Stilling:

Kommunikasjonsrådgiver ved Det helsevitenskapelige fakultet

Søknadsfrist 19.03.2019

UiT Norges arktiske universitet

UiT Norges arktiske universitet er et breddeuniversitet som bidrar til en kunnskapsbasert utvikling regionalt, nasjonalt og internasjonalt. Vi skal utnytte vår sentrale beliggenhet i nordområdene, vår faglige bredde og kvalitet og våre tverrfaglige fortrinn til å møte fremtidens utfordringer.


Troverdighet, akademisk frihet, nærhet, kreativitet og engasjement skal prege forholdet mellom ansatte, mellom ansatte og studenter og mellom UiT og samarbeidspartnere.

Vil du jobbe ved verdens nordligste universitet?

Om stillingen

Ved Det helsevitenskapelige fakultet ved UiT Norges arktiske universitet, er det ledig en fast 100 % stilling som rådgiver/seniorrådgiver innen kommunikasjon og formidling. Stillingen ligger under Seksjon for forskning, utdanning og formidling i fakultetsadministrasjonen.

Vår nye medarbeider skal jobbe allsidig innen kommunikasjon med særlig vekt på forskningskommunikasjon, strategisk rådgivning, lederstøtte, intern kommunikasjon og opplæring. Kommunikasjons- og medierådgiving, profilering, sosiale medier og annet redaksjonelt arbeid vil inngå, og du vil være bidragsyter i ulike kommunikasjons- og formidlingsprosjekter.

I stillinga inngår ansvar for å planlegge, koordinere og gjennomføre fakultetets obligatoriske phd-kurs i forskningskommunikasjon. Du får også en rolle i å veilede og bistå forskere ved søknader om eksterne midler.

Kvalifikasjonskrav

Det kreves relevant høyere utdanning innen kommunikasjon og journalistikk, og gjerne også pedagogikk. Ved særlig omfattende og relevant erfaring, kan utdanningskravet fravikes. Den som tilsettes må ha solid erfaring fra forskningskommunikasjon og god skriftlig og muntlig framstillingsevne på norsk og engelsk. Praksis fra nyhets- og forskningsformidling, kommunikasjonsrådgivning og kursvirksomhet, er nødvendig. Allsidig redaksjonell erfaring vil bli tillagt vekt, inkludert innholdsproduksjon, tekstredigering, publisering, bruk av sosiale medier og foto og video. Kunnskap om og erfaring fra søknadsprosesser tilknyttet ekstern finansiering av forskning, vil være en styrke, og innsikt i allsidige former for forskningskommunikasjon, er et fortrinn. Kjennskap til akademia generelt, UiT spesielt, vil telle positivt.

Vi søker en samarbeids- og løsningsorientert person som er systematisk og nøyaktig, kreativ og allsidig. Du er utviklingsorientert både på egne og andres vegne, og er nysgjerrig på forskning, utdanning og formidling innen helse. Vår nye medarbeider må kunne jobbe selvstendig, og samtidig være en lagspiller med gode lytteregenskaper. Du er initiativrik og har god kommunikasjonsfaglig kompetanse og vurderingsevne. Pedagogiske evner og personlig egnethet vil bli sterkt vektlagt.

Lønnsbetingelser

Stillinga er plassert i statlig lønnsregulativ som kode 1434 rådgiver eller 1364 seniorrådgiver avhengig av kompetanse og erfaring.

Fra bruttolønn trekkes 2 % lovfestet innskudd til Statens pensjonskasse.

Kontaktinformasjon

For nærmere opplysninger om stillinga, kontakt:

  • Seksjonsleder Ståle Liljedal, tlf. 77 64 67 52, mobil 95 16 59 5, e-post stale.liljedal@uit.no eller
  • Faggruppeleder for kommunikasjon, formidling og studentrekruttering, Torgunn Wærås tlf. 77 64 68 58, mobil 99 70 13 97, e-post: torgunn.waras@uit.no

Les mer om Det helsevitenskapelige fakultet, her: Velkommen til Det helsevitenskapelige fakultet

Andre opplysninger

Forespørsler om hvordan arbeidsmiljøet er tilrettelagt, herunder arbeidsstedets fysiske beskaffenhet, helsetjeneste, muligheter for fleksitid, deltid o.l. kan rettes til telefonreferansen i annonsen.

Ved UiT Norges arktiske universitet legger vi vekt på mangfold, og oppfordrer derfor kvalifiserte søkere til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Universitetet er IA-virksomhet og vil forsøke å legge arbeidsforholdene til rette for ansatte med redusert funksjonsevne. Personopplysninger du oppgir i søknad og CV til stillinger, behandles i henhold til lov om behandling om personopplysninger - Personopplysningsloven. I henhold til offentlighetsloven § 25, 2. ledd kan søker be om ikke å bli oppført på den offentlige søkerlista. Universitetet kan likevel beslutte at navnet på kandidaten skal offentliggjøres. Søker vil bli varslet i forkant av en eventuell offentliggjøring.

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS