Stilling:

Førstekonsulent / Sikkerhetskoordinator

Søknadsfrist: 31. oktober

Forsvarets forskningsinstitutt

Forsvarets forskningsinstitutt (FFI) er et av landets ledende kompetansemiljøer innen teknologi. FFI er en sivil forskningsinstitusjon direkte underlagt Forsvarsdepartementet. Virksomheten har omkring 700 ansatte, hvor over 500 er forskere og ingeniører som utvikler teknologi og kunnskap for å gjøre Norge i stand til å ha et tidsriktig og effektivt forsvar. Instituttet er tverrfaglig og dekker fag som fysikk, informatikk, kommunikasjonsteknologi, kybernetikk, anvendt matematikk, elektronikk, kjemi, biologi, medisin, statsvitenskap og økonomi. Instituttet ligger på Kjeller ved Lillestrøm og Karljohansvern i Horten.

Ved Sikkerhetsenheten søker vi en medarbeider som er strukturert, har pågangsmot og vil bidra til at FFI utfører et godt og fungerende sikkerhetsarbeid internt og har et godt samarbeid med andre i og utenfor forsvarssektoren.

Arbeidsoppgavene vil være primært knyttet til personellsikkerhet og graderte anskaffelser. Du vil jobbe med veiledning og kontroll av sikkerhetsklareringer og bidra til å opprettholde den høye graden av kvalitet som er i dagens prosess. En viktig del av oppgavene er å gi råd til prosjektene ved sikkerhetsgraderte anskaffelser, samt forberede og bidra til gjennomføring av revisjon og kontroll med leverandører av graderte anskaffelser. Andre oppgaver som følger av sikkerhetskoordinator rollen er å inngå i revisjonsteamet og følge opp tiltak etter revisjoner, administrasjon av FD-ID-kort, reisedokumenter som Request for Visit, Nato travel order og lignende.

Sikkerhetskoordinatoren vil jobbe på tvers av alle fagområder som sikkerhetsenheten er ansvarlig for.

Vår nye medarbeider må ha relevant utdanning og/eller erfaring innen fagområdene for forebyggende sikkerhet, være allsidig, faglig nysgjerrig og løsningsorientert. Du må ha evnen til å jobbe strukturert og selvstendig, være kvalitetsbevisst, pålitelig og ansvarsbevisst samt ha gode samarbeidsevner. Det vil vektlegges høy integritet og personlig egnethet. Stillingen krever sikkerhetsklarering Strengt Hemmelig.

Nærmere opplysninger får du ved å henvende deg til:

  • Sikkerhetsleder Atle Olausen, tlf. (63 80) 71 40 eller
  • Ass. sikkerhetsleder Jytte Wilhelmsen, tlf. (63 80) 71 08

Send søknad merket ref. nr. 2018/01973, vedlagt kopier av vitnemål fra videregående skole, høyere utdanning og praksis, sendes elektronisk fra HR-enhetens side på wwwi.ffi.no innen 31. oktober 2018.

Referansenr: 2018/01973

Send søknad

Kontaktpersoner:

  • Atle Olaussen tlf: +47 63 80 71 40 / mob: +47 952 00 797
  • Jytte Wilhelmsen mob: +47 950 72 328

Hjemmeside: www.ffi.no

Powered by Labrador CMS