LEDIG STILLING VED OSLOMET

Kommunikasjonsrådgiver - Avdeling for samfunnskontakt og kommunikasjon

Søknadsfrist: 15.08.2021

OsloMet

OsloMet – storbyuniversitetet er landets tredje største universitet, med over 20 000 studenter og mer enn 2000 ansatte. OsloMet leverer kunnskap og yrkesutøvere samfunnet er avhengig av, og er tett på arbeidslivets behov. OsloMet er et urbant og mangfoldig universitet med internasjonalt preg og et attraktivt studie- og arbeidssted med studiesteder midt i Oslo og på Kjeller ved Lillestrøm. Tilstedeværelsen i hovedstadsregionen gir universitetet gode muligheter til å forstå og høste fordelene av byens varierte befolkningssammensetning.

Vil du være med og videreutvikle internkommunikasjonen ved OsloMet?

Ved OsloMet har vi mer enn 2000 ansatte som fortjener god internkommunikasjon. Avdeling for samfunnskontakt og kommunikasjon ser nå etter en erfaren kommunikasjonsrådgiver som kan ta ansvar for vår interkommunikasjon og utvikle den videre de neste årene. Sammen med over 30 andre kommunikasjonsrådgivere vil du jobbe i et spennende fagmiljø der det er høyt under taket og gode ideer blir tatt godt imot.

Dine arbeidsoppgaver vil i hovedsak være å

  • planlegge, gi råd og gjennomføre aktiviteter for å styrke internkommunikasjonen rettet mot ansatte ved OsloMet.
  • videreutvikle hovedkanalen for internkommunikasjon, ansatt.oslomet.no
  • arbeide kreativt for å finne nye kanaler for å nå ansatte og bygge felles kultur
  • produsere og publisere innhold på ansatt.oslomet.no, og i øvrige kanaler.
  • være en pådriver for, og legge til rette for, økt involvering og engasjement i organisasjonen
  • lede og/eller inngå i prosjektarbeid som berører andre kommunikasjonsfaglige oppgaver i avdelingen

Du må ha

  • relevant høyere utdanning minimum bachelorgrad, fortrinnsvis mastergrad. Videre kreves det lang og relevant praksis og dokumentert evne til selvstendig og resultatorientert arbeid.
  • erfaring med både planlegging og gjennomføring av kommunikasjonsaktiviteter i ulike kanaler
  • erfaring fra arbeid med internkommunikasjon og organisasjonskultur
  • meget gode norsk- og engelskkunnskaper, skriftlig og muntlig

Vi ser etter en initiativrik person som evner å tenke strategisk, og som er i stand til å finne gode løsninger på utfordringer. Du bør ha høy kommunikasjonsfaglig kompetanse og god prosessforståelse, stor arbeidskapasitet og operativ gjennomføringsevne. Du bør like å arbeide både selvstendig og i team. I utvelgelsen vil det bli lagt vekt på samarbeidsegenskaper, og evnen til å bygge tillit og relasjoner i en stor organisasjon.

Det er viktig for OsloMet å gjenspeile befolkningen i vår region, og vi ønsker alle kvalifiserte søkere velkommen. Vi arbeider aktivt med å utvikle oss videre som en inkluderende arbeidsplass, og for å tilrettelegge arbeidsplassen dersom du har behov for det. Har du perioder i livet hvor du ikke har vært i arbeid, utdanning eller opplæring er du også velkommen til å søke hos oss.

Vi kan tilby deg

  • en spennende jobb på Norges tredje største og mest urbane universitet
  • interessante, varierte og utfordrende kommunikasjonsoppgaver i en stor organisasjon
  • et godt arbeidsmiljø med mange dyktige kolleger med høye faglige ambisjoner
  • muligheten til å bli kjent med en stor bredde av forsknings- og fagmiljøer
  • personlige og faglige utviklingsmuligheter
  • låne- og pensjonsbetingelser i Statens Pensjonskasse
  • fleksibel arbeidstid og gode velferdsordninger

Du må laste opp attester og alle sider av vitnemål. Dokumentene må være på engelsk eller et skandinavisk språk. Oversettelser må være autorisert. Du må fremvise originaler ved et eventuelt intervju. OsloMet gjennomfører kontroll av dokumenter, slik at du som kandidat skal få en reell evaluering og rettferdig konkurranse.

Andre opplysninger

Ønsker du nærmere informasjon om stillingen kan du kontakte:

  • fungerende seksjonssjef, Hallvard Lavoll, 93634354

Stillingen lønnes iht. til Hovedtariffavtalene i staten og OsloMets lønnspolitikk, i 1364 seniorrådgiver, lønnstrinn 60-74, dvs kroner 543 500 - 702 100 pr. år. For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes.

Søknadsfrist: 15. august 2021

Ref:  21/06604

OsloMet er Charter & Code sertifisert av EU-kommisjonen med rettigheter til å bruke logoen HR Excellence in Research (HRS4R) og medlem i nettverket EURAXESS som bidrar til gode arbeidsforhold for mobile forskere. OsloMet har sluttet seg til prinsippene og forpliktet institusjonen til å følge anbefalingene i DORA-erklæringen (sfdora.org) (The San Francisco Declaration on Research Assessment).

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS