LEDIG STILLING VED SINTEF

Programvareutvikler

Søknadsfrist: 05.01.2022

SINTEF

SINTEF er et av Europas største forskningsinstitutt, med flerfaglig spisskompetanse innenfor teknologi, naturvitenskap og samfunnsvitenskap. SINTEF er en uavhengig stiftelse som siden 1950 har skapt innovasjon gjennom utviklings- og forskningsoppdrag for næringsliv og offentlig sektor i inn- og utland. SINTEF har 2000 medarbeidere fra 75 nasjoner og en årlig omsetning på over tre milliarder kroner.

Visjon: Teknologi for et bedre samfunn.

SINTEF Ocean er et av seks institutt som utgjør SINTEF. Vi jobber med forskning og innovasjon knyttet til havrommet for nasjonal og internasjonal industri. Vår ambisjon er å videreføre Norges ledende posisjon innenfor marinteknisk og biomarin forskning. Sammen med næringsliv og myndigheter utvikler vi fremtidsrettede løsninger for bærekraftig utnyttelse av havet. Vårt hovedkontor er i Trondheim, og vi har avdelinger i Tromsø, Hirtshals, Oslo, Ålesund og Bergen.

SINTEF søker neste generasjon problemløsere

SINTEF er et av Europas største uavhengige forskningsinstitutt. I over 70 år har vi bidratt til vekst, innovasjoner og løsninger for våre kunder og samfunnet. Sammen med våre kunder jobber vi hver dag med å skape samfunnsnytte og konkurransekraft. FNs bærekraftsmål er førende for arbeidet i SINTEF. Vår visjon er teknologi for et bedre samfunn.

Nøkkelen til mange av vår tids utfordringer finnes i havet. SINTEF Ocean utvikler fremtidens havindustrier innenfor områdene mat, energi, miljø og transport.

Vi søker nå etter utviklere som kan styrke våre utviklerteam. Du vil jobbe med flere programvareprodukter med forskjellige anvendelsesområder innen blant annet marine konstruksjoner, miljøteknologi og digital forskningsformidling.Du kommer til å arbeide i team sammen med andre programvareutviklere nært opp mot forskere fra forskjellige fagfelt i forsknings- og utviklingsprosjekter. Vår oppgave er å utvikle vitenskapelig programvare av høy faglig kvalitet og gjøre den tilgjengelig for våre kunder og oppdragsgivere.

I SINTEF Ocean arbeider vi med mange forskjellige programvare-teknologier, -metoder og -språk. Noen stikkord som beskriver en typisk arbeidsuke er: Fokusert arbeid i sprinter, daglige korte Kanban stand-ups, definerte arbeidsprosesser for planlegging, analyse, design, implementasjon, testing og vedlikehold av programvare. Vi utvikler web- og skyløsninger så vel som tradisjonelle desktop-applikasjoner. Noen av verktøyene vi bruker er Python, C/C++, JavaScript og TypeScript, Fortran, Qt, Angular, Flask, og Docker. Vi er nysgjerrige og tar i bruk nye metoder og teknologier som bidrar til bedre programvarekvalitet for egne forskere og eksterne kunder.

Vi ønsker oss en ny kollega som er nysgjerrig og lærevillig. Du må trives med å arbeide tett med andre, for eksempel gjennom å skrive kode sammen med andre, utføre code review, eller designe en løsning på et whiteboard. Du kan gjerne ha lang fartstid eller være nyutdannet. I vårt arbeid har vi behov for utviklere med erfaring og kompetanse på flere nivåer, og vi ser verdi av å ha et stort spenn og variasjon innen teamene. Vi har for tiden mye aktivitet mot web, og ser gjerne etter deg som har erfaring med web-verktøy, spesielt på frontend siden.

SINTEF søker deg som har:

  • Bachelorgrad eller høyere utdannelse innen informatikk, kybernetikk eller tilsvarende
  • Faglig dyktig, engasjert og nysgjerrig
  • Dokumentert erfaring med utvikling av programvare i samarbeid med andre
  • Jobber godt i tverrfaglige team og har god gjennomføringsevne
  • Kommuniserer godt på norsk, både muntlig og skriftlig

SINTEF tilbyr:

  • Et verdensledende forskningsmiljø, med stor samfunnsmessig betydning
  • Et dynamisk arbeidsmiljø som verdsetter mangfold og initiativ
  • En variert og fleksibel arbeidshverdag
  • Unike muligheter til faglig og personlig vekst i et kompetansemiljø hvor flertallet av forskerne har doktorgrad
  • Konkurransedyktig lønn med gode velferdsordninger
  • En moderne pensjonsordning, og meget gode forsikringsordninger

Send oss en kort søknad med vedlagt CV og vitnemål.

Søk på stillingen

Spørsmål om stillingen:

  • Atle Kleven (Forskningsleder), +47 92829878, atle.kleven@sintef.no

Hjemmeside: www.sintef.com

Powered by Labrador CMS