Stilling:

Lærling i Fotograffaget

Søknadsfrist 24.03.2019

UiT Norges arktiske universitet

UiT Norges arktiske universitet er et breddeuniversitet som bidrar til en kunnskapsbasert utvikling regionalt, nasjonalt og internasjonalt. Vi skal utnytte vår sentrale beliggenhet i nordområdene, vår faglige bredde og kvalitet og våre tverrfaglige fortrinn til å møte fremtidens utfordringer.


Troverdighet, akademisk frihet, nærhet, kreativitet og engasjement skal prege forholdet mellom ansatte, mellom ansatte og studenter og mellom UiT og samarbeidspartnere.

Vil du bli lærling hos oss

Opplæringskontoret UiT er et flerfaglig opplæringskontor som tilbyr viktige læreplasser, UiT Norges arktiske universitet (UiT) har i 2019 totalt 22 læreplasser. UiT søker etter en fotograflærling til seksjon for kommunikasjon (KOM) ved UiT med oppstart høsten 2019.

UiT er en stor statlig virksomhet som har mange ulike fagområder vi arbeider innen. Vi har ca 3500 ansatte og 16700 studenter.

Å søke om lærlingeplass ligner på å søke jobb, og det er konkurranse om plassene. Aktuelle kandidater vil inviteres til intervju, hvor det er viktig at lærlingen gjør et godt inntrykk og har gode faglige resultater. UiT ønsker dyktige og motiverte lærlinger.

UiT er godkjent lærebedrift i følgende fag

  • IKT-servicefaget
  • Dataelektronikerfaget
  • Kontor- og administrasjonsfaget (søker godkjenning for opptak høsten 2019)
  • Mediegrafikerfaget
  • Automasjonsfaget
  • Industrimekanikerfaget
  • Fotograffaget
  • Akvakulturfaget

Arbeidsoppgaver

Opplæring i lærefaget i henhold til fastlagt læreplan.

Hovedområder:

  • Bildekommunikasjon og fotografering
  • Bildebehandling og produksjonslære
  • Ferdiggjøring og kvalitetssikring
  • Administrasjon, salg og økonomi

Bildekommunikasjon og fotograferingsoppgaver kan være rettet mot målgrupper intern på UiT, eller mot et bredt spekter av målgrupper eksternt.

Arbeidsoppgavene er svært varierte, det kan dreie seg om dokumentasjon av arrangement, illustrasjoner til forskningsformidling, nyhetsfotografering, portrettfotografering, foto til promotering av UiT, osv.

Bildebehandling og produksjonslære: Som lærling i fotografifaget jobber du daglig med Adobe CC applikasjoner for bildebehandling og publisering.

Administrasjojn, salg og økonomi handler om å kjenne virksomhetens organisering, kjennskap til målgruppe, kundegruppe, kundeveiledning og budsjettering.

Personlige egenskaper

Vi søker motiverte og initiativrike lærlinger med målrettet interesse for faget.

Vi ønsker oss personer som liker å fortelle historier med bilder, personer som er kreative og uredde.

Vi søker en lærling som er lærevillig og nyskjerrig.

Som lærling vil du ha en sentral rolle i å levere produkter og tjenester, samt yte service til ansatte og studenter. Vi ønsker derfor en kandidat med gode kommunikasjonsevner.

Krav til søker

Du må minimum ha fullført vg1 (medier og kommunikasjon) eller tatt medieproduksjon.

Kontakt

For mer informasjon ta kontakt Opplæringskontoret UiT ved Benedicte Andersen Kristensen, Tlf: +47 78 45 03 01, epost: benedicte.a.kristensen@uit.no

Slik søker du

Søknaden sendes via denne siden. Den skal inneholde søknadsbrev, attester og vitnemål. Frem til du får vitnemål kan du sende kopi av karakterutskrift. Husk å ettersende vitnemålet når du mottar det.

Andre opplysninger

Ved Universitetet i Tromsø legger vi vekt på mangfold, og oppfordrer derfor kvalifiserte søkere til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Universitetet er IA-virksomhet, og legger derfor vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene for tilsatte med redusert funksjonsevne. Forespørsler om hvordan arbeidsmiljøet er tilrettelagt, herunder arbeidsstedets fysiske beskaffenhet, helsetjeneste, muligheter for fleksitid, deltid o.l. kan rettes til telefonreferansen.

Personopplysninger som avgis i søknad og CV til stillinger håndteres i henhold til lov om behandling av personopplysninger; personopplysningsloven. I henhold til offentlighetsloven § 25, 2. ledd kan søker be om ikke å bli oppført på den offentlige søkerlista. Universitetet kan likevel beslutte at navnet på kandidaten skal offentliggjøres. Søker vil i forkant av eventuell offentliggjøring bli varslet.

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS