Ledig stilling ved UiT Norges arktiske universitet

Kommunikasjonsrådgiver i prosjektet Smart Senja

Søknadsfrist: 06.02.2020

Vil du jobbe ved verdens nordligste universitet?

Om stillingen

Ved Fakultet for naturvitenskap og teknologi, Institutt for fysikk og teknologi er det ledig fast 100 % stilling som førstekonsulent/rådgiver. Stillingen har finansiering for 4 år, med mulighet for forlenget finansieringsperiode.

UiT Norges arktiske universitet

UiT Norges arktiske universitet er et breddeuniversitet som bidrar til en kunnskapsbasert utvikling regionalt, nasjonalt og internasjonalt. Vi skal utnytte vår sentrale beliggenhet i nordområdene, vår faglige bredde og kvalitet og våre tverrfaglige fortrinn til å møte fremtidens utfordringer.


Troverdighet, akademisk frihet, nærhet, kreativitet og engasjement skal prege forholdet mellom ansatte, mellom ansatte og studenter og mellom UiT og samarbeidspartnere.

Arbeidsted vil være Tromsø.

UiT sitt arktiske senter for bærekraftig energi (ARC) er med i et ENOVA prosjektet som skal realisere framtidens energiløsninger på Nord-Senja. Prosjektet er ledet av Troms Kraft nett AS. Målet er å styrke forsyningssikkerheten, implementere nye løsninger som eksempelvis batteri og styringssystemer som kan kombineres med fornybar energi, hvor løsningene forankres lokalt, som igjen kan lokal konkurransekraft og framtidas klimavennlige fiskevær. En vesentlig del av prosjektet er kunnskap og kompetanseformidling. Dette skal rette seg mot Nord-Senja, energibransjen, forskningsmiljøer og i prosjekt konsortiet. For å styrke dette arbeidet søker vi en motivert kommunikasjonsrådgiver.

Du får jobbe med

Stillingen er tillagt mange varierte og selvstendige arbeidsoppgaver:

  • Koordinere formidlingsaktiviteter i prosjektet
  • Identifisere publiserbare nyheter fra prosjektet gjennom regelmessig kontakt med prosjektdeltakerne og ved å følge pågående aktiviteter
  • Ansvar for oppdateringer og utvikling av prosjektets nettsider
  • Sørge for synlighet for prosjektet i sosiale medier og andre alternative plattformer
  • Skrive pressemeldinger og være pressekontakt ved ulike arrangementer
  • Bistå med å arrangere møter og konferanser
  • Bistå med rapportering
  • Kontaktpunkt mot lokale aktører og samarbeidspartnere
  • Intern informasjon og kommunikasjon

Stillingen krever både selvstendighet og kreativitet hvor den som ansettes vil ta ansvar for å utvikle kommunikasjonen i og formidlingen fra prosjektet, i samarbeid med prosjektleder og prosjektdeltakere. Noe reisevirksomhet, spesielt lokalt må påregnes.

Kvalifikasjonskrav

Vi søker primært person med relevant høyere utdanning innen media/journalistikk, kommunikasjon, formidling, eller samfunnsfag, eller erfaring fra lignende prosjektarbeid. Vi søker en utadvendt og selvstendig person med gode formidlingsevner og svært godt skriftlig språk på norsk og engelsk. Interesse og nysgjerrighet for prosjektet er en nødvendighet.

Vi kan tilby

  • fleksibel arbeidstid
  • trening i arbeidstida
  • gode pensjons- og velferdsordninger

Lønn fastsettes etter statens regulativ 1408 Førstekonsulent. For særdeles godt kvalifiserte søkere, lønnes iht statens regulativ kode 1434 rådgiver. Det trekkes 2 % pliktig innskudd til Statens pensjonskasse.

Søknad

Søknad sendes elektronisk på søknadsskjema som du finner på denne siden.

Søknaden skal inneholde:

  • søknadsbrev
  • CV (fullstendig oversikt over utdanning, praksis og faglig arbeid)
  • vitnemål og attester
  • 2-3 referanser med kontaktinformasjon

Søkere som blir innkalt til intervju må ta med originale vitnemål og attester.

Kontaktinformasjon

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse:

Generelt

UiT Norges arktiske universitet legger vekt på mangfold, og oppfordrer allekvalifiserte søkere til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn. Universitetet er IA-virksomhet og legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene for tilsatte med redusert funksjonsevne.

Forespørsler om hvordan arbeidsmiljøet er tilrettelagt, herunder arbeidsstedets fysiske beskaffenhet, helsetjeneste, muligheter for fleksitid, deltid o.l. kan rettes til telefonreferansen.

Personopplysninger som avgis i søknad og CV til stillinger behandles i henhold til lov om behandling av personopplysninger; Personopplysningsloven. I henhold til offentlighetsloven §25, 2. ledd kan søker be om ikke å bli oppført på den offentlige søkerlista. Universitetet kan likevel beslutte at navnet på kandidaten skal offentliggjøres. Søker vil i forkant av eventuell offentliggjøring bli varslet.

Les mer på våre nettsider.

Velkommen som søker.

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS