Ledig stilling på Universitetet i Oslo

Blindern og Urbygningen (Foto: Wikimedia og Colourbox)
Blindern og Urbygningen (Foto: Wikimedia og Colourbox)

Senior frontendutvikler / grafisk designer - Webseksjonen ved USIT

Søknadsfrist: 07.03.2021

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo er Norges eldste og høyest rangerte forsknings- og undervisningsinstitusjon med 28 000 studenter og 7 000 ansatte. Faglig bredde og internasjonalt anerkjente forskningsmiljøer gjør UiO til en viktig samfunnsaktør.

Universitetets senter for informasjonsteknologi (USIT) er et godt og spennende sted å jobbe, og vi legger stor vekt på at de tilsatte skal ha utfordrende og lærerike oppgaver som gir gode muligheter for faglig utvikling. Oppdraget vårt er samfunnsnytte, nyskapning og effektive tjenester. Som den sentrale delen av IT-virksomheten på UiO, skal vi utvikle og levere de beste tjenestene til studenter, som stiller høye krav til digitalitet, og til forskere og undervisere som er blant de fremste i landet. Fra stabilt nett og gode lagringstjenester til HPC-tjenester for partikkelakseleratoren i CERN og genforskning for framtidens legemidler, ligger USIT helt i teten som leverandør både til UiO og andre i innenfor forskning og UH-sektoren. USIT er et av landets største IT-faglige miljøer med i overkant av 200 fast ansatte og en omsetning på mer enn 260 millioner kroner.

Om stillingen

Vi har en ledig fast stilling som frontendutvikler/grafisk designer i Gruppe for brukeropplevelse (UX) i Webseksjonen ved USIT.Vi søker deg som har kompetanse på det å kombinere det visuelle med det tekniske i realiseringen av et webdesign, og som ønsker å bidra til moderne og brukervennlige nettløsninger og mobilapplikasjoner for universitetets studenter og ansatte.

Som frontendutvikler/grafisk designer i UX-gruppa i Webseksjonen vil du jobbe i team sammen med andre UX-designere, frontendutviklere, og innholdseksperter.

Webseksjonen er universitetets kompetansesenter for webteknologi og brukervennlighet.

Seksjonen utvikler og tilbyr en rekke tjenester, deriblant Nettskjema, webpubliseringssystemet Vortex, rådgivning innen brukeropplevelse (UX), utvikling av mobilapper, nettsteder for universitet- og høyskolesektoren og studentportalen Mine studier.

Vi er på jakt etter deg som har kompetanse på

 • Visuelt design inkludert fargevalg, ikonografi og typografi for digitale løsninger
 • Å gjøre om grafiske design-skisser til valid kode
 • HTML 5 og CSS på ulike platformer/nettlesere
 • Universell utforming
 • Responsivt design
 • Erfaring med designverktøy som Figma og utviklerverktøy som Git og LESS/SASS

Som person har du

 • Service- og løsningsorientert holdning
 • Gode samarbeidsevner men kan også jobbe selvstendig
 • God skriftlig og muntlig norsk fremstillingsevne
 • Evne til å jobbe metodisk og nøyaktig

Stillingen krever minimum 5-års relevant arbeidserfaring, og relevant utdanning på minimum bachelorgradsnivå. Erfaring og kunnskap innen fagfeltene kan veie opp for utdanningskravet.

Vi tilbyr

 • Lønn som senioringeniør fastsettes etter individuell vurdering innenfor et spenn mellom kr 618 600 og kr 768 500, avhengig av erfaring og kompetanse. For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes.
 • Fleksibel arbeidstid og gode velferdsordninger
 • Trening i arbeidstiden
 • God pensjonsordning og gunstig lån i Statens Pensjonskasse

Søknaden skal inneholde

 • Søknadsbrev
 • CV
 • Vitnemål, attester

Søknad må sendes inn via vårt rekrutteringssystem Jobbnorge.

Andre opplysninger

Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju.

I henhold til offentlighetsloven § 25, 2. ledd kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten.

UiO har et personalpolitisk mål om å oppnå en balansert kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn.

Inkludering og mangfold er en styrke. UiO har et personalpolitisk mål om å oppnå en balansert kjønnssammensetning. Videre ønsker vi medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver. Vi vil tilrettelegge for medarbeidere som har behov for det.

Dersom det er kvalifiserte søkere med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, skal vi innkalle minst én søker i hver av disse gruppene til intervju.

Kontaktinformasjon

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS