • Kreativt og kollegialt arbeidsmiljø
  • En arbeidsplass i stadig utvikling
  • Fleksibel arbeidstid
  • Aktivt bedriftsidrettslag

Stillingen lønnes etter statens regulativ, kode 1408 førstekonsulent, årslønn fra kr 442 400,- til kr 480 600,-. Lønn etter ansiennitet og kvalifikasjoner. For særlig godt kvalifiserte søkere kan høyere plassering vurderes.

Fra lønnen går lovfestet innskudd i Statens pensjonskasse.

Generell informasjon

Den som ansettes må rette seg etter de lover, avtaler og instrukser som til enhver tid gjelder for stillingene. Det tas forbehold om endringer i ansvars- og arbeidsområdet som følge av framtidige organisasjonsendringer ved Nord universitet.

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Statlige virksomheter har et måltall om at minst 5 % av nyansatte skal ha nedsatt funksjonsevne eller hull i CV`en. Nord universitet oppfordrer derfor kvalifiserte kandidater med nedsatt funksjonsevne, hull i CV`en, innvandrerbakgrunn og ulik utdanning, arbeids- og livserfaring til å søke. Universitetet praktiserer moderat kjønnskvotering i samsvar med lokal tilpasningsavtalen for Hovedavtalen i Staten.

Dersom søkere tilkjennegir nedsatt funksjonsevne eller hull i CV kan opplysningene bli brukt til anonymisert registeringsformål i forbindelse med måltallet.

Aktuelle kandidater vil bli innkalt til intervju.

Kontakt

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til:

Søknad

Søknad m/cv kopi av vitnemål og attester sendes elektronisk innen 20.02.2018.

All dokumentasjon lastes opp som vedlegg til den elektroniske søknaden.

Det er søkers ansvar å sende inn fullstendig dokumentasjon elektronisk innen søknadsfristen.

Etter søknadsfristens utløp vil det bli utarbeidet offentlig søkerliste. Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv etter ønske om å bli utelatt fra søkerlisten. Søkere som likevel ber om konfidensialitet, må grunngi dette særskilt i søknaden. Søkerne vil i tilfellet bli forhåndsvarslet om offentliggjøring.

Referanse: 30083308

Søk på stillingen

fnokode:1234

Powered by Labrador CMS