Stilling:

Kommunikasjons - konsulent / rådgiver

Søknadsfrist: 03.03.2019

SINTEF

SINTEF er et av Europas største forskningsinstitutt, med flerfaglig spisskompetanse innenfor teknologi, naturvitenskap og samfunnsvitenskap. SINTEF er en uavhengig stiftelse som siden 1950 har skapt innovasjon gjennom utviklings- og forskningsoppdrag for næringsliv og offentlig sektor i inn- og utland. SINTEF har 2000 medarbeidere fra 75 nasjoner og en årlig omsetning på over tre milliarder kroner.

Visjon: Teknologi for et bedre samfunn

SINTEF Ocean driver forskning og innovasjon knyttet til havrommet for nasjonal og internasjonal industri. Vår ambisjon er å videreføre Norges ledende posisjon innenfor marinteknisk og biomarin forskning. Sammen med næringsliv og myndigheter utvikler vi fremtidsrettede løsninger for bærekraftig utnyttelse av havet. Selskapet har 340 ansatte og har hovedkontor i Trondheim med avdelinger i Tromsø, Hirtshals, Oslo, Ålesund og Bergen.

Formidling av forskningsresultater er viktig for å oppfylle vårt samfunnsansvar. Vi gjennomfører over 400 prosjekt hvert år og står foran en viktig fase i arbeidet med å realisere Ocean Space Centre. Derfor søker vi etter en kommunikasjonskonsulent / rådgiver som kan hjelpe oss med å styrke vår posisjon og synlighet. Stillingen er plassert i stab og vil jobbe mot alle deler av vår virksomhet, både i SINTEF Ocean og i resten av konsernet. Vi søker deg som kan produsere godt innhold både i tekst, foto og video som skal brukes i egne og fortjente kanaler.

Arbeidsoppgaver:

  • Produsere og publisere innhold for ulike kanaler, nasjonalt og internasjonalt, i samarbeid med forskere
  • Skrive og produsere små og store historier gjennom foto, video og tekst
  • Andre kommunikasjonsrelaterte oppgaver

Kvalifikasjoner:

  • Du har relevant utdanning på bachelor eller masternivå
  • Du er initiativrik og strukturert med god samfunnsforståelse
  • Du klarer å formidle komplekse temaer og løsninger på en enkel og engasjerende måte
  • Du kan både ha noen års praksis eller være nyutdannet

Web: www.sintef.no

Contact: Karoline Ski (Kommunikasjonssjef)

Telephone: 92291765

E-mail: Karoline.Ski@sintef.no

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS